بچه ها یه سوال . کسی که تاریخ اعتبار کارت ملی ش تموم شده میتونه فعلا عکس همین کارت ملی رو بزاره و بعد توی ویزرایش یه فکری براش بکنه و درستش کنه ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون . فقط یه سوال شما با چه شماره ای تماس گرفتین ؟ من با هر شماره ای تماس میگیرم مشغوله. آزاد نمیشه
در مورد اینکه مدت اعتبار کارت ملی م تموم شده . مشکلی پیش نمیاد ؟ چون من از این کارتم اسکن گذاشتم
در مورد اینکه مدت اعتبار کارت ملی م تموم شده . مشکلی پیش نمیاد ؟ چون من از این کارتم اسکن گذاشتم
دوست گرامی شما موقتا میتونید دانشجو بزنی تا از خود سنجش بپرسی زمان ویرایش میتونی دوباره تغییر بدی پس الان ثبت نام بکن که خیالت راحت باشه زمان ویرایش میتونی دوباره تغییر بدی نگران نباش
چرا اینقدر شلوغش میکنید . والا من بیشتر از ده بار زنگ زدم به سنجش پزشکی حتی شمارمم گرفتن خودشون بهم زنگ هم زدن بخاطر اشتباه ها هم حتی عذر خواهی کردن . بی انصافی نکنید .
چرا اینقدر شلوغش میکنید . والا من بیشتر از ده بار زنگ زدم به سنجش پزشکی حتی شمارمم گرفتن خودشون بهم زنگ هم زدن بخاطر اشتباه ها هم حتی عذر خواهی کردن . بی انصافی نکنید .
خب شما که منصف هستید شمارشو برامون بزارید.
یا اینکه میگید از خوودتون بپرسیم من اسم دوتااز درسای امتحانی تو منابع رشته تو دفترچه جدید نیومده و یه درس کم اهمیت رو ضریبشو دوبرابر کردن که احتمالا مشکل تایپیه اینارو شما میتونی جواب بدی?
الان میشه تقریبی زد. بعدا تو ویرایش تاریخ دقیقشو وارد میکنیدوستان من که تاریخ فارغ التحصیلی رو دقیق نمیدونم اگر تقریبی وارد کنم مشکلی پیش میاد؟
دوستان من که تاریخ فارغ التحصیلی رو دقیق نمیدونم اگر تقریبی وارد کنم مشکلی پیش میاد؟