پروتز لب چگونه انجام میشود؟ +

eco.bio

New member
من بمیرممممممممممممم تن به همچین کار مزخرفی نمیدم. ولللللللللللللللله :65d6a5d6s:

mohana

Well-known member
منم عمل کردم ولی واسه من بیمه قبول نکرد.چرااااااااااااااااااااااا؟

- - - Updated - - -

سلام...آره برا شماره های پایین قبول نمیکنه....ولی انصاف نیس..زیبایی که نیس درمانه به هرحال

ghazal26

New member
404219_dramaqueensmil.gif

من الان حالم خيلي بده تكي جونم..:1dco2x0p1lilzhfpg1tمخصوصا اون جراحي بيني :1dco2x0p1lilzhfpg1t

به نظرم وقتي يكي بينيش واقعا مورد داره آره خب بهش حق ميدم عمل كنه ولي بعضيا!!!!! يا مثلا لب!!!!!!!!!!! من كه هيچ كسي رو نديدم با پروتز لب زيبا شه نميدونم چرا فكر ميكنن خوشگل ميشن!!! وقتي يكي جلوم وايساده كه لباشو پروتز كرده احساس ميكنم يه بچه شتر به حرف اومده جلوم..تو رو خدا ببخشيدا قصد توهين به هيچكسي رو ندارم واقعا اين احساس بهم دست ميده.

!SeCreT!

New member
404219_dramaqueensmil.gif

من الان حالم خيلي بده تكي جونم..:1dco2x0p1lilzhfpg1tمخصوصا اون جراحي بيني :1dco2x0p1lilzhfpg1t

به نظرم وقتي يكي بينيش واقعا مورد داره آره خب بهش حق ميدم عمل كنه ولي بعضيا!!!!! يا مثلا لب!!!!!!!!!!! من كه هيچ كسي رو نديدم با پروتز لب زيبا شه نميدونم چرا فكر ميكنن خوشگل ميشن!!! وقتي يكي جلوم وايساده كه لباشو پروتز كرده احساس ميكنم يه بچه شتر به حرف اومده جلوم..تو رو خدا ببخشيدا قصد توهين به هيچكسي رو ندارم واقعا اين احساس بهم دست ميده.

خیلی باحال بود ...مرسی غزلم

sakar

New member
چه وحشتناکه حالم بهم خورد این چه وضعشه...........
عمل بینی خیلی بهتر از پروتز لبه من خیلیارو دیدم با عمل بینی واقعا خیلی عوض شدن اما پروتز لب فقط یه مده همین زیبایی نیست ولی کسیکه بینیشو عمل کنه به پروتز لب و عمل سایر اعضاش هم میرسه مگه اینکه از لحاظ مالی ممانعتی وجود داشته باشه
جالب اینجاست که عملای زیبایی مث آب خوردن شده واسه همه:33:
من یه زمانی به عمل بینی فکر میکردم قصد جدی نداشتم ولی یه گزینه بود تو ذهنم..........تا اینکه یه فیلمی از عمل بینی دیدم اینقد وحشتناک بود چشمتون روز بد نبینه خدارو شکر فکر عمل کردنش از کلم بیرون رفت.....
خدایا شکرت بخاطر همه ی داشته ها ونداشته هایم

MAHSABANOO

New member

- - - Updated - - -

گلم تازگیا بیمه تکمیلی میگه لیزر چشم جزو عمل هایه زیبایی محسوب میشه مگه اینکه اب مروارید داشته باشی تا بیمه بده

bacillus.bs

New member
ميگم كاري هم نداره هاااا
يه ميله مي خواد با دو عدد بادكنك كوچولو
توي خونه هم ميتونيد انجام بديد

عجب تجارتي شده
كلي هم حتما هزينشه

darya63

New member

- - - Updated - - -

اخه شرایط بیمه ها فرق دارن
باید ببینید قراردادشون با شما چیه!
مثلا بیمه تکمیلی خودم که شاغل بیمارستان بودم به من چیزی نمیداد چون شرایط اونا به من نمیخورد
اما بیمه تکمیلی شوهرم شامل شرایط من میشد
الان نمیدونم میدن یا نه ولی بستگی به قراردادشون داره.اخه من 3 سال پیش انجام دادم

soso26

New member

سلام...آره برا شماره های پایین قبول نمیکنه....ولی انصاف نیس..زیبایی که نیس درمانه به هرحال
بنظر منم درمانیه. من با عینک و لنز خیلی اذیت میشدم چشمام 3 بود .خیلی از عملها با اینکه درمانی هستن جز زیبایی محسوب میشن.من 5 6 سالی میشه که عمل کردم ولی 2باره ضعیف شده البته خیلی به عینک نیاز ندارم مگر سرک ل ا س واسه دیدن تخته.قصد دارم 2 باره عمل کنم:1dco2x0p1lilzhfpg1t:smilies:

sara77

New member
من دماغم خوبه ولی دوس دارم فیسم عوض شه و تنوع بدم خوشم میاد کلا
ولی نمیدونم میترسم دماغمو عمل کنم پشیمون شممم یا بعدا از تکراری بودنش بدم بیاد گیر کردم بدجوررررررررررررر

بالا