چرا با حجاب شدم؟

am-ml

New member
سایتی رو با همین عنوان دیدم ... با کسایی که تو کشورهای دیگه با حجاب شدن مصاحبه کرده (اغلب آدمای معروف مثل خواننده ها و ...)

خیلی جالب بود. اینجا شما هم می تونید تجربه شخصی خودتون رو بنویسین و هم درباره دیگران ،دوستان و ...

یه خواهش: به تمام نظرات موافق یا مخالف حجاب و مصادیق اون احترام می گذارم ولی اینجا هدف بحث کردن نیست ،فقط دوست دارم ،حرفای شما رو در مورد حجابتون ،اینکه چقدر بهش معتقدین و چرا دوستش دارین بشنوم...

AWWA

New member
من هر دوحالت باحجابی و بد حجابی رو تجربه کردم... ترم چهار دانشگاه محجبه شدم. آرامشی رو که تو حجاب حس کردم تو بد حجابی تجربه نکرده بودم.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arezoo90

Hossein2468

New member
کسی که زیبایی اندیشه دارد زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد

behnaz.h

New member
من خودم زياد محجبه نيستم اما حجابم جامعه پسند هست هميشه حجابم جوري هست كه مطمئنم باعث گناه نميشم ديگه نيازي به چادر نميبينم چون چادر قشنگه اما سخته مثلا تو اين گرما چجوري طاقت بيارم اما يك مطلبي اخيرا تو سايت بود ميگفت اگه امام زمان امشب مهمون تو باشه روت ميشه گوشيتو نشونش بدي؟ از حجابت راضي خواهد بود؟ و... هميشه جوري رفتار ميكنم ميگم اگه امشب امام زمان مهمون من باشه ازش خجالت نكشم........

bakhshi

New member
من خودم زياد محجبه نيستم اما حجابم جامعه پسند هست هميشه حجابم جوري هست كه مطمئنم باعث گناه نميشم ديگه نيازي به چادر نميبينم چون چادر قشنگه اما سخته مثلا تو اين گرما چجوري طاقت بيارم اما يك مطلبي اخيرا تو سايت بود ميگفت اگه امام زمان امشب مهمون تو باشه روت ميشه گوشيتو نشونش بدي؟ از حجابت راضي خواهد بود؟ و... هميشه جوري رفتار ميكنم ميگم اگه امشب امام زمان مهمون من باشه ازش خجالت نكشم........

:whistle::whistle:

varia

Well-known member
glgxxb25orfsp3ikaclx.jpg

reihan

New member
خدا رو شکر می کنم که همیشه خودم واسه حجابم تصمیم گرفتم، خانواده ام منو اجبار نکردند، هر چند میدونستم چه حجابی رو بیشتر دوست دارند، و حالا از حجابم لذت می برم، چون خودم ارزشش و درک کردم، الحمد و الشکر کله لله...
فقط یه نصیحت دوستانه! هیچ وقت به خاطر ظاهر راجع به افراد قضاوت نکنید، هیچ وقت.
تن آدمی شریف است به جان آدمیت
نه همین لباس زیباست نشان آدمیت:riz304::riz304:

ghazal26

New member
ممنون آبجي گلم تاپيك جالبيه من دوس دارم...:ad54ad:
من تا سال 86 مانتويي بودم (البته با حجاب مناسب) اصلا يك لحظه هم حاضر نبودم به چادري شدن فكر كنم به نظرم دست و پاگيرو بي معني بود،
خانوادمم اونقدر خوب و روشنفكر هستن كه هيچ وقت منو به پوشيدن چادر اجبار نكردن.. مادر يه بار بهم گفت خيلي دوست دارم چادر بپوشي اما ازش خواهش كردم كه اصلا راجع بهش حرف نزنه و اونم صبورانه سكوت كرد...
تا اينكه نميدونم چي شد... واقعا نميدونم چي شد كه كم كم وقتي بيرون ميرفتم احساس ميكردم يه چيزي كم دارم.. خيلي سرگردون بودم و اصلا نميفهميدم اين قلبم دقيقا چي ازم ميخواد!!! هر دختر چادري رو ميديدم يهو دلم هوري ميريخت پائين! از حالتهام تعجب ميكردم .. تا اينكه يه روز از مادرم خواستم برام چادر بدوزه ببينم چه حسي بهم دست ميده البته تاكيد ميكردم موقت ميپوشما... وقتي مادرم چادر رو ميبريد زير لب چيزي زمزمه ميكرد و اشك ميريخت... چيزي نپرسيدم ازش؛ اما حالا 6 سال از اون موقع گذشته و من حتي يك لحظه هم حاضر نيستم چادرم رو كنار بذارم! نميتونم حسمو بگم اما به خدا قسم بدجور عاشقشم...
وقتي به مادرم حسمو گفتم دوباره اشك ريخت و گفت هميشه وقت دعا با خانوم فاطمه زهرا درددل ميكردم و ازش ميخواستم عشقش جوري توي قلبت ريشه بزنه كه همه كارات رو از ايشون الگو بگيري.. دلم ميخواست چادر بپوشي اما هيچ وقت نميخواستم من بهت بگم ميخواستم اين حسو خودت بدست بياري... انگار دلم از جا كنده شده بود با حرفاي مامان.. يعني تمام اين مدت كه نميدونستم چمه خانوم زهرا داشته باهام حرف ميزده؟

حالا ميفهمم چرا عاشق چادرم هستم... اين هديه ي بي بي دو عالم فاطمه زهرا در جواب دعاهاي مادرمه

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
ممنون آبجي گلم تاپيك جالبيه من دوس دارم...:ad54ad:
من تا سال 86 مانتويي بودم (البته با حجاب مناسب) اصلا يك لحظه هم حاضر نبودم به چادري شدن فكر كنم به نظرم دست و پاگيرو بي معني بود،
خانوادمم اونقدر خوب و روشنفكر هستن كه هيچ وقت منو به پوشيدن چادر اجبار نكردن.. مادر يه بار بهم گفت خيلي دوست دارم چادر بپوشي اما ازش خواهش كردم كه اصلا راجع بهش حرف نزنه و اونم صبورانه سكوت كرد...
تا اينكه نميدونم چي شد... واقعا نميدونم چي شد كه كم كم وقتي بيرون ميرفتم احساس ميكردم يه چيزي كم دارم.. خيلي سرگردون بودم و اصلا نميفهميدم اين قلبم دقيقا چي ازم ميخواد!!! هر دختر چادري رو ميديدم يهو دلم هوري ميريخت پائين! از حالتهام تعجب ميكردم .. تا اينكه يه روز از مادرم خواستم برام چادر بدوزه ببينم چه حسي بهم دست ميده البته تاكيد ميكردم موقت ميپوشما... وقتي مادرم چادر رو ميبريد زير لب چيزي زمزمه ميكرد و اشك ميريخت... چيزي نپرسيدم ازش؛ اما حالا 6 سال از اون موقع گذشته و من حتي يك لحظه هم حاضر نيستم چادرم رو كنار بذارم! نميتونم حسمو بگم اما به خدا قسم بدجور عاشقشم...
وقتي به مادرم حسمو گفتم دوباره اشك ريخت و گفت هميشه وقت دعا با خانوم فاطمه زهرا درددل ميكردم و ازش ميخواستم عشقش جوري توي قلبت ريشه بزنه كه همه كارات رو از ايشون الگو بگيري.. دلم ميخواست چادر بپوشي اما هيچ وقت نميخواستم من بهت بگم ميخواستم اين حسو خودت بدست بياري... انگار دلم از جا كنده شده بود با حرفاي مامان.. يعني تمام اين مدت كه نميدومستم چمه خانوم زهرا داشته باهام حرف ميزده؟

حالا ميفهمم چرا عاشق چادرم هستم... اين هديه ي بي بي دو عالم فاطمه زهرا در جواب دعاهاي مادرمه

غزل جان این قسمتی رو که قرمز کردم،منم کاملا تجربه کردم. هرموقع تو شهری که دانشجو بودم بیرون میرفتم وقتی یه دختر چادری(البته اونایی که با اعتقاد کامل سرکرده بودنو)میدیدم حس میکردم اونا یه جای امنی هستن که من نیستم. حس میکردم یه چیزی کمه!!
هرچند قبول دارم مهمتر از حجاب ظاهر حجاب باطنه..بعضیا هستن که شاید به خاطر موقعیت جامعه و خانوادشون عادت کردن به بد حجابی ولی وقتی باهاشون میفتی میبینی حجاب باطن دارنکه خیلی زیباست.
خونواده من یه خرده مخالف بودن براهمین از یکی از دوستام که دوتا چادر داشت خواستم بهم امانت بده. بعدش که مامانم جدیتمو دید یکی برام دوخت.

mehrshad

New member
افرین بر همه خواهر های عزیزی که چادر رو انتخاب کردند. جای تبریک داره...عاغایون یکم یاد بگیرید !!

sakar

New member
حجاب من ارثی بوده ولی الان هر جا باشم حجاب رو ترجیح میدم اول بخاطر قانون خدا وبعد تجربم هم میگه که حجاب بهتره چون بد حجابی یجور احساس خلإ بهم میده انگار یه چیزی کم دارم بدحجابی یه حس عروسک خیمه شب بازی بودن بهم میده یه همچین چیزی دقیق نمیتونم حسمو بگم
ولی حجاب ارامش داره و یه حس خوب طوری که واسه خودت زندگی میکنی نه واسه جلب رضایت دیگران
در مورد چادر استفاده نمیکنم مگه اینکه رییس جمهور بشم یا یه همچین پستی

ghazal26

New member

غزل جان این قسمتی رو که قرمز کردم،منم کاملا تجربه کردم. هرموقع تو شهری که دانشجو بودم بیرون میرفتم وقتی یه دختر چادری(البته اونایی که با اعتقاد کامل سرکرده بودنو)میدیدم حس میکردم اونا یه جای امنی هستن که من نیستم. حس میکردم یه چیزی کمه!!
هرچند قبول دارم مهمتر از حجاب ظاهر حجاب باطنه..بعضیا هستن که شاید به خاطر موقعیت جامعه و خانوادشون عادت کردن به بد حجابی ولی وقتی باهاشون میفتی میبینی حجاب باطن دارنکه خیلی زیباست.
خونواده من یه خرده مخالف بودن براهمین از یکی از دوستام که دوتا چادر داشت خواستم بهم امانت بده. بعدش که مامانم جدیتمو دید یکی برام دوخت.

حجاب من ارثی بوده ولی الان هر جا باشم حجاب رو ترجیح میدم اول بخاطر قانون خدا وبعد تجربم هم میگه که حجاب بهتره چون بد حجابی یجور احساس خلإ بهم میده انگار یه چیزی کم دارم بدحجابی یه حس عروسک خیمه شب بازی بودن بهم میده یه همچین چیزی دقیق نمیتونم حسمو بگم
ولی حجاب ارامش داره و یه حس خوب طوری که واسه خودت زندگی میکنی نه واسه جلب رضایت دیگران
در مورد چادر استفاده نمیکنم مگه اینکه رییس جمهور بشم یا یه همچین پستی

اين حس زيباي شما رو فقط يه خانوم درك ميكنه.. جدا ميبينيد هرچي تلاش ميكنيم با كلمات بگيم اصلا نميشه..همش ميگيم نميدونم چه جور بگم نميدونم چي شد...:rolleyessmileyanim:
البته آقايونم ميتونن از حجاب نگاهشون لذت ببرن...

TUMS

Well-known member
افرین
خوبه:riz304:
فقط یه چیزی بگم حجاب به چادری بودن یا نبودن نیست فقط چادر حجاب را کامل میکند ولی چادر الزامآ حجاب نمی آورد:riz304:

TUMS

Well-known member
اتفاقآ خانم هایی که محجبه هستن و به خودشون میرسن خیلی جذاب تر میشن:eek:t0837h0nn8zfqu8ult از اونایی که آنچنانی آرایش میکنن:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ketabsabz

Well-known member
من حجاب رو دوس دارم چون باهاش احساس خوبی دارم ، چادر نمیپوشم اما همیشه سعی کردم بیشتر از ی فرد چادری حجابم رو رعایت کنم و خیلی هم راضی ام ، خیلی هم مواظب رفتارم هستم .

ghazal26

New member
اتفاقآ خانم هایی که محجبه هستن و به خودشون میرسن خیلی جذاب تر میشن:eek:t0837h0nn8zfqu8ult از اونایی که آنچنانی آرایش میکنن:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

سپاس ايمونو جان:applause:
بعضي ها عقلشون توي چشمشون لونه داره به اين فكر نميكنن اگه همون دختر محجبه كه به نظرشون چهره جالبي نداره اگه اون كارايي رو كه يه فرد بسيار بد حجاب انجام داده رو روي خودش اعمال كنه شايد ظاهرش دو برابر اون زيبا بشه..

epi_info

New member
آیا واقعا کسی هست که با دیدن مثلا مانتوی تنگ یه دختر یا دیدن به قول شما یه بدحجاب گناه کنه؟ منظورتون از گناه چیه؟ و این به قول شما بدحجابی چه مضراتی برای جامعه داره و حجاب چه فوایدی داره؟ میشه یکی برام توضیح بده؟

بالا