گالری عکس علوم پزشکی دات کام
پرستار مهربون New member 2012-12-25 #2,502 رفتار با کودک پیامبر صلی الله علیه و آله : مَن کانَ عِندَهُ صَبِیٌّ فَلیَتَصابَ لَهُ ؛ هر کس با کودک سروکار دارد ، با او کودکانه رفتار کند. من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 483، ح 4707
رفتار با کودک پیامبر صلی الله علیه و آله : مَن کانَ عِندَهُ صَبِیٌّ فَلیَتَصابَ لَهُ ؛ هر کس با کودک سروکار دارد ، با او کودکانه رفتار کند. من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 483، ح 4707
پرستار مهربون New member 2012-12-25 #2,503 میلاد پیامبر صلح و دوستی ، عیسی بن مریم علیه السلام ؛ مبارک باد این شب گرامی رو اول به تمامی مسیحیان عزیز ایران ؛ و بعد به تمامی جهانیان تبریک میگم.
میلاد پیامبر صلح و دوستی ، عیسی بن مریم علیه السلام ؛ مبارک باد این شب گرامی رو اول به تمامی مسیحیان عزیز ایران ؛ و بعد به تمامی جهانیان تبریک میگم.
پرستار مهربون New member 2012-12-25 #2,504 اینجا ایران! تبریک به مسئولین بابت استفاده ابزاری از زن همگام با غرب فروشگاه هایپر استار در ایام کریسمس
اینجا ایران! تبریک به مسئولین بابت استفاده ابزاری از زن همگام با غرب فروشگاه هایپر استار در ایام کریسمس
پرستار مهربون New member 2012-12-25 #2,508 نوشتن حدیث بر روی بطری آب در استرالیا در استرالیا حدیثی از پیامبر اکرم صل الله علیه و آله بر روی تمام بطری های آب نوشته شده: "آب را اسراف نکنید هرچند در کنار نهر جاری باشی."
نوشتن حدیث بر روی بطری آب در استرالیا در استرالیا حدیثی از پیامبر اکرم صل الله علیه و آله بر روی تمام بطری های آب نوشته شده: "آب را اسراف نکنید هرچند در کنار نهر جاری باشی."
پرستار مهربون New member 2012-12-25 #2,514 ماشینم رو کجا پارک کرده بودم...؟! گشتم نبود، نگرد نیست همونجا
T Taraa Well-known member 2012-12-26 #2,520 اگه استادی احیانا بهتون گفت کلاس جبرانی بیایید ، باهاش اینطور رفتار کنید! آخرین ویرایش: 2012-12-26