میشه بگید چرا؟من هم تافل خوندم هم 504 به نظرم 504 سخت ترهمنم مامایی خوندم میخوام تغذیه شرکت کنم. البته سال 91 شرکت کردم اما با رتبه ی 180 جایی قبول نشدم متاسفانه ! فقط یه چیزی که خیلی دیدم اینجا خیلی از شماها به 504 تکیه میکنید. نمیخوام دلسردتون کنم ولی اصلا بدرد ارشد نمیخوره . روش حساب نکنید .![]()
بعدشم اینکه هرکسی هر رشته ای که بخواد شرکت کنه میتونه فقط باید اصولی درس بخونه و انگیزه ی بالایی هم داشته باشه . خود من اوایل هیچ چیزی از تغذیه و بیوشیمی نمیدونستم ولی الان از بچه های خود تغذیه بهتر میتونم تست بزنم . کسی رو دلسرد نکنید . موفق باشید همگی . :rose:
بعدشم اینکه هرکسی هر رشته ای که بخواد شرکت کنه میتونه فقط باید اصولی درس بخونه و انگیزه ی بالایی هم داشته باشه . خود من اوایل هیچ چیزی از تغذیه و بیوشیمی نمیدونستم ولی الان از بچه های خود تغذیه بهتر میتونم تست بزنم . کسی رو دلسرد نکنید . موفق باشید همگی . :rose:
منم مامایی خوندم میخوام تغذیه شرکت کنم. البته سال 91 شرکت کردم اما با رتبه ی 180 جایی قبول نشدم متاسفانه ! فقط یه چیزی که خیلی دیدم اینجا خیلی از شماها به 504 تکیه میکنید. نمیخوام دلسردتون کنم ولی اصلا بدرد ارشد نمیخوره . روش حساب نکنید .![]()
درسته نباید فقط روی 504 تکیه کنی اما لازمه کلماتش رو بلد باشی...بیشتر بچه ها وقت نمیکنن 504 رو تموم کنن و برن سراغ کتاب های دیگه .واسه همینه که توی همون 504 میمونن....منم مامایی خوندم میخوام تغذیه شرکت کنم. البته سال 91 شرکت کردم اما با رتبه ی 180 جایی قبول نشدم متاسفانه ! فقط یه چیزی که خیلی دیدم اینجا خیلی از شماها به 504 تکیه میکنید. نمیخوام دلسردتون کنم ولی اصلا بدرد ارشد نمیخوره . روش حساب نکنید .![]()
من زیست میخونم و قصد دارم هماتو شرکت کنم.
سلاااااااااااااااااااااام من اومدم با انرژی زیاد
خب برنامه چیه؟؟
من علوم آزمایشگاهی رشته ام