کسی می دونه واسه کسی که لیسانس گرفته می شه دوباره کنکور سراسری تجربی شرکت کرد؟یا اگه تو رشته های پزشکی و دندون قبول شه وضعیت چه جوریه؟باید شهریه بده؟
با سلامادغام آزاد و سراسری هیچ مهم نیست خیلی هم بدتر شده!!!
خبر بد اینه که الان تاثیر معدل 25 درصد مستقیم شده...
که این واقعا به بعضی ها ظلم میشه...خیلی ها غیرانتفاعی می خونند معدل خوبی میارن خیلی ها هم در دبیرستان ها افتضاح!
الان ی سوال برام پیش اومد؛با ادغام ازادو سراسری بچه هایی که روژانه میخونن،میتونن تو کنکورم شرکت کنن؟؟
با سلام
دوستان ببینین برای موفقیت باید از فرصت های پیش رو استفاده کرد؛ در نتیجه با فکر کردن و انرژی منفی گرفتن از یه سری واقعیات که شاید به نفع همه نیست نمیشه به موفقیت رسید لااقل از تمام توان فکری و انرژی تون استفاده نمیشه...
ولی خبر خوب اینه که: 75 درصد از کنکور مستقیماً در دست خود خودتون هست...شاید یکی نمره بهش داده باشن ولی خب از طرفی اگر به کسی نمره ی الکی داده شده باشه لزوماً یادگیریش هم مثل نمره ش بالا نیست و اکثرا مواقع پایین هست....یعنی اگر کسی توی اون 25 درصد تقلب کرده باشه به احتمال قوی (در مورد اکثریت صحبت میکنیم...)توی 75 درصد باقی مونده شانس زیادی نداره.
سعی کنید تمرکزتون رو روی 75 درصد باقی مانده که در زمان حال و تا روز کنکور باید اونو بدست بیارید، بذارید...25 درصد معدل موند تو گذشته نمیشه کاریش کرد........به نظر بنده حداقل زمان حال و آینده رو نبایستی از دست داد...خودشم با چی؟ با فکر کردن به گذشته ای که نمیشه کاریش کرد... .
با تشکر
bnazare man adam byd vase khastehash talash kone,,age lazem bod hata risk kone,,,,age nashodm laaghal to hasratesh nmimoni k kash 1bar emthan mikardam!bnazarm hich vaght dir nist,,fght byd bbini chghad eradeo angize dari ta 2bare bargardi samte ktabaye dabirestan,,baghiashm k baz barmigarde b estedado poshtkaret,,!i[/Q
از لحاظ پشتکار و اراده و استعداد به خودم مطمئنم ! امسالم هرچند که نمیتونم در صورت قبولی هم برم اما واسه آمادگی بیشتر کنکور رو ثبت نام کردم و دارم میخونم ! امیدوارم مسئولین واسه سال 94 تصمیمای عجیب غریب نگیرن دیگه!!
اتفاقآ موفق ميشي ! فقط نياز به تلاش داره ! يكي از دوستاي من همين كار رو سال 90 كرد و دوباره كنكور داد . رتبش شد 300 . الآن هم داره دندونپزشكي ميخونه ! درسا انقدر براش راحت بود كه ديگه تو يادگيريش هيچ مشكلي نداشت !