چرا مردها بندرت افسرده میشوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟(به مناسبت روز مرد)

Nike313

New member
9 خرداد رو من روز پسر نام گذاري ميكنم به ميمنت سالروز ولادت تك پسر عالم هستي جناب اقاي شفيع خان.
9 خرداد سالروز پسر بر تمام گل پسران ناز مبارك باد.

چرا 9 خرداد:(:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:sdasdasd:
25 خرداد ميذاريم به 3 دليل:هم تولد منه؛هم روز گل و گياه؛هم يه روز بعد انتخاباته:smiliess (8)::4d564ad6:

شفيع

Well-known member
چرا 9 خرداد:(:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:sdasdasd:
25 خرداد ميذاريم به 3 دليل:هم تولد منه؛هم روز گل و گياه؛هم يه روز بعد انتخاباته:smiliess (8)::4d564ad6:

9 خرداد روز شكوفايي گل هاي بهاريست روزي هست كه من قدم در اين دنيايي بزرگ ميگذارم پس همين روز روز پسر هست

kaveh1316

New member
بهتر بود یه کم بیشتر سیاست به خرج می دادین! چندتا گزینه ی دیگه هم جا داشت که حذف شه ( صرفا جهت حفظ آبروی خوذتون میگم! ) :tonguesmiley:[/QUOTE
دیدین گفتم دیدین..... تازه اینا رو که خوندین میتونم بگم آبرومندانه ترین گزینه ها بود ولی قابل توجه سرکار خانم مهندس باید بگم چیزهایی رو که حذف کردم خیلیاش اگه بود نصف خانومای تو سایت به پلیس سایبری شکایت میکردن نصف دوم به مدیریت محترو سایت نصف سوم به خدا و پیغمبر پس بابت حذف کردنشون یه تشکر به من بدهکاریناااااااااااااااا

kaveh1316

New member
بهتر بود یه کم بیشتر سیاست به خرج می دادین! چندتا گزینه ی دیگه هم جا داشت که حذف شه ( صرفا جهت حفظ آبروی خوذتون میگم! ) :tonguesmiley:

دیدین گفتم دیدین..... تازه اینا رو که خوندین میتونم بگم آبرومندانه ترین گزینه ها بود ولی قابل توجه سرکار خانم مهندس باید بگم چیزهایی رو که حذف کردم خیلیاش اگه بود نصف خانومای تو سایت به پلیس سایبری شکایت میکردن نصف دوم به مدیریت محترو سایت نصف سوم به خدا و پیغمبر پس بابت حذف کردنشون یه تشکر به من بدهکاریناااااااااااااااا

zErOOn3

Well-known member
[h=2]
icon11.png
چرا مردها بندرت افسرده میشوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟(به مناسبت روز مرد)[/h]

سلام /...

ای وــل آقــایــــــــــــون /...

تی بنــدرافســوردــه نوشـــیون ــدی /...

روزــتــــون موبــآرکــــــ /... (ـــمـــ)

آقــــــایون درونگــــــــــران /... بیشتـــر /... شایــد /... شایدم عسکــش /... شایدم هیش کدوم /... شایدم شایــد .

بیخیــال همون شاد و شنگولــــــــن /... (واقهــآ ؟ )

ali_ah

New member
حتی اگه ژولیده باشن و موهاشونو شانه هم نکنن بازم یه تریپی حساب میشه :smilies:

ali_ah

New member
کلا از همه نظر راحتن نه استرسی نه فکرو خیالی و اینا همه از اعتماد به نفس بالاست منم بعضی از مواقع تصمیم میگیرم مثل داداشم و بابام باشم ولی انصافا مثل اونا بی خیال بودن محاله!

حالا نمیدونید با شلوار راحتی تا سر کوچه رفتن و .. چه حالی میده

ZOT

New member
با این همه مزیتی که مرد بودن داره ترجیح میدم همینی که هستم بمونم !:motat:

AWWA

New member
میلادبا سعادت مولود کعبه چه ربطی داره به مردای این دوره زمونه؟!!!همون روز زن مبارک!!!:a2d3::bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
خو این نظر شماس!!!!!
Just_Cuz_19.gif

از نظر ما ببخشید ببخشید شلخته محسوب میشه

دوست خوبم ميدوني بعضي دخترا براي همين شلخته بودن هم باهم رقابت ميكنن كه اين رو بدست بيارن يعني اين جور پسرارو؟!

mahnam

New member

آبرومندانه ترین ایناا بود؟؟!!! :14:
تشکر که 100%! :tonguesmiley: چون بالاخره یه سری حقایق رو آشکار کردین :thumbsupsmileyanim: ( خانوما به عمق فاجعه پی بردن )

mahsa.

New member
دوست خوبم ميدوني بعضي دخترا براي همين شلخته بودن هم باهم رقابت ميكنن كه اين رو بدست بيارن يعني اين جور پسرارو؟!

شفیع لیاقت اون پسرا همین دختران ...........
درضمن کم برا خودت نوشابه باز کن ...............به زیبا خانمت میگمااااااااااااااا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

شفيع

Well-known member
شفیع لیاقت اون پسرا همین دختران ...........
درضمن کم برا خودت نوشابه باز کن ...............به زیبا خانمت میگمااااااااااااااا

زيبا بهترين و زيباترين زن روي كره زمين البته بجز دختراي مهربون و خوب اين سايت ها

mahsa.

New member
زيبا بهترين و زيباترين زن روي كره زمين البته بجز دختراي مهربون و خوب اين سايت ها

اولا به دخترای مهربون این سایت لطف داری.
دوما چشاتو درویش کن.
سوما امیدوارم همیشه این دید و به زیبا خانمت داشته باشی وزندگیتون شیرین باشه.

بالا