دوست عزیزی که رتبه ی یک هماتو شدی! این همه اصرار برای چیه!؟
برای اینکه بگی 100% باعث مردود شدن داوطلبان میشه!؟ هست همچین چیزی!؟
درصد زیادی از افراد همین سایت کل.اس رفتن و خودشون قدرت تحلیلی این موضوع رو دارن.
نیاز نیست ما برای دیگران تصمیم بگیریم.
آدمی که توی این سایت بخواد با تبلیغ یک نفر به نفع یا علیه چیزی سریع موضعش رو تغییر بده بعیده وجود داشته باشه!!
اینجا همه عاقل و بالغ هستن. میشنون میخونن تحقیق میکنن میرن میبینن بعد تصمیم میگیرن.
کل.اس شاید تنها راه موفقیت نیست اما کمک کننده هست قطعا و یقینا.
منم جای دیگه شرکت کردم و شخصا برام بسیار مفید بود.
مباحثی که به سختی میخوندم یا علاقه نداشتم استاد با بیان گیرا و شیوه ی تدریس عالیشون باعث شدن راحت تر یاد بگیرم
و علاقه مند تر بشم و انگیزم بیشتر بشه. بعضی هام مثل من حفظیاتشون ضعیف ه و بصری هستن و این افراد عموما از اینکه کسی براشون حتی همون خط به خط کتاب رو توضیح بده نتیجه ی خوبی میگیرن کل.اس باشه که دیگه چه بهتر.
اما بهترین کل.اس دنیا هم بری فایده نداره اگه خودت نخونی چون توی کل.اس چیزی رو به مغز آدم تزریق نمیکنن و فقط یک نیروی محرکه و جهت دهندست و باقیش به تلاش فرد وابستست اما من بعضی ها رو هم دیدم که قبل واقعا نمیدونستن چه طور درس بخونن راه نمیفتادن...با رفتن به کل.ا س اینقدر انگیزه پیدا کردن . تونستن مسیر درست مطالعه رو تشخیص بدن و تلاششون بیشتر و موثرتر شد و نتایج خیلی خوبی گرفتن.
اینها همونایین که خودشون و موفقیتشون رو مدیون کل.اس میدونن (و منظورشون این نیست که استاد چیزی تو مغزشون تزریق کرده و تلاش خودشون هیچ بوده!)
اگه استاد و کل. اس. به هیچ دردی نخوره پس باید در دانشگاهم تخته کنن مردم برن بشینن تو خونه درس بخونن!
شما با صد بار خوندن و حفظ مو به موی یک کتاب هیچ وقت نمیتونید به تجربه وقدرت استادی که سالها کار کرده برسید.هرگز!
پس اینقدر یک جانبه پیش نرید و قصد تخریب نداشته باشید.
میتونستید نظرتون رو بگید و تمام کنید بحث رو.
ایشون هم ناسلامتی اومدن در حد توان کمک کنن به بچه ها، توی اف.بی هم هستن و وجود خارجی دارن!
پس لطفا از تخریب و تهمت دست بردارید و بیش از این جو سخت این روزها رو تلخ نکنید.
شما که رتبه ی یک رو کسب کردید درا مر اخلاق هم سعی کنید رتبه ی یک باشید.
بدرود.