گالری عکس دینی - فرهنگی - سیاسی

Taraa

Well-known member
si4NnJ_455.jpg

تو سوریه شیرمردان حیدری اینطوری حال سلفی ها رو می گیرن

خدا به همراهتون

در اسلام حیدری چنین کاری مجاز نیست
باید با اسیر مدارا کرد
هر که می خواهد باشد
اگر محاکمه شد سپس می تونیم مجازات کنیم ولی ....به این جماعت رحم و ترحم نیومده......

ایراد من به رفتاریه که توی این عکس با این اسیر شده .. و این جمله "به این جماعت رحم و ترحم نیومده"

حضرت علی حتی با اجساد کفار هم با احترام برخورد میکردن و اجازه نمیدادن کسی به جسدشون بی احترامی کنه ... حالا این بنده خدا که هم زنده است و هم اینکه مسلمونه

راجع به بقیه جملات اون کتاب هم:

حضرت علی (ع) اگه جهاد میکردن بنا به علم مطلقشون میدونستن اگه این کارو نکنن اسلام در خطر میفته ... برای ما هم فقط در صورتی جهاد مجاز هست که یا خودمون معصوم باشیم یا اینکه از معصوم حکم جهاد داشته باشیم ... البته جهاد با دفاع فرق داره
جهاد حضرت علی (ع) هم همونجور که خودتون گفتین با اتمام حجت بوده ... ینی اونا از سر لجبازی به کاراشون ادامه میدادن
تو دوره و زمونه ما هیچکدوم از علما به اون اندازه علم نداره که اگه یه نفر یه حفره اعتقادی براش پیش اومد بتونه این مشکلو برطرف کنه چه برسه به اینکه بخواد اتمام حجت باشه براش ... شما فک میکنی همین شیعه هایی که توی سوریه هستن همه کاراشون درست و مطابق با اسلامه؟
یه نگاه به خانم آقای بشار اسد بندازیم متوجه میشیم که معنی اتمام حجت نمیتونه بین درگیریای اونا مصداق داشته باشه

Taraa

Well-known member
این چیزایی که نوشتم به این معنی نیست که از شورشیای سوریه دفاع کنم ... اتفاقا من خواهان پیروزی دولت سوریه بر شورشیا هستم ... هر دو منحرفن ، و این انتخاب من بین منحرف و منحرف تره

مغز من تو این لحظه اینجوری میگه ... امان از دست عقل ناقص بشر
:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:
ایراد من به رفتاریه که توی این عکس با این اسیر شده .. و این جمله "به این جماعت رحم و ترحم نیومده"

حضرت علی حتی با اجساد کفار هم با احترام برخورد میکردن و اجازه نمیدادن کسی به جسدشون بی احترامی کنه ... حالا این بنده خدا که هم زنده است و هم اینکه مسلمونه

راجع به بقیه جملات اون کتاب هم:

حضرت علی (ع) اگه جهاد میکردن بنا به علم مطلقشون میدونستن اگه این کارو نکنن اسلام در خطر میفته ... برای ما هم فقط در صورتی جهاد مجاز هست که یا خودمون معصوم باشیم یا اینکه از معصوم حکم جهاد داشته باشیم ... البته جهاد با دفاع فرق داره
جهاد حضرت علی (ع) هم همونجور که خودتون گفتین با اتمام حجت بوده ... ینی اونا از سر لجبازی به کاراشون ادامه میدادن
تو دوره و زمونه ما هیچکدوم از علما به اون اندازه علم نداره که اگه یه نفر یه حفره اعتقادی براش پیش اومد بتونه این مشکلو برطرف کنه چه برسه به اینکه بخواد اتمام حجت باشه براش ... شما فک میکنی همین شیعه هایی که توی سوریه هستن همه کاراشون درست و مطابق با اسلامه؟
یه نگاه به خانم آقای بشار اسد بندازیم متوجه میشیم که معنی اتمام حجت نمیتونه بین درگیریای اونا مصداق داشته باشه

ممنون
در جنگ نهروان که بین حضرت علی و خوارج بود حضرت اجازه نمی دادن حتی یکیشون زنده بمونن ولی در جنگ های دیگه هرکی فرار می کرد می فرمودند دنبالشون نکنید بذارید برن الا در جنگ با خوارج که یکیشون فرار کرد و حضرت رو به شهادت رسوند

اینکه علمای ما علم ندارن به اندازه حضرت علی مانع از این نمی شه که علمای ما تصمیماتی بگیرن که اگر حضرت خودشون امروز می بودند همون تصمیماتو نمی گرفتن
به نظر من ناقص بودن عقل بشر در مسایلی فراتر از اینها مطرح می شه خصوصا که تحلیل سیاسی حضزت علی در برخورد با خوارج الگوی ماست

همیشه جنگ هایی که صورت می گرفت طرف حسابشون افراد بی دفاع و زن و بچه و سالمند نبودن

از کجا معلوم همین اسیر به زبان اظهار تاسف نکنه برای اینکه از مکافات فرار کنه مثل ابوسفیان. ما با قتل و عامی طرف هستیم که قبول حضور در این قتل و عام جای هیچ علت قابل اغماضی رو نداره
شرایط جنگ طوری هست که زمانی برای تشکیل دادگاه نیست نه در جبهه ما و نه در جبهه مخالف

شاید این شورشی طوری رفتار کرده که مجبور شدن دست و پاشو ببندن اونطور که اینها قلب اسرای ما رو از سینه در میارن گاز می زنن، سر از تن جدا می کنن بعید نست چن لحظه قبل از اینکه به فلاکت بیفته عمل ناشایستی نسبت به سربازا انجام داده باشه

مساله بشار اسد نیست مساله مانع بودن سیاست های سوریه علیه اقدامات صهیونیستی- آمریکاییه
وهابی ها بازیچه دست این قدرتمندان هستن

یه جای دیگه در کتاب جاذبه و دافعه علی علیه السلام خوندم : استعمار غرب تجربه فراوانی در استفاده از این وسیله دارد و در موقع خود از تحریک کاذب احساسات مسلمین خصوصا در زمینه ایجاد تفرقه میان مسلمین بهره گیری می نماید.
مشکل ترین مبارزه ها مبارزه با نفاق است که مبارزه با زیرک هایی است که احمق ها را وسیله قرار می دهند. این پیکار از پیکار با کفر به مراتب مشکل تر است زیرا در جنگ با کفر ، مبارزه با یک جریان مکشوف و ظاهر و بی پرده است اما مبارزه با نفاق ، در حقیقت مبارزه با کفر مستور است...

حضرت علی (ع) می فرمایند: پیغمبر به من گفت : من بر امتم از مومن و مشرک نمی ترسم، زیرا مومن را خداوند به سبب ایمانش باز می دارد و مشرک را به خاطر شرکش خوار می کند، ولکن بر شما از هر منافق دله دانا زبان می ترسم که آنچه را می پسندید می گوید و انچه را ناشایسته می دانید می کند.

سراسر وجود علی ، تاریخ و سیرت علی، خلق و خوی علی، رنگ و بوی علی، سخن و گفت و گوی علی درس است و سرمشق است و تعلیم و رهبری است.

تو خبر ها اعلام شده عربستان از زندانیان اعدامی محکوم به حبس ابد نیرو می فرسته سوریه

کلا اتحادیه اروپا مخاف قصاص قاتل هست پول پرداخت می کنن آزاد می شن یا محکوم می شن به حبس ابد بگو چرا؟ برای اینکه سر فرصت ازشون سرباز بسازند

mj1919

New member
کلا مدارا با اسیر سنت رسول الله و ائمه است!

بحث نهروان هم جداست، امام بارها اونها رو دعوت کرد قبل جنگ، ولی نپذیرفتد، در ثانی اگر مدرکی دارید که نشون بده امام علی (ع) اسیری رو مورد ظلم و شکنجه، توهین و... قرار داده لطفا عناون کنید،

این خیلی مهمه که در سوریه حکومت فاسد ، دیکاتوری و اما طرفدار ایران و حزب الله پیروز بشه، کلا این پیروزی در سرنوشت مردم منطقه و ایران خیلی موثره، و منم موافق این پیروزی ام،

ولی این خیلی زشته که بخواهیم رفتار نظامیان سوری، ارتش سوریه، در برابر شورشیان سوری، رو با الفبای شیعه و رفتار امام علی (ع) تطابق بدیم، و کار اونها رو مطابق رفتار امام، بدونیم، در حالی که نیست.

بحث نهروان هم جداست، امام بارها اونها رو دعوت کرد قبل جنگ، ولی نپذیرفتد، در ثانی اگر مدرکی دارید که نشون بده امام علی (ع) اسیری رو مورد ظلم و شکنجه، توهین و... قرار داده لطفا عناون کنید،

این خیلی مهمه که در سوریه حکومت فاسد ، دیکاتوری و اما طرفدار ایران و حزب الله پیروز بشه، کلا این پیروزی در سرنوشت مردم منطقه و ایران خیلی موثره، و منم موافق این پیروزی ام،

ولی این خیلی زشته که بخواهیم رفتار نظامیان سوری، ارتش سوریه، در برابر شورشیان سوری، رو با الفبای شیعه و رفتار امام علی (ع) تطابق بدیم، و کار اونها رو مطابق رفتار امام، بدونیم، در حالی که نیست.

من چنین کاری نکردم خوارج بعد از پیامبر در جریان حکمیت به وجود آمدن اگر حکم خوارج مرگه ما هم اطاعت می کنیم فاصله ای بین رای علی ع و پیامبر ص نیست

من نه اسیرم نه خوارج نه با شما سر جنگ دارم شما اینطور ناراحت کننده با من حرف می زنید چیزهایی رو به من نسبت می دین که حقیقت نداره و به خاطر چیزی که حقیقت نداره رفتار منو خیلی زشت خطاب می کنید خدا به داد اسرا برسه...

مردم بی دفاع رو ذبح کردن عکسشو گذاشتن تو اینترنت من عذر می خوام از شما عکس ازین مهربون تر پیدا نکردن بذارن من از طرف دولت سوریه هم از شما عذر خواهی می کنم شما به بزرگواریتون ببخشین.

آخرین ویرایش:

صدور حکم اعدام مطابق شرع اسلام با این چیزهایی که شما می خواین به من نسبت بدین خیلی فرق داره

من در پست های قبلی عرض کردم بحث دموکراسی علی ع محدود می شد به زمانی که خوارج دست به قتل و عام نزده بودن

چرا توجه نمی کنین من موافق مساله مدارا با اسیرم؟ شما یه پست می بینید با اسیر باید مدارا کرد چه زیبا! فک می کنید مساله ای که من مطرح کردم اینه که آیا باید با اسیر مدارا کرد یا نه؟
مساله اینه خوارج با سایر اسرا فرق ندارند؟ من در کتاب جاذبه و دافعه علی ع خواندم دارند و از زبان آقای پناهیان هم شنیدم دیگه نمی دونم چی بگم

آخرین ویرایش:
ننوشتند گنه کار نیاید به حرم

siRuwZ_535.jpg

باز هم دربدر شب شدم،ای نور سلام
باز هم زائرتان نیستم، ای نور سلام
با زبانی که به ذکرت شده مأمور سلام
به سلیمان برسد از طرف مور سلام
کاش سمت حرمت باز شود پنجره ها
باز از دوری ات افتاده به کارم گره ها
ننوشتند گنه کار نیاید به حرم
پس بیایید اگر خوب و اگر بد ، به حرم
برسد خواهش این ناله ی ممند به حرم
زود مرا برسانید به مشهد، به حرم

قدیمی‌ ترین رایانه جهان فروخته شد

siP3QB_500.jpg

این رایانه قدیمی به بهای حدود نیم میلیون یورو در آلمان فروخته شد. بنابر گزارش پایگاه اینترنتی یوبرگیزمو، این رایانه که در حراجی تحت عنوان «۳۵۰ سال تاریخ رایانه» فروخته شد، هنوز هم کار می‌کند.

بالا