کوکوی مغزدار

baran71

New member
مواد لازم :


  • سیب زمینی نیم کیلو
  • تخم مرغ 3 عدد
  • زعفران آبکرده غلیظ 1 ق س
  • قارچ 150 گرم
  • زرشک 1 ق س
  • رب گوجه 1 ق س
  • جعفری خرد کرده 2 ق س
  • پیاز سرخ کرده 1 ق س
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • آبلیمو 1 ق س
  • روغن 2 ق س



طرز تهیه :
* قارچها رو برش داده و روی اون آبلیمو بریزید و سپس تفت بدین تا آب اون کشیده بشه.
2.jpg

* بعد پیاز سرخ کرده و رب و زرشک و جعفری رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم .
3.jpg

4.jpg

5.jpg
 

baran71

New member
* سیب زمینی رو بپزید و باپوره کن له کنید یا رنده کنید .

* تخم مرغ ، زعفران آبکرده و نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید.
6.jpg

7.jpg


* سپس سیب زمینی رو اضافه کرده و مخلوط کنید .
* نکته : برای قشنگ شدن کار بهتره سیب زمینی خوب له بشه تا دونه های اون دیده نشن .
8.jpg

9.jpg
 

baran71

New member
* فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه .
* داخل قالب پروانه رو با روغن مایع و قلمو یا اسپری روغن چرب کنید .

10.jpg

* بعد مقدار از مواد سیب زمینی داخل اون بریزید .
* وسطش رو گود کنید و از مواد قارچ داخلش قرار بدین .
11.jpg

12.jpg


* دوباره با مواد سیب زمینی اونو بپوشونید .
13.jpg
 

baran71

New member
14.jpg


* قالب رو در فر بمدت 45 دقیقه قرار بدین . این زمان بستگی به فر شما ممکن هست کمتر یا بیشتر شود .
* بعد از پخت بلافاصله از قالب خارج کنید تا خمیر نشه .
15.jpg

* می تونید با سس گوجه و یا سس های دیگه تزیینش کنید .
1.jpg


منبع:بهارسایت

 

marzi ba

Well-known member
عالی بود باران جونم
اگه خاستیم یه روزی کد بانو گری کنیم این دستور یادم میمونه
هولااااااااااااااااا:riz304::thanks:
 
بالا