گالری عکس علوم پزشکی دات کام

nazanin91

New member
پرین

perin3.gif

marava

New member
سلام به همه دوستان خواهش میکنم به قوانینی که اولین صفحه این تاپیک گذاشتن دوباره یه نگاهی بندازین این تاپیک گالری عکسهای جالبه .خواهشا عکسهایی بذارین ارزش نگاه و تامل رو داشته باشه یعنی مشکلی برای ادامه فعالیت سایت درست نکنید.بعضی عکسها ................:33:
بهتره خودتون کلاتون رو قاضی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nazanin91

New member
Keukenhof (کوکن هوف) باغ گل معروف در هلند

13278374140_233e9_.jpg

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
روزی غضنفر برای کار و امرار معاش قصد سفر به آلمان میکنه و همسرش و نوزده بچه قد و نیم قد رو رها کنه
خلاصه همسرغضنفر گفت :حال ما چه طور از احوال تو با خبر بشیم؟؟؟؟
غضنفر گفت: من برای تو نامه مینویسم....
همسرش گفت: ولی نه تو نوشتن بلدی و نه من خوندن !!!!!!!!!!!!!!!!!
غضنفر گفت من برای تو نقاشی میکنم ... تو که بلدی نقاشی های منو بخونی مگه نه ؟؟؟؟؟؟
خلاصه غضنفر به سفر رفت و بعد از دو ماه این نامه به دست زنش رسید ..
این شما و این هم نامه ببینید چیزی میفهمید!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

01494086326137622224.jpg

حال ترجمه از زبان همسرش

خط اول :حالت چه طوره زن ؟
خط دوم :بچه ها چه طورن ؟
خط سوم : مادرت چه طوره ؟
خط چهارم :شنیدم سر و گوش ت می جنبه!!!
خط پنجم : فقط برگردم خونه....
خط ششم : می کشمت
خط هفتم :غضنفر از آلمان...

:bunnyearsmiley:

بلیغ دوربین نیکون: وقتی با این دوربین عکس می گیرید مانند آن است که در یک استودیوی حرفه ای عکاسی هستید

Cool_Ads_596.jpg

Artmis.a

New member
واکنش های زنان به خیانت همسرشان!:25r30wi:

خانمی که فوق العاده از خیانت همسرش عصبانی بود باپرداخت هزینه ای نسبتا زیاد,

نوشته پارچه ای رو با یک جمله تاریخی و سوژه به دنباله یک هواپیمای اجاره ای بسته و آنرا بر بالای یک اجتماع بزرگ شهرشان در

انگلیس به نمایش در آورد
:25r30wi:

888.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------
عکس العمل خانمی نسبت به خیانت شوهرش این بود که یک آگهی با نام “سگ گمشده”چاپ کرد و آنرا در بین دوستان و محله خود پخش نمود.

777.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------

آخرین ویرایش:
قرمز شدن چشم در عکس ها شما رو یاد چه چیزی می اندازه؟ بله... فلاش دوربین عکاسی. درخشندگی فوق العاده ظرف هایی که با این مایع ظرفشویی شسته شده اند هم همین تاثیر رو داره

Cool_Ads_586.jpg

بالا