ژله تخم مرغی

baran71

New member
ژله تخم مرغی:
قسمت بالای تخم مرغ خیلی آهسته میشکنیم وبعد چند بار شسته وداخل آن آب ریخته وساعتی بماند.(یک روز در ظرف آب گذاشتم وهر چند ساعت آب رو عوض کردم تا بوی بد تخم مرغ از بین بره).
بوسیله قیف از مایع ژله (که بوسیله یک لیوان آب جوش ونصف لیوان آب سرد آماده شده)داخل آن میریزم واگر قصد داشتیم دو رنگ ویا چند رنگ باشدپس از بستن ژله قبلی ژله سرد شده جدید رو می ریزم. که برای من دورنگ است ودر قسمت اول چند پاستیل کوچک هم انداختم.اون قسمت های سبز رنگ پاستیل است.و در یخچال قرار میدیم که یهترین جا در یخچال همون جا تخم مرغی یخچال است.
030.jpg

Photo078.jpg
برای پوست کندن(از پوست درآوردن)زیر شیر آب گرم به مدت کوتاه میگیریم وآهسته آهسته پوست رو از ژله جدا می کنیم.شاید پوست نازکی از تخم مرغ روی ژله هم مونده باشه که اونو هم جدا می کنیم.
نکته مهم:
1-من همیشه در ژله آب جوش همراه با یخی که قبلآاندازه نصف لیوان در فریزر گذاشته بودم استفاده می کنم.
2-وقتی ژله رو در آب جوش می ریزم روی کتری میذارم تا خوب ژلاتین حل بشه که باعث شفاف شدن ژله میشه.
این هم یکی دیگه ژله تخم مرغی
یک لیوان آب جوش یک بسته ژله آلوورا ویک لیوان بستنی وانیلی+
یک بسته ژله پرتقالی(به نظرم اگر موزی بود زردی آن روشن تر بود) با همان مقیاس قبلی.برای 12 عددپوست تخم مرغ....

 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: am-ml
بالا