سلام و عرض ادب
دوستان عزیز خسته نباشید
بنده سال آینده کنکور دارم و به رشته ی روان شناسی بالینی هم علاقه مندم. البته از لحاظ درسی مشکلی ندارم و میتونم براحتی پزشکی قبول شم. اما دوست دارم کمی اطلاعات در مورد رشته ی مورد علاقم بدونم. اگر سوالاتم پیش پا افتاده هست ازتون عذرخواهی میکنم
سوال ها :
1. بعد از کنکور و وارد دانشگاه شدن برای تحصیل در این رشته، ما کارشناسی رو میخونیم یا فوق دیپلم یا دیپلم رو ؟
2. مدت زمان تحصیلی کارشناسی ، کارشانسی ارشد و دکتری رو بفرمایید
3. بهترین دانشگاه های ایران رو بفرمایید
4. اگر از دوستان این رشته ( بالینی ) کسانی رتبه ی سهمیه ای خودشون در کنکور رو لطف کنند بفرمایند ممنون میشم
5. وضعیت آینده ی این رشته چطور هستش از لحاظ درامد ؟ آیا میشه گفت هم رقیب با رشته ی پزشکی هستش ؟
6. آیا به کسانی که تحصیل کردن، دکتر میگن ؟
اگر نصیحت، توصیه ای هم داشتید بگید خیلی ممنون میشیم
با آرزوی موفقیت برای همه ی عزیزان
و با تشکر فراوان از توجه شما
دوستان عزیز خسته نباشید
بنده سال آینده کنکور دارم و به رشته ی روان شناسی بالینی هم علاقه مندم. البته از لحاظ درسی مشکلی ندارم و میتونم براحتی پزشکی قبول شم. اما دوست دارم کمی اطلاعات در مورد رشته ی مورد علاقم بدونم. اگر سوالاتم پیش پا افتاده هست ازتون عذرخواهی میکنم
سوال ها :
1. بعد از کنکور و وارد دانشگاه شدن برای تحصیل در این رشته، ما کارشناسی رو میخونیم یا فوق دیپلم یا دیپلم رو ؟
2. مدت زمان تحصیلی کارشناسی ، کارشانسی ارشد و دکتری رو بفرمایید
3. بهترین دانشگاه های ایران رو بفرمایید
4. اگر از دوستان این رشته ( بالینی ) کسانی رتبه ی سهمیه ای خودشون در کنکور رو لطف کنند بفرمایند ممنون میشم
5. وضعیت آینده ی این رشته چطور هستش از لحاظ درامد ؟ آیا میشه گفت هم رقیب با رشته ی پزشکی هستش ؟
6. آیا به کسانی که تحصیل کردن، دکتر میگن ؟
اگر نصیحت، توصیه ای هم داشتید بگید خیلی ممنون میشیم
با آرزوی موفقیت برای همه ی عزیزان
و با تشکر فراوان از توجه شما