کوروش بزرگترین مرد تاریخ که حتی قرآن مسلمانان هم جز تائید وی چیزی نداشت

matin

New member
کوروش بزرگترین مرد تاریخ جهان

نوشتار اصلی: کوروش کبیر در قرآن
نوشتار اصلی: ذوالقرنین
درباره شخصیت ذوالقرنین که در کتابهای آسمانی یهودیان، مسیحیان و مسلمانان از آن سخن به میان آمده، چندگانگی وجود دارد و این که به واقع ذوالقرنین چه کسی است به طور قطعی مشخص نشده*است.

کوروش سردودمان هخامنشی، داریوش بزرگ، خشایارشا، اسکندر مقدونی، چین شی هوان، یکی از ملوک حمیر گزینه*هایی هستند که جهت پیدا شدن ذوالقرنین واقعی، دربارهٔ آنها بررسی*هایی انجام شده*است. ابوالکلام آزاد با تفسیر آیات ۸۲ تا ۹۵ سوره کهف دلایل استواری آورده* است که ذوالقرنین موصوف، کوروش هخامنشی می*باشد.[۵۱]

شماری از فقیه*های معاصر شیعه نیز کوروش را «ذوالقرنین» می*دانند. علامه طباطبایی، صانعی و مرتضی مطهری از معتقدان این نظر هستند.[۵۲] در کتاب تفسیر نمونه، نوشتهٔ ناصر مکارم شیرازی نوشته*شده، از آن جهت به کوروش، ذوالقرنین می*گفتند که شرق و غرب مال او بود.

منابع رو تصویری میزارم نه منابعی که حتی وجو د خارجی ندارن یا سایتی که پر از اسم عربی هست

[URL=http://www.pic1.iran-forum.ir/] [/URL]

آخرین ویرایش:

matin

New member
نوشتار اصلی: کوروش بزرگ در کتاب مقدس
پس از تسخیر بابل تمامی سرزمین*هایی که مطیع آن بودند به اطاعت کوروش درآمدند. از آن جمله می*توان فلسطین و شهرهای فینیقیه را نام برد. کوروش دستور آزادی تمامی اسیران یهودی در بابل را که توسط بخت النصر به بابل آورده شده بودند صادر کرده و اجازه داد که یهودیان به فلسطین مراجعت کرده و معابد قدیم خود را که خراب شده بود، تعمیر نمایند.[۳۹] لازم به تذکر است که نام کورش در کتاب مقدس عهد عتیق در نوزده آیه ذکر شده و در چند آیه مورد ستایش قرار گرفته*است. در کتاب اشعیای نبی در باب ۴۵ آیهٔ اول کوروش را «مسیح» یعنی نجات*دهنده خوانده و چنین می*نویسد:

« خداوند به مسیح خود یعنی کوروش که دست او را گرفتم تا به حضور وی امت*ها را مغلوب سازم و کمرهای پادشاهان را بگشایم تا درها را به حضور وی مفتوح نمایم و دروازه*ها دیگر بسته نشود، چنین می*گوید که من پیش روی تو خواهم خرامید و مکان*های ناهموار را هموار خواهم ساخت و درهای برنجین را شکسته، پشت بندهای آهنین را خواهم برید و گنج*های ظلمت و خزائن مخفی را به تو خواهم بخشید تا بدانی که من، یهوه، که تو را به اسمت خوانده*ام خدای اسرائیل می*باشم. به خاطر بندهٔ خود یعقوب و برگزیدهٔ خویش اسرائیل، هنگامی که مرا نشناختی تو را به اسمت خوانده*ام و ملقب ساختم. من یهوه هستم و دیگری نیست و غیر از من خدایی نیست. من کمر تو را بستم، هنگامی که مرا نشناختی. تا از مشرق آفتاب و مغرب بدانند که سوای من احدی نیست. پدید آورندهٔ نور و آفرینندهٔ ظلمت.(آیهٔ ۸) [۴۰] »
در مورد رهایی قوم یهود از اسارت بابل، در کتاب دوم تواریخ ایام، باب ۳۶ آیات ۲۲ و ۲۳ چنین نوشته شده*است:

« خداوند روح کوروش پادشاه پارس را برانگیخت تا در تمامی ممالک خود فرمانی نافذ کرد و آن را مرقوم داشت، کوروش پادشاه پارس چنین می*فرماید. یهوه خدای آسمان*ها تمامی ممالک زمین را به من داده*است و او مرا امر فرمود که خانه*ای برای وی در اورشلیم که در یهود است، بنا نمایم.[۴۱] »
مانند همین مضمون نیز در کتاب عزرا باب یکم آیات یکم تا چهارم آمده*است. اشعیای نبی نیز در باب ۴۴ آیه ۲۸ چنین می*نویسد:

«
(خدا) دربارهٔ کوروش می*گوید: که او شبان من است و تمامی مسرت مرا به انجام خواهد رسانید و (خدا) دربارهٔ اورشلیم می*گوید بنا خواهد شد و دربارهٔ هیکل که بنیاد نو، نهاده خواهد گشت.

[URL=http://www.pic1.iran-forum.ir/] [/URL]

matin

New member
کوروش پادشاه بزرگ ایران زمین تنها یک همسر داشت یک همسر !!! و در بیش از 2500 سال قبل حتی دو همسر نیز انتخاب نکرد و هزار سال بعد از آن چه اتفاقی افتاد و الان که در قرن 21 هستیم خیلی در این کشور در مورد چند همسری چه نظری دارند و ساعتها در موردش بحث میکنن

matin

New member
دوران ۵۵۹–۵۲۹ پیش از میلاد.[۲] (۳۰ سال)
تاجگذاری انشان، پارس
زادروز ۶۰۰ یا ۵۷۶ پیش از میلاد
زادگاه انشان، پارس
مرگ ۵۲۹ پیش از میلاد
محل مرگ محل قطعی درگذشت مشخص نیست.
آرامگاه پاسارگاد
پیش از کمبوجیه دوم
پس از کمبوجیه یکم
همسر کاساندان