دیمیتری مدودف نخست وزیر روسیه
bioshimi93 New member 2013-08-17 #6 نایک تبریک میگم تاپیک زدی:riz304: جالب بود فک کنم بالاخره از یکی از خانوما خوشششون اومد:rolleyessmileyanim:
نایک تبریک میگم تاپیک زدی:riz304: جالب بود فک کنم بالاخره از یکی از خانوما خوشششون اومد:rolleyessmileyanim:
TaTi مدیر بخش 2013-08-17 #7 این یکی خوده خوده قیافه ی استادمه وقتی میرم پیشش میگم : ببخشید استاد بازم موضوع پایان نامم عوض شد!!!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi: آقا چه شباهتی دارن اینا ...!
این یکی خوده خوده قیافه ی استادمه وقتی میرم پیشش میگم : ببخشید استاد بازم موضوع پایان نامم عوض شد!!!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi: آقا چه شباهتی دارن اینا ...!
sepid71 New member 2013-08-17 #9 خخخخخخخخخ جالب بود.چقدم کوتولس این.همه زنا ازش قدبلندترن(البته میدونم کفششون پاشنه بلنده ... ولی خب دیگه ... کوتولس باز )
خخخخخخخخخ جالب بود.چقدم کوتولس این.همه زنا ازش قدبلندترن(البته میدونم کفششون پاشنه بلنده ... ولی خب دیگه ... کوتولس باز )
ketabsabz Well-known member 2013-08-17 #12 با چشش میفهمونه که از این خانوما ی چیزی میخواد احتمالا :25r30wi:
Nike313 New member 2013-08-18 #13 darya63 گفت: چه ریس جمهوری!!! برای کدوم کشوره؟[/QUO خب تو پست اول نوشتست دیگه واسه روسیه هست:smiliess (11): کلیک کنید تا باز شود...
darya63 گفت: چه ریس جمهوری!!! برای کدوم کشوره؟[/QUO خب تو پست اول نوشتست دیگه واسه روسیه هست:smiliess (11): کلیک کنید تا باز شود...
AWWA New member 2013-08-18 #16 TaTi گفت: این یکی خوده خوده قیافه ی استادمه وقتی میرم پیشش میگم : ببخشید استاد بازم موضوع پایان نامم عوض شد!!!![/B: آقا چه شباهتی دارن اینا ...! کلیک کنید تا باز شود... آره واقعا....بعضی استادا قیافشون این شکلی میشه. مث اینکه دارن با بچه کوچیک خواهرشون صحبت میکنن:65d6a5d6s:
TaTi گفت: این یکی خوده خوده قیافه ی استادمه وقتی میرم پیشش میگم : ببخشید استاد بازم موضوع پایان نامم عوض شد!!!![/B: آقا چه شباهتی دارن اینا ...! کلیک کنید تا باز شود... آره واقعا....بعضی استادا قیافشون این شکلی میشه. مث اینکه دارن با بچه کوچیک خواهرشون صحبت میکنن:65d6a5d6s:
Nike313 New member 2013-08-18 #17 gollaleh گفت: ا خب شاید بیچاره کلا قیافش اینجوریه کلیک کنید تا باز شود... اینم چهره عادیش
TaTi مدیر بخش 2013-08-18 #18 ممد کاش این عکساشو میذاشتی تو تایپیک حسان !!!:motat:[h=1]اگه گفتی اینا چه شونه؟؟؟[/h] ببینیم این یارو اتوزومی غالبه یا مغلوب .... یه کم درباره ی سندرمش اطلاعات کسب کنیم خب ... :25r30wi:
ممد کاش این عکساشو میذاشتی تو تایپیک حسان !!!:motat:[h=1]اگه گفتی اینا چه شونه؟؟؟[/h] ببینیم این یارو اتوزومی غالبه یا مغلوب .... یه کم درباره ی سندرمش اطلاعات کسب کنیم خب ... :25r30wi:
varia Well-known member 2013-08-18 #19 Nike313 گفت: دیمیتری مدودف نخست وزیر روسیه کلیک کنید تا باز شود... نخست وزیر یا رئیس جمهور؟!
Nike313 New member 2013-08-18 #20 golchin گفت: نخست وزیر یا رئیس جمهور؟! کلیک کنید تا باز شود... علی اقا فرقی نداره چن سال دیگه این میشه ريیس جمهور پوتین میشه نخست وزیر من واسه نسل اینده گذاشتم تاپیکو:thumbsupsmileyanim:
golchin گفت: نخست وزیر یا رئیس جمهور؟! کلیک کنید تا باز شود... علی اقا فرقی نداره چن سال دیگه این میشه ريیس جمهور پوتین میشه نخست وزیر من واسه نسل اینده گذاشتم تاپیکو:thumbsupsmileyanim: