MAHTAB.G
New member
مردی گفتم زنی گفتن دیگه داداش....!!! همیشه مرد یه مرده ( ینی اکثر مواقع البته)...
دقیقا یه زن هم همیشه یه زنه!
مردی گفتم زنی گفتن دیگه داداش....!!! همیشه مرد یه مرده ( ینی اکثر مواقع البته)...
9 خرداد رو من روز پسر نام گذاري ميكنم به ميمنت سالروز ولادت تك پسر عالم هستي جناب اقاي شفيع خان.
9 خرداد سالروز پسر بر تمام گل پسران ناز مبارك باد.
چرا 9 خردادt0837h0nn8zfqu8ult:sdasdasd:
25 خرداد ميذاريم به 3 دليل:هم تولد منه؛هم روز گل و گياه؛هم يه روز بعد انتخاباته:smiliess (8)::4d564ad6:
بهتر بود یه کم بیشتر سیاست به خرج می دادین! چندتا گزینه ی دیگه هم جا داشت که حذف شه ( صرفا جهت حفظ آبروی خوذتون میگم! ) :tonguesmiley:[/QUOTE
دیدین گفتم دیدین..... تازه اینا رو که خوندین میتونم بگم آبرومندانه ترین گزینه ها بود ولی قابل توجه سرکار خانم مهندس باید بگم چیزهایی رو که حذف کردم خیلیاش اگه بود نصف خانومای تو سایت به پلیس سایبری شکایت میکردن نصف دوم به مدیریت محترو سایت نصف سوم به خدا و پیغمبر پس بابت حذف کردنشون یه تشکر به من بدهکاریناااااااااااااااا
بهتر بود یه کم بیشتر سیاست به خرج می دادین! چندتا گزینه ی دیگه هم جا داشت که حذف شه ( صرفا جهت حفظ آبروی خوذتون میگم! ) :tonguesmiley:
[h=2]چرا مردها بندرت افسرده میشوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟(به مناسبت روز مرد)[/h]![]()
کلا از همه نظر راحتن نه استرسی نه فکرو خیالی و اینا همه از اعتماد به نفس بالاست منم بعضی از مواقع تصمیم میگیرم مثل داداشم و بابام باشم ولی انصافا مثل اونا بی خیال بودن محاله!
حالا نمیدونید با شلوار راحتی تا سر کوچه رفتن و .. چه حالی میده
حتی اگه ژولیده باشن و موهاشونو شانه هم نکنن بازم یه تریپی حساب میشه :smilies:
خو این نظر شماس!!!!!![]()
از نظر ما ببخشید ببخشید شلخته محسوب میشه
دوست خوبم ميدوني بعضي دخترا براي همين شلخته بودن هم باهم رقابت ميكنن كه اين رو بدست بيارن يعني اين جور پسرارو؟!
دیدین گفتم دیدین..... تازه اینا رو که خوندین میتونم بگم آبرومندانه ترین گزینه ها بود ولی قابل توجه سرکار خانم مهندس باید بگم چیزهایی رو که حذف کردم خیلیاش اگه بود نصف خانومای تو سایت به پلیس سایبری شکایت میکردن نصف دوم به مدیریت محترو سایت نصف سوم به خدا و پیغمبر پس بابت حذف کردنشون یه تشکر به من بدهکاریناااااااااااااااا
دوست خوبم ميدوني بعضي دخترا براي همين شلخته بودن هم باهم رقابت ميكنن كه اين رو بدست بيارن يعني اين جور پسرارو؟!
شفیع لیاقت اون پسرا همین دختران ...........
درضمن کم برا خودت نوشابه باز کن ...............به زیبا خانمت میگمااااااااااااااا
زيبا بهترين و زيباترين زن روي كره زمين البته بجز دختراي مهربون و خوب اين سايت ها