پس از اعلام جنگ از سوی کشورهای غربی و متحدان جنگ طلبشان علیه سوریه، زنان جوان قبایل مختلف سوریه (بخصوص زنان قبایل کرد) در اقدامی وطن پرستانه برای شرکت در جنگ احتمالی آموزش نظامی می بینند.
اول رشته اتومبیل رانی در خاورمیانه و نفر سوم همین رشته در دنیا می باشد؛ بله این بانوی موفق کسی نیست جز لاله صدیق، کسی که نامش در کتاب مشهور ترین زنان جهان به ثبت رسیده و این نکته زمانی مهمتر جلوه می کند که بدانیم از ایران تنها دو نفر اسمشان در این کتاب ثبت شده که یکی از آنها لاله صدیق است.
حال یکی خیلی بد بود...
رگ هایش پاره پاره شده بود و خونریزی شدیدی داشت.
وقتی دکتر این مجروح را دید به من گفت بیاورمش داخل اتاق عمل.
من آن زمان چادر به سر داشتم.
دکتر اشاره کرد که چادرم را در بیاورم تا راحت تر بتوانم مجروح را جابه جا کنم...
مجروح که چند دقیقه ای بود به هوش آمده بود به سختی گوشه چادرم را گرفت و بریده بریده و سخت گفت:
من دارم می روم تا تو چادرت را در نیاوری.ما برای این چادر داریم می رویم...
چادرم در مشتش بود که شهید شد.
از آن به بعد در بدترین و سخت ترین شرایط هم چادرم را کنار نگذاشتم...
زن به شوهرش گقت: راضی باش از من، وقتی میروم خرید میدانم اگر چانه بزنم ارزانتر میخرم، اما برای اینکه با نامحرم صحبت نکنم همان قیمتی که نوشته شده میگذارم روی پیشخوان و جنسم را برمیدارم مرد پیشانی همسرش را بوسید
بعضی وقتها با خودم میگفتم چرا از بین خانمهای با حجاب فرد موفق نداریم؟! امروز یه مطلبی خوندم دیدم نه، نه تحقیقی کردم نه درست حسابی روش فکر کردم!
هر چقدر تبلیغات علیه حجاب و زنان محجبه در رسانههای مختلف در جهان گستردهتر میشود، موفقیتها و کسب درجات گوناگون از سوی دختران و زنان مسلمان در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نیز بیشتر میشود تا افکار عمومی جهان بداند واقعیت، چیزی غیر از خروجی رسانههای غربی است؛ مسالهای که اکنون از سوی یک محقق محجبه ایرانی به اثبات رسیده است. به گزارش رجانیوز، تیم تحقیقاتی دانشگاه ملبورن با همکاری «بهناز حیدرچی»، دانشمند ایرانی این دانشگاه موفق شدند با واکسینه کردن گاوها با پروتئین HIV، شیری با خاصیت ضد ایدز تولید کنند.