waria
New member
کنترل حساسیت به بادام زمینی با مسدودکردن فعالیت یک آنزیم امکانپذیر شد.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، گروهی از محققان با انجام بررسیهای خود در مدلی از موشها دریافتند سطوح آنزیم کینار PIM1 در روده کوچک موشهایی که به بادام زمینی حساسیت دارند، افزایش مییابد و مهار فعالیت این آنزیم، میزان آلرژی به بادام زمینی را به طور قابل توجهی کاهش میدهد.
محققان افزودند: PIM1 و عامل نسخهبرداری مرتبط به آن به نام Runx3 نقش مهمی در ایجاد واکنشهای حساسیتی به بادام زمینی ایفا میکنند و افزایش سطوح کیناز PIM1 در روده موشهایی که به بادام زمینی حساسیت دارند، با افزایش بروز سلولهای مختلف التهابی و سیتوکینها مرتبط است.
نتایج حاصل از این تحقیق، حاکی است با مسدود کردن فعالیت این آنزیم در موشهای مورد مطالعه، موشها دیگر تجربه اسهال و سایر علائم بیماری مرتبط به داشتن آلرژی به بادام زمینی را نداشتند.
به گفته محققان، این نتایج اهداف و فرصتهای جدیدی را برای درمان بروز عکسالعملهای حساسیتی به بادام زمینی و نیز غذاهای دیگر را به ارمغان میآورد و میتواند واکنشهای آلرژیک ناشی از مواد غذایی دیگر را نیز کنترل کند.
یافتههای این تحقیق، در نشریه «آلرژی و ایمونولوژی بالینی» منتشر شده است.