پروتز لب چگونه انجام میشود؟ +

k-b

New member
باحال بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:black_eyed:

آره خب!!! نبود؟!!!!:(50):
آخه بچه های اتاق عمل انقدر از اینا بدتر دیدن که دیگه این چیزا روشون تاثیری نداره، ولی تا حالا پروتز لب ندیده بودم( چون معمولا تو مطب و کلینیک انجام میشه) بخاطر همین واسم جالب بود.
اینم بگم که منم اوایل دوره ی دانشجوییم عمل بینی که می دیدم دماغم درد میگرفت!!!:black_eyed:

eco.bio

New member
بحث دردش نیس. بحث سر لزوم این کارها هستش! همون امپولها عوارض دارن چرا الکی باید این عمل رو انجام بدن. حالا سر عمل یه اتفاق ناخواسته پیش بیاد چی! حالا عمل بینی بعضیا مجبور هستن چون مشکلات تنفسی اینا براشون داره ولی لب دیگه واقعا مزخرفه!

amal.jpg

- - - Updated - - -

64386_451.jpg

- - - Updated - - -

6436_283.jpg

Irin

New member
کسی برجسته سازی گونه و لب و با طب سوزنی دیده؟؟؟؟؟؟
اگه عملی باشه اون خیلی بهتره، عوارضم نداره....

بحث دردش نیس. بحث سر لزوم این کارها هستش! همون امپولها عوارض دارن چرا الکی باید این عمل رو انجام بدن. حالا سر عمل یه اتفاق ناخواسته پیش بیاد چی! حالا عمل بینی بعضیا مجبور هستن چون مشکلات تنفسی اینا براشون داره ولی لب دیگه واقعا مزخرفه!

چون گفتن ارزش این همه دردو داره گفتم. همه اعمال جراحی تو این مایه هاست. مثل لیزر چشم و ... یعنی این تصاویر کسی رو منصرف می کنه؟ دوستم اول می ترسید ولی بعد عمل کرد (بینی برای زیبایی)

آخرین ویرایش:

k-b

New member
چون گفتن ارزش این همه دردو داره گفتم همه اعمال جراحی تو این مایه هاست شما فکر می کنید این تصاویر کسی رو منصرف کنه؟ دوستم اول می ترسید ولی بعد عمل کرد (بینی برای زیبایی)

- - - Updated - - -

چون گفتن ارزش این همه دردو داره گفتم همه اعمال جراحی تو این مایه هاست شما فکر می کنید این تصاویر کسی رو منصرف کنه؟ دوستم اول می ترسید ولی بعد عمل کرد (بینی برای زیبایی)
اگه قرار بود دیدن این تصاویر کسی رو منصرف کنه اولین نفر منو منصرف میکرد!!!!:25r30wi:

Irin

New member
لب که خیلی غیرطبیعی میشه ولی پروتز گونه بهتره،
چن نفری دیدم انجام دادن ، راضی بودن، خوب شده بود.
تو هر کاری مهم این که با فکر و مطالعه کافی انجامش بدی ، نه چشم و هم چشمی....
یه کمم باید خوش شانس باشی.

Mohammad gh

New member
خدا بگم چکارتون نکنه
دستام سرر شد اسن!

نمیدونم جریان چیه که اینقدر زیاد شده...تو فیسبوک جدیدا به هرکی میرسی لباشو اینجوری کرده!

حالا یه سوال اونم اینکه ایا لبی که اینجوری شده رو میشه دوباره به حال اول برگردوند؟
یا اگر خودش به طور طبیعی به حال اول برگرده چه مدت طول میکشه؟

Irin

New member
خدا بگم چکارتون نکنه
دستام سرر شد اسن!

نمیدونم جریان چیه که اینقدر زیاد شده...تو فیسبوک جدیدا به هرکی میرسی لباشو اینجوری کرده!

حالا یه سوال اونم اینکه ایا لبی که اینجوری شده رو میشه دوباره به حال اول برگردوند؟
یا اگر خودش به طور طبیعی به حال اول برگرده چه مدت طول میکشه؟

بله ژل که باشه یه آمپولی می زنن که اون ژل تزریق شده رو حل می کنه، چربی هم همین طور.
ژل و چربی مدت دار هستن وباید چن ماه یه بار شارژ شن و گرنه بر میگرده حالت اول.

Mohammad gh

New member
بله ژل که باشه یه آمپولی می زنن که اون ژل تزریق شده رو حل می کنه، چربی هم همین طور.
ژل و چربی مدت دار هستن وباید چن ماه یه بار شارژ شن و گرنه بر میگرده حالت اول.

خب اینکه چند ماه یکبار باید این عمل صورت بگیره در دراز مدت تاثیر مضری نداره؟

parand

Well-known member
واااااااااااااای من چهرمو همین جوری که هست بیشتر دوست دارم.......
ادمایی که فقط به خاطر زیبایی بیشتر این کارارو می کنن تصویر بدنی ضعیفی از خودشون دارن و اعتماد به نفسی پایینی هم دارن.....
مشکل بزرگتر اینجاست که چون زیبایی امری نسبیه باعث میشه هر دوره ای یه چیزی زیبایی محسوب بشه و این افراد مجبورن مدام در حال تغییر و تحول بااشن....
و هر روز اعتماد به نفسشون کمتر میشه.............کلی از این افراد هم به خاطر جراحی زیبایی ناموفقی که دارن یا باب میلشون درنمیاد افسرده میشن البته جداای از بیماری های جسمی که گریبانگیر این افراد میشه...........

darya63

New member
چون گفتن ارزش این همه دردو داره گفتم. همه اعمال جراحی تو این مایه هاست. مثل لیزر چشم و ... یعنی این تصاویر کسی رو منصرف می کنه؟ دوستم اول می ترسید ولی بعد عمل کرد (بینی برای زیبایی)

خواهر من کجای جراحی لیزر چشم اینجوریه ؟
من خودم لیزر کردم
قطره بیحسی و زد تو چشام و منم فقط به یه نقطه خیره شدم و اونم 30دقیقه نشد کارش تمام شد و منم رفتم خونه

یه سریا که اصلا درد نداشتند ولی من شبش که اثر بیحسی رفت چشام میسوخت...همین
تا مدتی هم نور چشامو اذیت میکرد که اونم عینک افتابی میزدم
دیگه خدایی به این وحشتناکی عمل بینی و پرتز و اینا نیست

بعدشم لیزر چشم بیشتر جنبه درمانی داره تا زیبایی برا همینم حتی بیمه تکمیلی داره

soso26

New member
من خودم لیزر کردم
قطره بیحسی و زد تو چشام و منم فقط به یه نقطه خیره شدم و اونم 30دقیقه نشد کارش تمام شد و منم رفتم خونه

منم عمل کردم ولی واسه من بیمه قبول نکرد.چرااااااااااااااااااااااا؟

- - - Updated - - -

من خودم لیزر کردم

منم عمل کردم ولی واسه من بیمه قبول نکرد.چرااااااااااااااااااااااا؟

Irin

New member
خب اینکه چند ماه یکبار باید این عمل صورت بگیره در دراز مدت تاثیر مضری نداره؟

چرا که نه، همه اینا عوارض داره.... ولی گاهی افراد اینو واسه یه مدت کوتاه مث جشنی چیزی می خوان.
واسه همین میگن طب سوزنی خوبه چون عوارض نداره، البته من هنوز کسی و ندیدم که گونه یا لب و با طب سوزنی انجام داده باشه، فقط شنیدم....

Irin

New member
الان ژل های چینی و تقلبی تو بازار زیاده که عوارض وحشتناکی داره...
کسی که می خ اد این کارو انجام بده باید خیلی حواسش باشه.

بالا