کوکو سبزی...

karshenasgh

New member
طرز تهیه رولت کوکو سبزی​


fo1095.jpg



مواد لازم :

سبزی ( گشنیز-پیازچه- جعفری ) ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل زردچوبه به میزان لازم
سیر ۳حبه
ماست غلیظ یا پنیر خامه ای به میزان لازم
گردو در صورت تمایل به میزان دلخواه




طرز تهیه :

همه مواد رو با هم مخلوط کنید تا یک مایع تقریبا یکدستی بدست بیاد. زیاد نزارید سبزی ها له بشن. ته قالب مورد نظر رو چرب کنبد و مایه کوکو رو بریزید توش و بزارید داخل فر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تا زمانی که کوکو بپزد. بعد از فر درش بیارید، داخل کاغذ روغنی لوله کنید و بزارید داخل یخچال تا سرد بشه. بعد آروم بازش کنید و داخل رول، ماست بمالید و دوباره رول کنید و با یک چاقو خیلی تیز برش بزنید .
 

karshenasgh

New member
روش پخت کوکو سبزی...

روش پخت کوکو سبزی


h30h25.jpg


مواد لازم برای 4 نفر:

سبزی کوکو ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و کمی شنبلیله ) 500 گرم
تخم مرغ ( سفیده و زرده با هم ) 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شیر یک قاشق غذا خوری
زرشک و مغز گردو (درصورت تمایل ) روی هم نصف فنجان کوچک
برگ کاهو 1 عدد در صورت تمایل برای طعم بهتر
سیر 2 پر
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم


طرز تهیه:

سبزی کوکو (تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله یا ترخون،سس روی هم نیم کیلو) را بعد از شستن کنار بگذارید تا کاملا خشک شود و بعد به همراه برگ کاهو و سیر داخل آسیاب سبزی خردکن ریخته و آنرا ریز و یکدست خرد کنید سبزی کوکو می بایست از سبزی پلویی ریزتر خرد شود بعد در دو قاشق روغن خوب سرخ کنید ، توجه داشته باشید که سبزی شما در این مرحله باید خوب سرخ شود ، وگرنه در هنگام پخت نهایی در تاوه روی کوکوسبزی شما سیاه شده در صورتیکه مغز آن خام می باشد .


وقتی سبزی کاملا سرد شد در یک پیاله کوچک تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و پس از اطمینان از سالم بودن آنها ظرف مناسبی تهیه کرده و سبزی و تخم مرغها را در آن خوب مخلوط نمایید تا خوب پف نماید بعد نمک ، فلفل ،زرد چوبه و بیکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید . در صورت تمایل از نصف فنجان مخلوط زرشک و مغز گردو هم داخل مواد استفاده کنید . و در آخر یک قاشق غذا خوری شیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند .

سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می چسبد و موقع برگرداندن خرد می شود . بعد مواد را آهسته داخل تابه بریزید و کف تابه پخش کنید و با پشت قاشق آنرا صاف نموده و درب تابه را بگذارید تا کوکو مغز پخت شود . حرارت را ابتدا کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد زیر تابه را کم کنید تا یک روی مواد کاملا برشته شود ( حدود 15 دقیقه )

وقتی یک روی مواد کاملا برشته شد آنرا به شکل دلخواه برش داده کوکو را برگردانید طوری که خرد نشود . و دوباره حرارت را کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد اجازه دهید تا با حرارت ملایم روی دیگر کوکو هم برشته شود میتوانید کوکو سبزی را در فر هم آماده کنید . در این صورت فر را از قبل با 350 درجه فارنهایت گرم کنید و کوکو را به مدت 40 دقیقه داخل آن قرار دهید تا کاملا برشته شود .
 

karshenasgh

New member
چند نکته در مورد پخت کوکو سبزی...

چند نکته در مورد پخت کوکو سبزی:

- برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیارخوشمزه می شود.

- روغن‌ کوکو تا داغ‌ نشده‌ است‌ مایه‌ را در آن‌نریزید که‌ به‌ ته‌ ظرف‌ چسبیده‌ و در زمان‌ پشت‌ و روکردن‌ خرد می‌شود...

- سرخ کردن سبزی این کوکو بسیار مهم است . چون قرار نیست کوکوی شما پخته شود . در نتیجه اگر سبزی را خوب سرخ نکرده باشید دو روی کوکو سرخ میشود ولی داخل مواد خام میماند .
- استفاده از بیکینگ پودر باعث میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن کمی یکدست تر در آمده و به حجم کوکو کمک میکند .
- استفاده از یک قاشق غذاخوری شیر در کوکو باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و اصطلاحا وا نرود .
 

pashmak

New member
من کوکو سبزس زیاددوست ندارم اما اینکه زدی ظاهرن عالیه ملسی
 
بالا