گزارش روزانه>>> مطالعه گروهی تمامی رشته ها در آزمون ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سحر پور

New member
خدایا نمی دونم چرا از حس و حال درس افتادم کمکم کن دوباره بتونم شروع کنم حتما قردا از صبح می شینم به درس خوندن حتما دیگه باید بسینم تنبلی برای چند روز بسه :sadsmiley: از فردا منم حتما میام تو این تاپیک گزارش می دم:riz481:

mw.ashel

New member
1FreeMan.Net-Success-Stickerxd1.jpg

mw.ashel

New member
سالی پر از موفقیت و شادی و سلامتی برای تک تک شما آرزومندم.پیشاپیش سال نو مبارک.

fccc334adde5055c1.jpg

melody2010

Member
دلم بهار را می خواهد .... اما نه بهاری که دلم در آن نباشد..

دلم بهار را آرزو دارد .... اما نه بهاری که آرزویم در آن گم شود....دلم بهار را صدا می زند... اما نه بهاری که صدایم در حنجره آن مدفون شود.... دلم همه با هم بودن ها را می اندیشد ...بهاری دیگر را قرار است با هم تجربه کنیم ... چقدر دلم نزدیکی دلها را دوست دارد... و چه بی صبرانه می خواهم بهار امسال خزان دلی را در برابر خود نداشته باشد...

صدای گام فصل سبز خدا را حس میکنی؟ صدای کوچ پرستوهای خوشگل را می شنوی ؟ من دل پر اندوه را دوست ندارم ... من تنهایی حس با هم بودن را دوست ندارم ... خدایا تورا باز فریاد خواهم زد... حتی در شرایطی که بدانم جوابی در راه نخواهد بود.... به ابتدای این متن تا اینجا که نگاه می کنم ، می بینم چقدر دلتنگی پشت آن است ....بهاری زیبایی را پیش رو خواهم داشت اگر به غصه های دلم پشت پا بزنم .. اگر نگاهی دوباره و نورا تازه کنم .... دلم می خواهد بگویم بهار امسال تورا کمی کمتر از سالهای قبل دوست دارم .. اما دلم نمی گذارد.... بهار امسال هم تورا دوست خواهم داشت به حرمت سبزی درختان ... به حرمت دوست داشتن ... دوستت دارم همیشه سرسبز بمان ......خدایا تورا فریاد خواهم زد حتی اگر جوابی در راه نباشد....
بهار 93 مبارک ...fu2735.jpg

bacillus.bs

New member
خيلي تنبل شدينااااااا
اين چه وزه گزارش دادنههههههههه
مثل اين كه به تانك پديده نياز داريم
هيييييييي يادش بخيرررررر:sad:

biosta

Well-known member
مرد جوانی از سقراط رمز موفقیت را پرسید که چیست. سقراط به مرد جوان گفت که صبح روز بعد به نزدیکی رودخانه بیاید. هر دو حاضر شدند. سقراط از مرد جوان خواست که همراه او وارد رودخانه شود. وقتی وارد رودخانه شدند و آب به زیر گردنشان رسید سقراط با زیر آب بردن سر مرد جوان، او را شگفت زده کرد.
مرد تلاش می کرد تا خود را رها کند اما سقراط قوی تر بود و او را تا زمانی که رنگ صورتش کبود شد محکم نگاه داشت. سقراط سر مرد جوان را از آب خارج کرد و اولین کاری که مرد جوان انجام داد کشیدن یک نفس عمیق بود.
سقراط از او پرسید، ” در آن وضعیت تنها چیزی که می خواستی چه بود؟” پسر جواب داد: “هوا”
سقراط گفت:” این راز موفقیت است! اگر همانطور که هوا را می خواستی در جستجوی موفقیت هم باشی بدستش خواهی آورد” رمز دیگری وجود ندارد

biosta

Well-known member
امیدوارم بعد از ایام عید داوطلبان جدی کنکور تو انی تاپیک کم و بیش پیداشون بشه
منم نباید بیش از چند دقیقه بیام انجمن اما نظرمیرسه به جایی برنخوره اگر روزی همان چند دقیقه وقتم رو برای داوطلبان جدی کنکور تو این تاپیک بگذارم

این هم از نوشته های دوست عزیزمان
mw-ashel
هست که در پست قبل گذاشته بود

موفقیت یعنی...

موفقیت یعنی
از مخروبه های شکست،کاخ پیروزی ساختن
موفقیت یعنی از ناممکن ها،ممکن ساختن
موفقیت یعنی همیشه جانب حق را نگاه داشتن
موفقیت یعنی با آرامش زیستن
موفقیت یعنی ناکامی ها را جدی نگرفتن
موفقیت یعنی از تجارب انسان های موفق درس گرفتن
موفقیت یعنی اشتباه را پذیرفتن و تکرار نکردن آن
موفقیت یعنی با شرایط مختلف خود را وفق دادن
موفقیت یعنی تکیه گاه بودن برای دیگران
موفقیت یعنی قدردان بودن
موفقیت یعنی خسته نشدن از مبارزه با دشواری ها
موفقیت یعنی خندیدن به آنچه دیگران مشکلش می پندارند
موفقیت یعنی توانایی دوست داشتن
موفقیت یعنی عاشق زندگی بودن
موفقیت یعنی صبور بودن

موفقیت یعنی
حفظ خونسردی در شرایط دشوار

امکان موفقیت شما در هر کاری بستگی به این دارد که از خود باور مثبت داشته باشید.

_ موفقیت یعنی با آنچه داریم در بهترین شرایط خود ظاهر شویم.

_ موفقیت در انجام دادن متجلی می شود نه در به دست آوردن.

_ موفقیت در تلاش جان می گیرد، نه در پیروزی.

_ یگانه طریقموفقیت پشتکار، پشتکار و پشتکار است.

_ یک فرمول جالب برای رسیدن به موفقیت: بزرگ فکر کن، کوچک عمل کن، همین حالا شروع کن.

_ موفق نشدن گناه نیست، بلکه یک تجربه است برای موفقیت آتی.

_ موفقیت یعنی
خوشبختی، خوشبختی یعنی دستیابی به شادکامی و شادمانی و در نهایت، رسیدن به آرامش.

1.jpg

%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C.jpg

1390720_238097859686777_683644788_n-310x310.jpg

0.579320001361369719_jazzaab_ir.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

saharandishe

New member
سلام,درحال حاضر504روتموم کردم+مهارت1لزگی,وفیزیولوژی روهم خداروشکرخوب پیش رفتم.امیدوارم ازاین روزهای باقی مانده تاکنکورهمگی بتونیم نهایت استفاده روببریم.انشاالله.

bacillus.bs

New member
حالا بعدن معلوم خواهد شد عدم سر زدن 93 ها به تاپیک چه بودههههههههههههههههههه

rojiin

New member
تایبیک انگل که سوت و کوره.من زیاد نمیتونم بخونم چون کار خونه و .. هم دارم اما در کل سعی میکنم از همون وقتی که برام میمونه خوب استفاده کنم

ستاره70

New member
من تونستم تا قبل عید درسهام رو بخونم و مرور کنم.خلاصه نویسی هم انجام دادم.ایام عید رو فقط تست 2 درس که زیادبود و همین طور تست زبان رو از روی لزگی زدم.از 13 روز تعطیلی 2روز رو کامل استراحت کردم و مهمونی رفتم. فردام که سیزده بدره!10 روز باقیمونده رو حدود 60 ساعت خوندم و خداروشکر خیلی راضیم!
البته کلا دوهفته قبل عید مطالعم ی مقدار تعطیل شد چون خونه تکونی و خرید و این چیزا بود ولی اصلا انگیزم کم نشد..مطالعه من خیلی پرفراز و نشیب بوده و از اول خیلی مشکل برام پیش اومد و اگه تونستم خودمو برسونم فقط و فقط به خاطر توکل به خدا و دعای مادرم بوده..........انشالله ادامه راه رو پرانرژی میریم جلو!!!!

infomdmir

New member
منم تا این جمعه اکثر درسهام رو تموم می کنم و بعد از تعطیلات تمرکزم رو روی مرور و تست می گذارم . ده هفته به امتحان مونده و از این به بعد لحظات سرنوشت ساز هستند باید با توکل به خدا پیش بریم و راضی به رضای خدا باشیم

biosta

Well-known member

من الان سر جلسه آزمونم :)))
دقیقا احساس میکنم هیچی بلد نیستم!
نمیدونم چرا واسه فروردین جوگیر شدم و ثبت نام کردم :))))

سلام
به نظر من اصلا" و ابدا این که همه ی مطالب رو تموم نکردی و کنکور آزمایشی جامع شرکت کردی اشتباه نبوده
بر عکس اگر از تجربه همین کنکور ،سوالاتی که بلد نبودی، راه حل ها استفاده کنی میتونه مثلا" یک تست - دو تست تو کنکور اصلی بهت کمک کننده باشه
در کنکور اصلی رقابت زیاد هست یعنی همین یک تست میتونه دانشگاه قبولیت را عوض کنه
همان طور که می دانید به طور کلی در کنکور ارشد آمار زیستی
هر تست برای رتبه های یک تا سی حدود 3 تا رتبه رو جا به جا می کنه
برای رتبه های حدود سی تا آخرین فرد قبولی هم هر تست حدود 7 تا باعث تغییر در رتبه میشه .
به عبارتی یک تستی که میتوانست درست باشد و به علت بی دقتی اشتباه زده بشه 10 نفر رتبه را تغییر می دهد .
پس وقتی یک بار فرصت دارید در سال کنکور دهید و ساعت ها و ساعت ها مطالعه کردید
نباید بدون داشتن تجربه ی کنکور آزمایشی و نباید بدون داشتن برنامه ریزی برای هر دقیقه ی کنکور در جلسه کنکور اصلی حاضر شد
که در این صورت رتبه ای که کسب می کنید در حد علمتان نخواهد بود
در حد علمتان خواهد بود اگر بدانید برای دقایق کنکور چه می خواهید بکنید
اگر بدانید مدیریت زمان و روش تست زنی را
اگر روزها و شب کنکور را به گونه ای برای خودتان فراهم کرده باشید که با آمادگی به جلسه کنکور بروید
اگر به موقع در این ایام مطالب را مرور کنید
اگر آرامش و اعتماد به نفس داشته باشید
همین طور هست که هیچ وقت کنکور صرفا" کنکور اطلاعات علمی یک داوطلب نخواهد بود
برای داوطلب جدی کنکورچه بسا قبولی نباید مهم باشد ، بایستی رتبه و محل قبولی مهم باشد .

ستاره70

New member

سلام
به نظر من اصلا" و ابدا این که همه ی مطالب رو تموم نکردی و کنکور آزمایشی جامع شرکت کردی اشتباه نبوده
بر عکس اگر از تجربه همین کنکور ،سوالاتی که بلد نبودی، راه حل ها استفاده کنی میتونه مثلا" یک تست - دو تست تو کنکور اصلی بهت کمک کننده باشه
برای رتبه های حدود سی تا آخرین فرد قبولی هم هر تست حدود 7 تا باعث تغییر در رتبه میشه .
به عبارتی یک تستی که میتوانست درست باشد و به علت بی دقتی اشتباه زده بشه 10 نفر رتبه را تغییر می دهد .
نباید بدون داشتن تجربه ی کنکور آزمایشی و نباید بدون داشتن برنامه ریزی برای هر دقیقه ی کنکور در جلسه کنکور اصلی حاضر شد
اگر روزها و شب کنکور را به گونه ای برای خودتان فراهم کرده باشید که با آمادگی به جلسه کنکور بروید
برای داوطلب جدی کنکورچه بسا قبولی نباید مهم باشد ، بایستی رتبه و محل قبولی مهم باشد .

من نمیتونم کنکور آزمایشی بدم آخه توی شهرمون امکانش فراهم نیست ولی تا حالا همه درسامو با زمانبندی تست میزنم و احساس تسلط نسبی دارم.....یعنی اگه آزمایشی ندم ممکنه خراب بشه همه چی!!!!!شرایط من خیلی خاصه....متاهلم و ی کوچولو هم تو راه دارم!امتحان پایان ترم هم همزمان با کنکور دارم!!!کلا از بچگی چندتا کارو باهم انجام میدادم!من عاشق درس خوندنم خیلی لذت میبرم!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

infomdmir

New member

سلام
من هم دقیقا با شما موافقم کنکور آزمایشی باعث میشه تمرین کنیم که چطور بطور همزمان روی تمامی دروسی که خوندیم تمرکز کنیم

viral freak

New member
سلام دوستان

یه نظر شما از الان اگه کسی بخونه ممکنه قبول شه....

یا باید امیدشو به سال یعد ببنده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا