گالری عکس علوم پزشکی دات کام

karshenasgh

New member
"کازوهیرو واتانابه" دارنده ژاپنی عنوان بلندترین کاکل جهان که نامش در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است

11021.jpg

sepidh gh

New member

ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز درس و دانشگاه​
جدیدترین متد جلوگیری از خستگی ظرف شستن رو معرفی میکنم !​
باشد که راه کاری داده باشیم برای ترسیع پایان تحصیل شما !

pic-funny-radsms.com25.jpg

sepidh gh

New member
یکی از روشهای خنک کردن خوابگاه توسط مهندسین انگار نه انگار !

pic-funny-radsms.com17.jpg

karshenasgh

New member

من فقط تونستم یک تفاوت پیدا کنم و اونم اینه که کودکی که گوشه سمت راست عکسه، توی عکس سمت چپی یه چیز سفید توی دستشه که توی عکس سمت چپ اون چیز سفید دیگه دستش نیست یه اینکه رنگش رو سیاه کردن که دیگه دیده نمیشه!

mikhak s

New member
من فقط تونستم یک تفاوت پیدا کنم و اونم اینه که کودکی که گوشه سمت راست عکسه، توی عکس سمت چپی یه چیز سفید توی دستشه که توی عکس سمت چپ اون چیز سفید دیگه دستش نیست یه اینکه رنگش رو سیاه کردن که دیگه دیده نمیشه!

تفاوتا: دختر بچه عكس سمت چپ(كه گريه ميكنه) روي لباسش سه تا گل هست گل وسطي قرمزه كه سمت راستي اونو نداره،*سمت چپ دختر بچه توي دستاش(يا لباسش) دوتا خط سفيد هست كه راستي اونو نداره. سومي هم بچه اي كه لباس سفيد داره و جلوي عكسه سمت چپي توپولتر نشون داده و راستي عكس كشيده تر شده

karshenasgh

New member
جديدترين تصوير «كنجكاوي» از مريخ

كاوشگر كنجكاوي ناسا در ماموريت خود بر روي سياره مريخ تاكنون تصاوير زيادي را به زمين ارسال كرده كه در ميان جديدترين هاي آنها يك مجموعه از تصاوير رخنمون سنگی قرار دارند.

به گزارش ايسنا، اين تصاوير با استفاده از دوربين دو مگاپيكسلي MastCams كنجكاوي در روز 25 شهريور به ثبت رسيده و توسط اد تروثان، گرافيست كاليفرنيايي در كنار يكديگر قرار گرفته اند.

اين سنگها بسيار شبيه شرايط سنگهاي زميني در صحراي موجاوه كاليفرنيا هستند كه بر شباهت بسيار زياد زمين شناسي مريخ با زمين تاكيد دارد.

اگرچه اين منطقه به نظر جاي جالبي براي بررسي است، اما مريخ نورد كنجكاوي با يك برنامه شلوغ مواجه بوده و پاياني براي مكانهاي جالب احتمالي براي كاوش وجود ندارد. كنجكاوي اكنون در مسير سفر به منطقه اي موسوم به «گلنلگ» قرار دارد كه اولين بررسي هاي اصلي علمي خود را در آنجا انجام خواهد داد.

193922_841.jpg

parnian24

New member
تفاوتا: دختر بچه عكس سمت چپ(كه گريه ميكنه) روي لباسش سه تا گل هست گل وسطي قرمزه كه سمت راستي اونو نداره،*سمت چپ دختر بچه توي دستاش(يا لباسش) دوتا خط سفيد هست كه راستي اونو نداره. سومي هم بچه اي كه لباس سفيد داره و جلوي عكسه سمت چپي توپولتر نشون داده و راستي عكس كشيده تر شده
هر چی فک میکنم تفاوت سومی وجود نداره؟یا من نمیبینم

karshenasgh

New member
گذاشتن کفش به جای ماشین در خیابانی در شانگهای در آستانه روز جهانی بدون خودرو

111022.jpg

بالا