N@RVIN
Well-known member
دامون گرامی ببخشید من نبودم خب پیامتون رو هم ندیدم همونطور که دااش کینز جواب داد ..شما با سهمیه کار نداشته باش ..این رتبه ها یکیه و ملاکم همون رتبه در سهمیه ست .سهمیه شما هم که ازاده پس دیگه نگرانی نداره .چون من تجربه خودم دیدم مثلا اگر قراره 8 نفر روزانه قبول شن 9 نفر سر کلا..س بوده و اون یه نفر اضافی ام سهمیه رزمنده داشته پس اونا تکلیفشون جداس و شما نگران اونا نباش اصلا
در ضمن با این رتبه شما اصولا باید قبول بشی ..فقط به نظر من شهری رو که میخوای قبول شی اول انتخاب کن ترجیحا شهر محل زندگی یا نزدیکش.چون خیلی ساز و کار این ازمون معلوم نیس که ایا قبول شدن فقط بر اساس اخذ حد نصاب نمره س یا نحوه انتخاب شهر و انتخابهای اولم روش تاثیر میذاره.
اگر خلی راغب به انتخاب شهر تهران هستی اول تهران رو انتخاب کن بعد شهر محل زندگی ( این نظر منه )
موفق باشی
در ضمن با این رتبه شما اصولا باید قبول بشی ..فقط به نظر من شهری رو که میخوای قبول شی اول انتخاب کن ترجیحا شهر محل زندگی یا نزدیکش.چون خیلی ساز و کار این ازمون معلوم نیس که ایا قبول شدن فقط بر اساس اخذ حد نصاب نمره س یا نحوه انتخاب شهر و انتخابهای اولم روش تاثیر میذاره.
اگر خلی راغب به انتخاب شهر تهران هستی اول تهران رو انتخاب کن بعد شهر محل زندگی ( این نظر منه )
موفق باشی