کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

iran khanom

Member
دوستاني كه جديدا مايل به همكاري ميباشند لطفا متنهايي را برداشته به فارسي روان ترجمه كنند
بچه ها ببخشيد من اين دو روز كار داشتم نتونستم بيام اينجا و زحمتها افتاد به گردن دوستهاي مهربانم
ستاره جان ما منتظر لغات متن 16 هستيم.بعد از ارائه فايلها را دريافت خواهيد كرد

kapa

New member
كاپاي عزيز فكر كنم اين ناجوانمردانه است.متوني كه شما برداشتين حجمش زياد است.هر چقدرش مانده بگوييد.بقيه را خود انجام ميدهم .ممنون

سلام بر شما ... نه بابا ناجوانمردانه چیه ؟؟؟ ان شاالله تا آخر هفته تحویلش میدم .. فقط با عرض معذرت من الان تکلیف این متون متفرقه 19 و 20 رو نمیدونم !! بچه ها برش داشتن ؟؟؟ یا خودم دوباره انجام وظیف کنم ؟؟

iran khanom

Member
سلام بر شما ... نه بابا ناجوانمردانه چیه ؟؟؟ ان شاالله تا آخر هفته تحویلش میدم .. فقط با عرض معذرت من الان تکلیف این متون متفرقه 19 و 20 رو نمیدونم !! بچه ها برش داشتن ؟؟؟ یا خودم دوباره انجام وظیف کنم ؟؟

سلام متاسفانه كاربرamirreza هنوز جواب ندادند كه انجام ميدهند يا نه.منتظر جوابشان هستم ولي منن 20كاربر كتي انجام خواهد داد

kapa

New member
سلام متاسفانه كاربرamirreza هنوز جواب ندادند كه انجام ميدهند يا نه.منتظر جوابشان هستم ولي منن 20كاربر كتي انجام خواهد داد

سلام ... اشکالی نداره ... اگه قبول نکردن ایشون , خودم انجام میدم متن 19 رو ...

katii

New member
سلام
متشكرم كاپاي عزيز
آخه من چون دير شروع كردم يهو استرسي ميشم و يكي بايد به دادم برسه
راستي لغاتو كه دراوردم به چي بفرستم؟ همين جا بذارم؟؟؟:(50):
موفق باشين همگي
شب و روزتون قشنگ[/SIZE
]:smiliess (10):

kapa

New member
سلام
متشكرم كاپاي عزيز
آخه من چون دير شروع كردم يهو استرسي ميشم و يكي بايد به دادم برسه
راستي لغاتو كه دراوردم به چي بفرستم؟ همين جا بذارم؟؟؟:(50):
موفق باشين همگي
شب و روزتون قشنگ[/SIZE
]:smiliess (10):

سلام ... خواهش میکنم ...
یادتون یاشه هرموقع عالی تلاش کنید , میتونید گذشتتونو که دیر شده , جبران کنید
لغاتو باید بفرستید به ایمیل ایران خانوم .... اگه انجام دادید و ایشون به خاطر مشغله دیر جواب دادند , بفرستید به ایمیل من ... من براشون میفرستم ... بعد توی انجمن اعلام کنید که کارتون رو انجام دادید

این ایمیله منه : morteza.soheily@gmail.com

iran khanom

Member
سلام كاپاي عزيز.يكي دوست عزيز اضافه شده به گروه و تقاضاي متن كرده.تا هر جا كه كار انجام دادي ممنونم .اگر ميشه بقيه كار را به اين دوست عزيز بده تا ايشان هم از لغات استفاده كنند.مرسي

kapa

New member
سلام كاپاي عزيز.يكي دوست عزيز اضافه شده به گروه و تقاضاي متن كرده.تا هر جا كه كار انجام دادي ممنونم .اگر ميشه بقيه كار را به اين دوست عزيز بده تا ايشان هم از لغات استفاده كنند.مرسي

سلام ایران خانم ... واقعا شرمنده که دیر جواب میدم ... آخه دیگه وقت زیادی نمونده به کنکور و منم بیشتر سر درسم هستم خداروشکر ...
متن 3 و 4 و 5 و 6 و 7 مهارت 12 با من بوده + متون 19 و 20 متون متفرقه ..
متن 7 از مهادت 12 رو انجام ندادم هنوز ... متون 19 و 20 رو هم هنوز انجام ندادم ( از بچه ها کسی ازین دوتا برنداشت ؟)...
اگه دوستان هرچقدشو خواستن بردارن ...اما حتی اگه هیچکدومشو هم بر نداشتن , من سر قولم هستم (تحویل تا آخر این هفته ) ان شاالله

بازم عذر

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
سلام خواهش ميكنم اين چه حرفيه.متن19 و 20 رو بچه ها برداشتن.پس متن 7 مهارت 12 رو هم ميدم بچه ها انجام بدند.ممنن از زحماتتون بسيار زيادتون.در پناه خداوند سالم و موفق باشين

kapa

New member
سلام خواهش ميكنم اين چه حرفيه.متن19 و 20 رو بچه ها برداشتن.پس متن 7 مهارت 12 رو هم ميدم بچه ها انجام بدند.ممنن از زحماتتون بسيار زيادتون.در پناه خداوند سالم و موفق باشين

سلام .... خوب خدارو شکر ... خواهش میکنم , زحمت نیست ...
دستتون بی بلا , الهی برید کربلا ( اینو آبجیم از داخل مدرسه یاد گرفته !!!!!!!!) :smilies:

البته ایران خانم , من تا فایلاشو آماده کنم و این یه کوچولو باقی موندشو انجام بدم , همون آخر هفته تحویلش میدم ... اگه بتونم , زودتر هم تحویلش میدم به امید خدا

شمام در پناه خدا , سالم و موفق باشید .

iran khanom

Member
با سلام
فايل جديد شامل
جديدترين فايل ورد
فايل لاينتر ارائه شد توسط صادق
فايل پي دي اف 504و 1400 ارائه شد تو سط كاربرمحسن
فايا پي دي اف ترجمه كامل عصر پنجشنبه91-90توسط كاربر كارشناس
فايل نرم افزاري موبايل504و 450 كلمه ارائه شده توسط كاربر
fatiguli
ارسال شد
فايلها بدستتان رسيد اطلاع دهيد
در پناه خداوند خود و خانواده محترمتان سالم و موفق و پيروز باشيد
خداوند يار و ياري رسانتان
با بهترين آرزوها

آخرین ویرایش:

katii

New member
سلام
متن 20 از متون متفرقه لغات و ترجمه متن انجام و به كاپا ارسال شد:applause:
ببخشيد ايران خانوم من آدرس ايميلتونو نداشتم

iran khanom

Member
سلام
متن 20 از متون متفرقه لغات و ترجمه متن انجام و به كاپا ارسال شد:applause:
ببخشيد ايران خانوم من آدرس ايميلتونو نداشتم

سلام.ممنون از زحمات زيادت.موفق باشي دوست خوبم.فايلها بدستان نرسيد ايميلتان را برايم بفرستيد

kapa

New member
سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممم..

بچه ها ببخشید دیر به دیر میام ...
ایران خانم , فایل کتی خانم رو براتون ایمیل کردم ... واقعا شرمنده که دیر اومدم ..

از کتی خانم هم ممنونم ..

ان شاالله امشب تا آخر شب , فایلهای خودم رو هم طبق قولم , ارائه میکنم

kapa

New member
ایران خانم لطف بفرمائید فایل کلی لغات رو برای کتی خانم بفرستید

kapa

New member
سلام دوستان ... متن های موظفی بنده , برای ایران خانوم عزیز فرستاده شد ...

فقط به یه دلیل خاص یه قسمت کوچولو از متن 6 موند (انجامش دادم .. فکر کنم مشکل از سیستمم باشه شاید ) .. اگه رفع شد طی فردا یا پس فردا ارائه ش میدم ان شاالله ..

همتون وقتای قشنگی داشته باشین ..

یا علی

iran khanom

Member
با عرض پوزش دوستان متاسفانه يك اشتباه تايپي رخ داده.يكي از فايلها ترجمه زبان عصر پنجشنبه 91-90بوده كه من نوشتم عصر جمعه91-90.ببخشيد.ممنون از تذكر كارشناس عزيز

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا