من الان سر جلسه آزمونم ))
دقیقا احساس میکنم هیچی بلد نیستم!
نمیدونم چرا واسه فروردین جوگیر شدم و ثبت نام کردم )))
سلام
به نظر من اصلا" و ابدا این که همه ی مطالب رو تموم نکردی و کنکور آزمایشی جامع شرکت کردی اشتباه نبوده
بر عکس اگر از تجربه همین کنکور ،سوالاتی که بلد نبودی، راه حل ها استفاده کنی میتونه مثلا" یک تست - دو تست تو کنکور اصلی بهت کمک کننده باشه
در کنکور اصلی رقابت زیاد هست یعنی همین یک تست میتونه دانشگاه قبولیت را عوض کنه
همان طور که می دانید به طور کلی در کنکور ارشد آمار زیستی
هر تست برای رتبه های یک تا سی حدود 3 تا رتبه رو جا به جا می کنه
برای رتبه های حدود سی تا آخرین فرد قبولی هم هر تست حدود 7 تا باعث تغییر در رتبه میشه .
به عبارتی یک تستی که میتوانست درست باشد و به علت بی دقتی اشتباه زده بشه 10 نفر رتبه را تغییر می دهد .
پس وقتی یک بار فرصت دارید در سال کنکور دهید و ساعت ها و ساعت ها مطالعه کردید
نباید بدون داشتن تجربه ی کنکور آزمایشی و نباید بدون داشتن برنامه ریزی برای هر دقیقه ی کنکور در جلسه کنکور اصلی حاضر شد
که در این صورت رتبه ای که کسب می کنید در حد علمتان نخواهد بود
در حد علمتان خواهد بود اگر بدانید برای دقایق کنکور چه می خواهید بکنید
اگر بدانید مدیریت زمان و روش تست زنی را
اگر روزها و شب کنکور را به گونه ای برای خودتان فراهم کرده باشید که با آمادگی به جلسه کنکور بروید
اگر به موقع در این ایام مطالب را مرور کنید
اگر آرامش و اعتماد به نفس داشته باشید
همین طور هست که هیچ وقت کنکور صرفا" کنکور اطلاعات علمی یک داوطلب نخواهد بود
برای داوطلب جدی کنکورچه بسا قبولی نباید مهم باشد ، بایستی رتبه و محل قبولی مهم باشد .
من هم دقیقا با شما موافقم کنکور آزمایشی باعث میشه تمرین کنیم که چطور بطور همزمان روی تمامی دروسی که خوندیم تمرکز کنیم
سلام
به نظر من اصلا" و ابدا این که همه ی مطالب رو تموم نکردی و کنکور آزمایشی جامع شرکت کردی اشتباه نبوده
بر عکس اگر از تجربه همین کنکور ،سوالاتی که بلد نبودی، راه حل ها استفاده کنی میتونه مثلا" یک تست - دو تست تو کنکور اصلی بهت کمک کننده باشه
در کنکور اصلی رقابت زیاد هست یعنی همین یک تست میتونه دانشگاه قبولیت را عوض کنه
همان طور که می دانید به طور کلی در کنکور ارشد آمار زیستی
هر تست برای رتبه های یک تا سی حدود 3 تا رتبه رو جا به جا می کنه
برای رتبه های حدود سی تا آخرین فرد قبولی هم هر تست حدود 7 تا باعث تغییر در رتبه میشه .
به عبارتی یک تستی که میتوانست درست باشد و به علت بی دقتی اشتباه زده بشه 10 نفر رتبه را تغییر می دهد .
پس وقتی یک بار فرصت دارید در سال کنکور دهید و ساعت ها و ساعت ها مطالعه کردید
نباید بدون داشتن تجربه ی کنکور آزمایشی و نباید بدون داشتن برنامه ریزی برای هر دقیقه ی کنکور در جلسه کنکور اصلی حاضر شد
که در این صورت رتبه ای که کسب می کنید در حد علمتان نخواهد بود
در حد علمتان خواهد بود اگر بدانید برای دقایق کنکور چه می خواهید بکنید
اگر بدانید مدیریت زمان و روش تست زنی را
اگر روزها و شب کنکور را به گونه ای برای خودتان فراهم کرده باشید که با آمادگی به جلسه کنکور بروید
اگر به موقع در این ایام مطالب را مرور کنید
اگر آرامش و اعتماد به نفس داشته باشید
همین طور هست که هیچ وقت کنکور صرفا" کنکور اطلاعات علمی یک داوطلب نخواهد بود
برای داوطلب جدی کنکورچه بسا قبولی نباید مهم باشد ، بایستی رتبه و محل قبولی مهم باشد .
سلام دوستان
یه نظر شما از الان اگه کسی بخونه ممکنه قبول شه....
یا باید امیدشو به سال یعد ببنده؟