کنترل ذهن 3 (بهرام رادان، جیغ و جوابیه)

mj1919

New member
فقط من یه چیزیو متوجه نشدم اینکه حضرت ابراهیم فرزندش رو بخاطر خدا قربانی کرد و محکوم کردند ( که به امر خدا هم انجام نشد) اما قربانی کردن نوزادان خودشون حالا به هر دلیلی مورد تایید همه و به قول خودشون تحت نظارت خودشونه !!!
یا من خوب متوجه نشدم یا حتما یه دلیل آبکی واسه این موضوع آوردن دیگه......!!!

موافقم
اینم یک مقایسه-تحلیل زیباست که بر این ویدیو وارده،
اینجا باید آقای بهرام رادان، اگر خواننده ی این سطور است و یا طرفداران عقیده اش، پاسخ بدهند!

Taraa

Well-known member
با سلام خدمت شما و دیگر دوستان
اینجا من یک بحث عقلی رو باز کردم، و منطقی.
دینی نیست!
دین میگه نرو سمتش ضرر داره، خودت نمی دونی!
ولی من کنجکاوم بدونم چرا ضرر داره! رو این حساب با استدلال میارم!

در مورد اون مطالبی که فرمودید، در مورد عقاید رادان، که تضاد درونی و ... که ربطی به دین نداره (که خود رادان همینو گفته!)

خوب: به پستهای اول من، به نقل از انجمن دیگه توجه کنید:
چرا نمادهای شیطانی استفاده شده نطیر قربانی کردن کودک یا تقدیم کودک به شیطان؟ توجیهش چیه؟
یا استفاده از تمثالهای نزدیک به حضرت عیسی و ابراهیم ؟ که بازیگراشون کس دیگه ای بود!

و یا عروسی که .... در همان لحظه ... تصویر او... می خواند.... وسوسه ی خیانتم.... عروس(زن)= خیانت، تقدیم کودک به شیطان، همراه با خیانت؟ کودک زنا زاده؟ (که یک امر طبیعی است در شیزان پرستی)
اصن با چه دیدی ، می توان گفت این برشهای بالا، دینی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنید یکی به من گفته باشه هر شخصی 1000 تا نخ سیگار بکشه درست سر هزارمی در اثر سرطان جان به جان آفرین تسلیم میکنه ... بنظر شما من برای اینکه بفهمم حرف این شخص دلیلش چی بوده و آیا درسته یا نه باید برم خودمو بندازم تو ماجرا و اند اون 1000 تا سیگارو بکشم؟
شما نمیدونید کسی که بخواد حقایق دین رو متوجه شه باید اول بهش عمل کنه تا ظرفیت پذیرش حکمتها رو بدست بیاره، بعد خودشون خود بخود حکمته رو سمتش سرازیر میکنن ، پس راهش این نیست که شما میگید(حالا چون جای این بحث اینجا نیست اینو ادامه نمیدم )

شما مطمئنید نقش حضرت ابراهیم و عیسی رو هم خود رادان بازی نکرده؟ فکر میکنم خودش باشه ها
راجع به توجیه : مثلا میشه گفت هر آدمی یه ابراهیم درون داره که باید بتونه پا روی احساس و دلش بذاره و علائقشو قربانی کنه .. یه عیسی درون داره که جسمش باید متحمل دردا و رنجای شدیدی شه تا بتونه روحش آزاد و بزرگ شه .... اون زنم میتونه نماد شهوتای درونی باشه که خیانت به شهوتای درونی و چشم پوشی ازشون کار خوبی هست نه بد ... بعد اگه توجه کنید بعد از اینکه مثلا به اون عروسه خیانت میکنه ، عوامل شیطانه میذارن دنبالش و اون درحال فراره که دوباره عیسی رو نشون میده که در حال زجر کشیدن بیشتر هست ... این یعنی شیطان از کار خوب اون عصبانی شده و حالا بیشتر پیگیرش هست ... بعدم که میگیرن میارنش به سمت شیطان ، شیطان شروع به رقصیدن میکنه
ولی خب اینو نمیشه انکار کرد که هم تصاویر و هم متن ترانه یه جورایی میخواد بگه که اگه خوبم بخاطر نظارت خودم هست ... نه اینکه پای دین درمیونه ... خودم آدم باوجدانیم

ولی اون اسلحه و سگ چه معنی میتونه داشته باشه؟ با اسلحه انگار میخواد سمت مغز خودش شلیک کنه !!!!!
و بقول شما اون بچه که اول کلیپ به شیطان تقدیم میشه چه منظوری میتونه داشته باشه؟
آخر کلیپو هم متوجه نمیشم ... انگار میخواد بگه آخرش نیروهای شیطانی پیروز میشن !!!! (باید بیشتر بررسی شه)

به زنجیرایی که یه سرش توی دست شیطان هست و یه سرش به دستای رادان وصل شده و داره در برابرش مقاومت میکنه هم توجه کنید

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
یه سوال دیگه ... کجای این جمله توهین به اصول دینه؟

"واقعاً دم خدا گرم که بعد از گرونی دلار و سکه و کمبود مرغ و تحریم از طرف کل دنیا ...هنوز با 50 تومان صدقه 70 نوع بلا رو دفع می کنه"

این انگار فقط داره به اوضاع اقتصادی اعتراض میکنه

Taraa

Well-known member
جیغ زدم جیغ زدم

سر به تن تیغ زدم
تحت نظارت خودم

جیغ زدم جیغ زدم
سر به تن تیغ زدم
در سبب خویش شدم
تحت نظارت خودم

پخته بودم خام شدم
وحشی بودم رام شدم
شکل خفیف حادثه
در ملا عام شدم
تا رفقای سابقم
ته بکشن یک به یک
با همه اقشار زمین
همدم و همگام شدم
فاجعه تکرار شدو
بر غمم اصرار شدو
درد من انکار شدو
من پره ابهام شدم

برده ی ناکوک منم
جمجمه ی پوک منم
عاشق مشکوک منم
با خودم انکار شدم
با خودم انکار شدم

کار به بردگی کشید
در جریان داغِ عشق
موج به من نمی دهد
دلخوش انعام شدم
حس غلیظ هجرتم
وسوسه ی خیانتم
خارج از این عمارتم
من پر سرسام شدم
من پر سرسام شدم
باختم آن نبرد را
بازی تخته نرد را
این دو سه تاسِ آخر است
مقبر اوهام شدم
مقبر اوهام شدم
بی هدف و مرددم
بد که نه بدتر از بدم
مث خطوطِ ممتدم
کِی به سرانجام شدم
جیغ زدم جیغ زدم
سر به تنِ تیغ زدم
در سبب خویش شدم
تحت نظارت خودم
برده ی ناکوک منم
جمجمه ی پوک منم
عاشق مشکوک منم
با خودم انکار شدم
با خودم انکار شدم

mj1919

New member
یه سوال دیگه ... کجای این جمله توهین به اصول دینه؟

"واقعاً دم خدا گرم که بعد از گرونی دلار و سکه و کمبود مرغ و تحریم از طرف کل دنیا ...هنوز با 50 تومان صدقه 70 نوع بلا رو دفع می کنه"

این انگار فقط داره به اوضاع اقتصادی اعتراض میکنه

این فقط یک جمله است،
اگه به متن کاربر ANTI satan مراحعه نمایید، می گه که از توئیت و متنهای راران اینطور برداشت میشه، وگرنه اون یک جمله، به تنهایی منظور نگارنده نبوده.
همانطوری که به ترتیب توئیت ها آورده شده.

البته عقاید دینی هرکس ، ولو کافر، برای کاملا محفوظه! هرکسی می تونه کافر باشه و یا خدا پرست (منظورم رادان نیست)،
ولی مشکل قضیه جایی شروع میشه، که کسی که کافر و یا شیطان پرست هست، عقاید خودش رو نشر میده! این نشر گناه است، و وظیفه ی هر خدا پرستی اس، که اولا تحقیق کنه و در ثانی باهاش مبارزه!

mj1919

New member

شما مطمئنید نقش حضرت ابراهیم و عیسی رو هم خود رادان بازی نکرده؟ فکر میکنم خودش باشه ها
راجع به توجیه : مثلا میشه گفت هر آدمی یه ابراهیم درون داره که باید بتونه پا روی احساس و دلش بذاره و علائقشو قربانی کنه .. یه عیسی درون داره که جسمش باید متحمل دردا و رنجای شدیدی شه تا بتونه روحش آزاد و بزرگ شه .... اون زنم میتونه نماد شهوتای درونی باشه که خیانت به شهوتای درونی و چشم پوشی ازشون کار خوبی هست نه بد ... بعد اگه توجه کنید بعد از اینکه مثلا به اون عروسه خیانت میکنه ، عوامل شیطانه میذارن دنبالش و اون درحال فراره که دوباره عیسی رو نشون میده که در حال زجر کشیدن بیشتر هست ... این یعنی شیطان از کار خوب اون عصبانی شده و حالا بیشتر پیگیرش هست ... بعدم که میگیرن میارنش به سمت شیطان ، شیطان شروع به رقصیدن میکنه

از این عکس زیر، با توجه به متن ترانه، و صحنه های آن، و نیز شباهتش در بحث روایت (گوسفند، ریش سفیدو...) تعبیر به ابراهیم علیه سلام، می شود،
همانطوری که در عکس می بینید، قطعا بازیگر آن رادان نیست، شک دارید؟

استدلال رادان و نیز پاسخش به اتهامات اینقدر سطحی است، که هر سطری اش، جای هزار ایراد دارد.

s6285_6.jpg

mj1919

New member

ولی اون اسلحه و سگ چه معنی میتونه داشته باشه؟ با اسلحه انگار میخواد سمت مغز خودش شلیک کنه !!!!!
و بقول شما اون بچه که اول کلیپ به شیطان تقدیم میشه چه منظوری میتونه داشته باشه؟
آخر کلیپو هم متوجه نمیشم ... انگار میخواد بگه آخرش نیروهای شیطانی پیروز میشن !!!! (باید بیشتر بررسی شه)

در آخر اینکه،
اگر روی تک تک پلان ها ی این کلیپ فکر نشده بود، اینقدر من اصرار نداشتم،

و اینکه در ثانیه 33 کلیپ (عدد 33 در آیین فرماسونری یک عدد مقدس است)، این تصویر در کلیپ دیده می شود!
(دقت کنید که من از صفحه ی پلیر عکس گرفتم، در واقع عکس رو کراپ نکردم، خود فیلمبردار و کارگردان طوری فیلم گرفته که برای تقریبا یک ثانیه در ثانیه ی 33، چشم چپ شیطان-با بازی رادان- در تصویر دیده میشه!)

اینها هم تصاویر مربوط به چشم جهان بین است، که از نمادهای فرماسونری است:

Jahan_Dar_Seytareye_Dajjal%20217.jpg

دليل مقدس بودن عدد 33 و 11 و 9 براي فراماسونرها چيست؟

دليل مقدس بودن اعداد 9 ، 13 و 33 براي فراماسونر ها چيست ؟ فراماسونري از جمله انجمن ها و جمعيت هاي سري است كه از زمان پيدايش ان تا كنون به علت ويژگي هاي خاص خود بحث هاي بسياري را برانگيخته است . قبل از پاسخگويي به سوال فوق ، براي اينكه اصلا جايگاه اين اعداد و امثال ان در مباني فراماسونري مشخص شود ، لازم است نيم نگاهي به ماهيت اين جريان داشته باشيم . اگر بخواهيم فراماسونري را در يك جمله تعريف كنيم بايد بگوييم : فراماسونري سازماني است متكي بر پنهان كاري و نهان روشي و داراي نظريه اي سياسي – فرهنگي براي عملي كردن تهاجم فرهنگي غرب و بسط نفوذ استعمار با كاركردي فرهنگي – سياسي – اجتماعي . اين سازمان براي از بين بردن فرهنگ كشور ها ، از تمامي ابزار هاي موجود استفاده مي كند و با ايجاد سازمان هاي مخفي و علني بين المللي در پي كسب قدرت در سطح جهاني است . يكي از مصاديق پنهان روشي و يكي از ابزار هاي فراماسون ها براي پيش برد اهداف شان مساله سمبوليسم و نماد گرايي است كه به طور بسيار ظريف و بي صدايي به داخل فرهنگ هاي مختلف نفوذ كرده و انها را از درون متلاشي مي كند . در درون جريان فراماسونري نماد ها و سمبل ها و رمز هاي بسيار متنوع و متعددي وجود دارد كه هر كدام از انها از جايي اخذ شده و به درون اين جريان راه پيدا كرده است . پس بنابراين سمبوليسم و نماد گرايي را بايد جزو لا ينفك جريان فراماسونري محسوب كرد . در اين بخش به اصل سوال مي پردازيم : عدد 9 ، نخستين عدد مقدس فراماسون ها مي باشد . همانگونه كه گذشت اين نماد ها قبل از انكه بيانگر حقيقتي باشند ، بيشتر و پيشتر نمادي از جريان فراماسونري مي باشند كه براي نفوذ و رخنه در داخل فرهنگ هاي ديگر طراحي شده اند . درباره عدد 9 نيز امر بدين گونه است ، ولي درباره قداست ان به چند نكته اشاره شده است ، از جمله اينكه : _ اين عدد اشاره دارد به حلقه زنجيره ماسون ها كه از نه نفر تشكيل مي شود . _ نمادي است از تعداد استاداني كه در جستجوي حيرام – از شخصيت هاي اسطوره اي جريا ن فرماسونري - رفتند . _ ضربه هاي درجه استادي در ايين فراماسونري 9 ضربه مي باشد . دومين عدد مقدس ماسون ها ، عدد يازده مي باشد . درباره اين عدد نيز به چند نكته اشاره شده است : _ عدد 11 نمادي از دو ستوني است كه بنابر اعتقاد ماسون ها در ابتداي ورودي معبد سليمان قرار داشتند . اسم اين دو ستون عبارت بود از : ستون بواز و ستون جاكين. _ 11 سمبلي از عرض حمايل استاد به سانتي متر مي باشد . اين حمايل عرضي به درازي 11 سانتي متر دارد . _ 11 به مجموع پر هاي دو ستاره پنج پر و شش پر اشاره دارد . اين دو ستاره از نماد هاي مهم جريان فراماسونري و يهود مي باشد . _ عدد 11 به خاطر خصوصيت ذاتي خودش به عنوان نماد مطرح شده ودليل ان هم اين است كه ، عدد 11 تنها عدد دو رقمي است كه اگر بر عكس شود تغييري در ان پيدا نمي شود . عدد 33 چهارمين عدد مقدس ماسون هاست – سومين عدد مقدس عدد 13 مي باشد - درباره خصوصيت سمبليك و نمادين اين عدد نيز به چند وجه اشاره شده است : _ تعداد رتبه ها و درجات در ايين فراماسونري ، 33 درجه مي باشد . به همين علت عدد 33 در اين ايين عددي خوش يمن است ، زيرا صاحب رتبه و درجه 33 خوشبخت ترين و با قدرت ترين مردم است . _ 33 حاصل ضرب دومين عدد مقدس ماسون ها ( يعني 11 ) در 3 - به عنوان سه مرتبه شاگردي ، ابزار ياري و استادي - مي باشد .

آخرین ویرایش:

ps2020

New member
در آخر اینکه،
اگر روی تک تک پلان ها ی این کلیپ فکر نشده بود، اینقدر من اصرار نداشتم،

و اینکه در ثانیه 33 کلیپ (عدد 33 در آیین فرماسونری یک عدد مقدس است)، این تصویر در کلیپ دیده می شود!
(دقت کنید که من از صفحه ی پلیر عکس گرفتم، در واقع عکس رو کراپ نکردم، خود فیلمبردار و کارگردان طوری فیلم گرفته که برای تقریبا یک ثانیه در ثانیه ی 33، چشم چپ شیطان-با بازی رادان- در تصویر دیده میشه!)

2161242827b7.jpg

اینها هم تصاویر مربوط به چشم جهان بین است، که از نمادهای فرماسونری است:

Jahan_Dar_Seytareye_Dajjal%20217.jpg

عجب...
به این یکیش توجه نکرده بودم!!!
حالا مطمئن شدم به افکار پلیدشون...
این چیزا که اتفاقی نیست!هست؟نیست!
احسنت...:applause:

mohana

Well-known member
عجب...
تو صحنه آخر هم رو نصف صورتش سایه افتاده...و چشم چپشه معلومه( البته ب قول خودش وجدان بیدار!!!)

ketabsabz

Well-known member
مگه میشه این همه نشانه اتفاقی باشه ؟، یکم با خود مون فکر کنیم متوجه میشیم جواب نه ست !

PCR

New member
امام زمان با ظهورشون؛خودشون ریشه ی این جنایات ضدبشریو از بین ببرن.

mj1919

New member

اسم پی سی آر روکه دیدم،
امیدوار بودم که یک مطلب در جهت نقد و یا تایید این موضوع بیارید،
نه اینکه بحثو دینی کنید،

ولی این وظیفه ی امام زمان نیست،
پس ما چکاره ایم؟

ghazal26

New member
دكتر جان بازهم ممنون به خاطر مطالب مفيدتون :rose:
واقعا جاي تاسف داره....جووناي مارو دارن به كجاها ميكشونن!!!
از صحبتهاي توجيهي رادان واقعا تعجب ميكنم:33: بعيد ميدونم كه جدا اينقد ضريب هوشي پاييني داشته باشه:smiliess (7): يا داره خودشو گول ميزنه يا خيال ميكنه ماها جنس گوشهامون تو مايه هاي مخمل كاشونه!!!(دور از جون دوستان)
اميدوارم خدا همه مارو نجات بده..:auizz3ffy9vla57584x

mahsa.

New member
اسم پی سی آر روکه دیدم،
نه اینکه بحثو دینی کنید،

پس ما چکاره ایم؟

اره کوروش چرا اینقدر ازکنارش راحت رد شدی
ما عادت نداریم
دوست داریم نظرتو بدونیم خوووووووووووو

ghazal26

New member
اسم پی سی آر روکه دیدم،
نه اینکه بحثو دینی کنید،

پس ما چکاره ایم؟
منظور دوستمون اين نيست دكتر جان به نظرم فقط يه آرزويي بود كه وقتي دل هر شيعه اي ميشكنه اين رو ميگه وگرنه ماها نبايد ساكت بشينيم كه!! بايد اين موضوع هارو تا ميتونيم بين افراد بيشتر باز كنيمشون :rose:

AWWA

New member

اسم پی سی آر روکه دیدم،
نه اینکه بحثو دینی کنید،

پس ما چکاره ایم؟
سلام پی سی آر
منم بادکتر موافقم به جای کنایه زدن یه نظر مفید کارشناسی بده. انتقادم خوبه:smilies:

antenyus

Active member
سلام دوستان....یه چیزی یادم افتاد گفتم بد نباشه شما هم بدونید...من ک خودم بعد این ماجرا تا یه مدت کپ کرده بودم....

ترم 4 بودیم ...یه روز سر کلاس سلولی استادمون برداشت گفت جدیدا توی دانشگاه ها یه سری از افراد فرقه های جدیدی رو معرفی میکنن و برای گول زدن بچه ها میان و اولش با حفظ کردن آیه های قران شروع میکنن و بعدش کم کم اون فرد رو تحت تسلط خودشون میگیرن و از دین خارجشون میکنن....داشت اینا رو میگفت ک ما حواسمون بیشتر جمع باشه ...خلاصه این ماجرا ها گذشت تا هفته بعدش... دوباره سر همون کلاس استادمون گفت هفته پیش بعد اون حرفا ب محض اینکه از کلاس شما رفتم بیرون یه پیام برام اومد ک نوشته بود فرقه های ما خیلیم خوبه ما آزادی داریم و.....شما خبرندارید....

باورتون نمیشه ولی ما سر کلاس همش 10 یا 12 نفر بودیم ....یه 5-6 نفری دوستای صمیمی خودم بودن....با بقیه شون هم دوست بودیم آخه هم ورودی های خودمون بودن و همه کلاسامون با هم بود .... و اصلا باورم نمیشد بین اون جمع 12 نفری یه همچین مواردی هم پیدا بشه....

اینو گفتم فقط ب خاطر اینکه بدونید خطر بیشتر اون چیزی ک فکرشو بکنید ب ما نزدیک هستش.... حواستونو جمع کنید و آگاه باشید... درسته بهران رادان یه کاری کرده و یه نقشی بازی کرده...ولی از اینجور افراد در اطرافمون زیاد پیدا میشه.... ما چون رادان رو ب عنوان یک بازیگر معروف میشناسیمش انگشت اتهام رو گرفتیم سمت اون ولی در اطرافمون زیادن افرادی ک دارن کارای بدتری میکنن و هیچ کس اونا رو نمیشناسه....پس بیشتر مراقب خودتون باشید....

sakar

New member
جیغ زدم جیغ زدم(إنّ أنكر الأصوت لصوت الحمير » ( سوره :لقمان آیه ‌19 ). )حیوانات در قرآن (این قسمت، الاغ) - گفتگوی دینی

سر به تن تیغ زدم( لاتقتلوا أنفسکم إن الله کان بکم رحیما)http://www.ahnafekhaf.com/59/به-اتف...ست-و-بعد-از-شرک-بزرگترین-گناه-به-حساب-می-آید/
ترجمه و تفسیر قرآن
تحت نظارت خودم(Rasa News :: خبرگزاری رسا - خداوند به سبب خلقت عقل، روح و نفس انسان به خود بارک‌الله گفت)

جیغ زدم جیغ زدم
سر به تن تیغ زدم
در سبب خویش شدم
تحت نظارت خودم

پخته بودم خام شدم
وحشی بودم رام شدم
شکل خفیف حادثه
در ملا عام شدم
تا رفقای سابقم
ته بکشن یک به یک
با همه اقشار زمین
همدم و همگام شدم
فاجعه تکرار شدو
بر غمم اصرار شدو
درد من انکار شدو
من پره ابهام شدم

برده ی ناکوک منم
جمجمه ی پوک منم
عاشق مشکوک منم
با خودم انکار شدم
با خودم انکار شدم (راه خداشناسی از خودشناسی میگذره میشه گفت انکار خود همانا انکار خداست )http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=127077

کار به بردگی کشید
در جریان داغِ عشق
موج به من نمی دهد
دلخوش انعام شدم
حس غلیظ هجرتم
وسوسه ی خیانتم
خارج از این عمارتم
من پر سرسام شدم
من پر سرسام شدم
باختم آن نبرد را
بازی تخته نرد را
این دو سه تاسِ آخر است
مقبر اوهام شدم
مقبر اوهام شدم
بی هدف و مرددم
بد که نه بدتر از بدم
مث خطوطِ ممتدم
کِی به سرانجام شدم
جیغ زدم جیغ زدم
سر به تنِ تیغ زدم
در سبب خویش شدم
تحت نظارت خودم
برده ی ناکوک منم
جمجمه ی پوک منم
عاشق مشکوک منم
با خودم انکار شدم
با خودم انکار شدم

ادرس ذیل هم مطالب جالبی داره که همگی نشوندهندهی اینه که ادم بخودش واگذاشته نشده ونشون میده که شعر بالا اوهامی بیش نیست کاملا پوچ و بیخوده...... یه خواننده یه بار در مورد اهنگای بیخودی گفت هر چیزی از هیچی بهتره این اهنگ هم از هیچی بهتره..... بی محتوا و کاملا سطحی...... جای هیچ دفاعی نداره
قرآن و علم

آخرین ویرایش:
بالا