من كار ندارم چطور اينجا نشسته...فقط ميخام بدونم چطوري رفته اونجا؟؟؟:5:
aohm New member 2013-02-02 #3,361 Taraa گفت: کلیک کنید تا باز شود... من كار ندارم چطور اينجا نشسته...فقط ميخام بدونم چطوري رفته اونجا؟؟؟:5:
Taraa گفت: کلیک کنید تا باز شود... من كار ندارم چطور اينجا نشسته...فقط ميخام بدونم چطوري رفته اونجا؟؟؟:5:
karshenasgh New member 2013-02-03 #3,371 پدیده ای عجیب وسط یک صحرا ساکنان محلی شهر توکسان در ایالت آریزونا با مشاهده هزاران گوی کوچک بنفش رنگ که ناگهان در وسط یک صحرا ظاهر شده، شگفت زده شده اند. هیچ کس نمی داند که این گویهای بنفش رنگ در وسط صحرا چیستند و از کجا آمده اند؟ برخی از این گوی ها آب دار و گویهای دیگر نیمه شفاف بودند. این گویها کاملا از مناطق دیگر صحرا جدا شده بوده و در یک قسمت متمرکز بودند. برخیها تصور می کنند که این گویها شاید کپک لجن یا قارچهای ژله ای باشد یا شاید هم یک وسیله دست ساز انسان برای آبیاری گیاهان باشد
پدیده ای عجیب وسط یک صحرا ساکنان محلی شهر توکسان در ایالت آریزونا با مشاهده هزاران گوی کوچک بنفش رنگ که ناگهان در وسط یک صحرا ظاهر شده، شگفت زده شده اند. هیچ کس نمی داند که این گویهای بنفش رنگ در وسط صحرا چیستند و از کجا آمده اند؟ برخی از این گوی ها آب دار و گویهای دیگر نیمه شفاف بودند. این گویها کاملا از مناطق دیگر صحرا جدا شده بوده و در یک قسمت متمرکز بودند. برخیها تصور می کنند که این گویها شاید کپک لجن یا قارچهای ژله ای باشد یا شاید هم یک وسیله دست ساز انسان برای آبیاری گیاهان باشد