:smilies-azardl (113:(40):
M mra New member 2013-11-01 #22 سلام. می خوام یه چیزی بگم نمی دونم خبرش به گوشتون خورده یا نه ؟ شرط لازم برای شرکت در کنکور ارشد پرفیوژن ، 2 سال سابقه کار بالینیه
سلام. می خوام یه چیزی بگم نمی دونم خبرش به گوشتون خورده یا نه ؟ شرط لازم برای شرکت در کنکور ارشد پرفیوژن ، 2 سال سابقه کار بالینیه
ب بوردا New member 2014-01-15 #23 من شنیدم فقط برای ویژه 2 سال سابقه کار میخواد. کسی میتونه یه کم راجع به ازشد پرفیوزن توضیح بده/اینکه کلا چیه؟بازار کارش چه جوریه؟
من شنیدم فقط برای ویژه 2 سال سابقه کار میخواد. کسی میتونه یه کم راجع به ازشد پرفیوزن توضیح بده/اینکه کلا چیه؟بازار کارش چه جوریه؟
21Tir New member 2014-01-15 #24 بوردا گفت: من شنیدم فقط برای ویژه 2 سال سابقه کار میخواد. کسی میتونه یه کم راجع به ازشد پرفیوزن توضیح بده/اینکه کلا چیه؟بازار کارش چه جوریه؟ کلیک کنید تا باز شود... کارشناسی ارشد تکنولوژی گردش خون یا پرفیوژن یکم سرچ کنی بد نیستا...خخخخخ
بوردا گفت: من شنیدم فقط برای ویژه 2 سال سابقه کار میخواد. کسی میتونه یه کم راجع به ازشد پرفیوزن توضیح بده/اینکه کلا چیه؟بازار کارش چه جوریه؟ کلیک کنید تا باز شود... کارشناسی ارشد تکنولوژی گردش خون یا پرفیوژن یکم سرچ کنی بد نیستا...خخخخخ
ب بوردا New member 2014-01-15 #25 میخواستم اینجا جواب سوالام رو بگیرم و گرنه خودم میدونم میتونم سرچ کنم ممنون از کمکمت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میخواستم اینجا جواب سوالام رو بگیرم و گرنه خودم میدونم میتونم سرچ کنم ممنون از کمکمت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N nafasmrn New member 2015-06-27 #26 سلام دوستان کسی میتونه در مورد منابع این رشته و اینکه چه کتابایی خوندن منو راهنمایی کنه؟