پ ن پ!!!!!!!!!!

bacillus.bs

New member
تو اتوبان داشتم لایی میکشیدم ، یه زانتیا اومد گفت داری لایی بازی میکنی ؟؟؟ گفتم : پَ نَ پَ دارم عربی میرقصم !!! گفت: دِ نَ دِ کنترل نا محسوس ، بزن بغل !!!

bacillus.bs

New member
داشتیم خیلى شنگول تو خیابون قدم میزدیم که یهو صداى ترمز شدیدى اومد و دوتا پا که یکى عمودى و یکى افقى رو هوا بود ! خلاصه ملت جمع شدن بالای سر یارو که در این هنگام راننده پیاده شد و در کمال خونسردى گفت : آقا چیزیتون شد ؟ یارو هم با همون وضع و صورت خونى مالى در حالیکه به سختى نفس میکشید گفت : پَ نَ پَ خودمو انداختم زمین از داور پنالتى بگیرم ! راننده گفت : نمکدون منظورم اینه که میخواى زنگ بزنم اورژانس ؟ یارو گفت : پَ نَ پَ زنگ بزن برنامه ۹۰ عادل اینا کارشناسى کنن ببینن صحنه پنالتى بود یا نه !!!

bacillus.bs

New member
با رفیقم رفتیم پیک نیک بهش چاقو دادم در قوطی کنسرو باز کنه ، میگه با این بازش کنم ؟ گفتم پَ نَ پَ روش راست کلیک کن ، اوپن ویت بزن با مدیا پلیر بازش کن !!!

bacillus.bs

New member
رفتم پایگاه انتقال خون ، یارو میپرسه اومدید خون بدید ؟ پَ نَ پَ اومدم دو واحد خون بگیرم تو بازی گیم اور نشم !!!

bacillus.bs

New member
رفتم جواب آزمایش زنمو بگیرم ، طرف برگشته میگه مبارکه ! میگم پدر شدم ؟ میگه پَ نَ پَ مادر شدی خودت خبر نداری !

bacillus.bs

New member
از سایت میخواستم یه فایل دانلود کنم ، ۵۶۰ ثانیه صبر کردم بعد پیغام میده : میخوای این فایل رو دانلود کنی ؟ میگم پَ نَ پَ خیلی حال داد ، یکبار دیگه بشمر من بازم برم قایم بشم !!! نیایا !!!

bacillus.bs

New member
داشتم میرفتم باشگاه وسط راه یادم اومد یه چیزی رو یادم رفته ! برگشتم خونه در زدم داداشم در رو باز کرده با تعجب میپرسه : حامد تویی ؟ نرفتی باشگاه ؟ میگم: پَ نَ پَ حامد رسید من دیلیوریشم !!!

bacillus.bs

New member
رفتم به کنار دلبرم با شادی / گفتا که چه خوب یاد من افتادی ؟؟؟
گفتم صنما تو عشق را استادی / گفتا پَ نَ پَ تو یاد من میدادی !؟!
گفتم پَ نَ پَ و درد زهر ماری !!!

bacillus.bs

New member
رفتم دم مغازه به یارو میگم قرص پشه داری ؟ میگه واسه کشتنش میخوای ؟ میگم پَ نَ پَ واسه سردردش میخوام !!!

bacillus.bs

New member
بچه تازه به دنیا اومده و از بیمارستان آوردیم خونه خوابیده ، فامیلمون اومده میگه آخی خوابه ؟؟؟
میگم پَ نَ پَ زدیمش تو شارژ ! دکترا گفتن ۷ – ۸ ساعت اول خوب بزارین شارژ بشه بعد ازش استفاده کنین وگرنه خوب گریه نمیکنه !

bacillus.bs

New member
رفتم مغازه میگم cd دارید ؟ میگه خام ؟ پَ نَ پَ تنوری باشه با قارچ و پنیر !!!

bacillus.bs

New member
به استاد میگم امتحان میان ترم رو بندازید عقب ، میگه یعنی یه روز دیگه ؟
میگم پَ نَ پَ ساعت ۲۳:۵۹:۵۹ امشب !!!

bacillus.bs

New member
لپ تاپم رو بردم نمایندگی ، میگم ضربه خورده کار نمیکنه ، یارو میگه ضربه فیزیکی ؟
پَ نَ پَ بی محلی کردم بهش ، ضربه روحی خورده !!!

bacillus.bs

New member
به دوستم زنگ زدم میگم ماشینم روشن نمیشه ! میگه وقتی استارت میزنی روشن نمیشه ؟
میگم پَ نَ پَ وقتی ازش خواهش میکنم روشن نمیشه !!!

bacillus.bs

New member
دوازده شب رسیدم دم خونه ، کلید نداشتم !!! به داداشم زنگ زدم میگم یواش درو باز کن بقیه بیدار نشن ! میگه در خونه رو ؟ پَ نَ پَ در یخچالو !!!

bacillus.bs

New member
مرغ رو از فریزر در آوردم میگه می خوای غذا درست کنی ؟
پَ نَ پَ خانوادش اومدن از سردخونه میخوان ببرن خاکش کنن !!!

bacillus.bs

New member
اتوبوس رسیده به ایستگاه ، بلند شدم تا در اتوبوس رفتم ، یارو به زور خودشو جا میکنه بیاد تو ، میگه آخ ببخشید میخواستین پیاده بشین ؟ پَ نَ پَ به افتخار ورود شما بلند شدم !!!!!

bacillus.bs

New member
زنگ زدم ۱۱۸ میگم : حمید علیزاده ، میگه : شمارشو میخوای ؟
میگم : پَ نَ پَ دارم خودمو معرفی میکنم ، اسم شما چیه ؟

bacillus.bs

New member
داداشم تو حموم زده زیر آواز ، بهش میگم میشه نخونی ؟ میگه صدام بده ؟ میگم پَ نَ پَ میترسم آب بپره تو گلوت خفه شی ، یکی از استعدادهای موسیقی کشو رو از دست بدیم !!!

bacillus.bs

New member
رفتم کلاس زبان میگه میخوای انگلیسی صحبت کنی ؟
گفتم : پَ نَ پَ اومدم زبون پشه هارو یاد بگیرم ، آخه یکیشون هرشب میاد زیر گوشم درد و دل میکنه !!!

بالا