biosta
Well-known member
ولی بنظر من تربیت مدرس بهتره
ایشالا سال بعدبگیره
تو هر رشته دو سه تا دانشگاه هستند که سر هستند
همیشه علوم پرشکی تهران جزو اون دو سه تا هست
ولی بنظر من تربیت مدرس بهتره
ایشالا سال بعدبگیره
اینقدر دوره کارشناسیم سخت بود که از الان استرس ارشد رو گرفتم... ارشد آمار زیستی چطوره؟
آقای کیانی کاش یه کم درباره دروس ترم اول توضیح بدین که چطوری ان... مخصوصا استنباط آماری و کسلا برگر که اینقدر درباره اش حرف می زنن... واقعا کتاب سختیه؟ خیلی استرس وارد کردن بچه ها... واقعا به نظرم کار درستی نیست که دوستان میان اینجا می نویسن فلان کتاب سخته... دیگه اگه اون کتاب سختم نباشه استرسی که به آدم وارد می کنن و تلقینی که می کنی باعث می شه برات سخت شه...
آقای کیانی کاش یه کم درباره دروس ترم اول توضیح بدین که چطوری ان... مخصوصا استنباط آماری و کسلا برگر که اینقدر درباره اش حرف می زنن... واقعا کتاب سختیه؟ خیلی استرس وارد کردن بچه ها... واقعا به نظرم کار درستی نیست که دوستان میان اینجا می نویسن فلان کتاب سخته... دیگه اگه اون کتاب سختم نباشه استرسی که به آدم وارد می کنن و تلقینی که می کنی باعث می شه برات سخت شه...
بازم معرفت شما با این که علوم پزشکی تهران قبول شده بودید
همکلاسی تان که باهت تهران درس میخونه خیلی وقتی دیگه نیامده اینجا
خیلی دوست دارم علوم پزشکی تهران درس بخونم
کسانی که میشناسم و اونجا درس می خوانند انگار همچون سطح دانشگاه که یک سر و کله بالاتر از دانشگاه های دیگر است بطور کلی سطحی بالاتر در علم و دانش از دیگر دانشجویان دارند , با تلاش و امید و توکل بر خدا من و دیگر دوستان دانشجوی ارشد امارزیستی که در این انجمن هستند برای دکتری علوم پزشکی تهران قبول شویم.
(البته اگر دکتری نرفتم خارج از کشور )
جالبه بدانید طی سه سال اخیر نصف کسانی که دکتری امارزیستی علوم پزشکی تهران قبول شده اند
ارشد امارزیستی شان را مشهد گرفته بودند .
سلام دوست من...کسلا کتاب سختی نیست..مطمین باش...اصلا نگران نباش به دوست دیگمونم گفتم.
واسه شما یکی دیگه ارایه میده ک من نمیدونم چطوره ولی استادی ک واسه ما ارایه داد بسیار عالی بود....
- - - Updated - - -
سلام دوست من...کسلا کتاب سختی نیست..مطمین باش...اصلا نگران نباش به دوست دیگمونم گفتم.
واسه شما یکی دیگه ارایه میده ک من نمیدونم چطوره ولی استادی ک واسه ما ارایه داد بسیار عالی بود....![]()
اینقدر دوره کارشناسیم سخت بود که از الان استرس ارشد رو گرفتم... ارشد آمار زیستی چطوره؟
ممنونم پرستو جان... گویا شما خبر از برنامه ها دارین... می دونین ک ل ا س ها چه روزها و ساعت هاییه؟
میخوام برم اعلامیه بزنم : به یه داوطلب نیاز دارم که
پایان نامه شو بفرستم رو هوا :25r30wi:
بالاخره دکترا هم توی اولین عملای جراحیشون چن نفرو کشتن دیگه
از یه جایی باید شروع کرد تا بالاخره به قله های موفقیت رسید::auizz3ffy9vla57584x