hurrem sultan
New member
yaşasın azerbaycan
مگه چی گفتم دوست عزیز؟؟واقعیت اینه.4سال علوم پزشکی تبریز درس خوندم و با قاطعیت میگم فقط اسم دانشگاه رو یدک میکشه.سطحش افتضاحه.واقعا جاي تاسف داره
مديرسايت اگه اينطوري صحبت كنه ديگه نميدونم چيكاربايد كرد :14:
آورین آورینyaşasın azerbaycan
منم شنیدم که رتبه شیراز بالاتر از بهشتیه !سلام:smiliess (4):
ببخشید ولی دو ماه پیش اخبار اعلام کرد که دانشگاه علوم پزشکی شیراز رتبه دوم رو داره.حالا چرا اینجا شهید بهشتی دوم شده؟شیراز معمولا بعد از تهران هست.:21::21::21:
بله دانشگاه های خیلی از شهرستانا بهتر از تهرانه ! من، هم دانشگاه بهشتی بودم و هم قزوین و تهران ولی دانشگاه قزوین هم از نظر سطح علمی و هم از نظر امکانات و برنامه ریزی خیلی بهتر از دانشگاه های تهران بود.جالبه ولی تجربه من میگه متاسفانه ["]دانشکده های ]شهرستانا عملکرد بهتری نسبت به مرکز استان دارن!!!
حقیقته عزیزان.حس پان ترکیتون گل نکنه.
خوب احمق جان به خاطره اینه ازش طرفداری میکنن.آخه ای جناب Ebi ! آقای مدیر ، گلابی ! این موضوع چه ربطی به پان ترکی داره !
یعنی باید رید به این رتبه بندی.دانشگاه علوم پزشکی تبریز واقعا سطحش در حد جلبکه.موندم چجوری آوردنش تو لیست.جدی میگمااا.خیلی وضعش خرابه.
من کاردانی قزوین بودم خیلی خیلی بهتر بود.
استادای علوم پزشکی تبریز به کل تعطیلن.
حقیقته عزیزان.حس پان ترکیتون گل نکنه.
yaşasın azerbaycan
ای بابا آخه چرا بهتون بر میخوره؟؟؟مگه من اسم شمارو آوردم؟؟؟میگم علوم پزشکی تبریز تعطیله.
متاسفانه اینجا کلی پانترک نفهم ریخته.متاسفم
واقعا با شما درافتادن اشتباهه چون واقعا نمیفهمید و نژادپرستی جلو چشماتونو میگیره.
گوه رو بابات میخورهto ke mifahmi pas in goho hichvaght nakhor