# پاتوق هماتولوژی #

hebe.nurse

New member
قالی رو هم بیزحمت میشورین پشتش رو هم بشورین، یکی از بچه هامون حواستون نبود هی دست می کرد تو دماغش میمالید به فرش.. دستمال کاغذی ندارید تو خونتونااااا :smiliess (3):

خخخخخخخخخخخخ
برای اطمینان کل خونتونو بشورید بعید نیس همه جا رو انگولک نکرده باشه!!!:)))))))
بچه ها من با گوشی بودم هی هنگ میکنه ببخشید
ایشالا دفه بعدی حتما دستو میذارم تو دستاش داداش گلم
خیلی ممنون از مهمون نوازیتون بچها. هروقت خونتون تمیز شد خبر بدید ما بیایم واسه دست بوسی:)))))))

eeeeeeehsan

New member

احسان خجالت بکش یکم شان و منزلت خودتو حفظ کن ناسلامتی دامادیا...

آبجی؟زیر مبلارو نگاکن نهال جانمونه باز.قربون دستت نفسم

:25r30wi:
آقا من رفتم، نهال اگه موند پیشتون با تی پاکس بفرستینش تاپیکمون :)))
شب همگی بخیر
692519_slxe1vrr6glin3kt.gif

marlik

New member

احسان خجالت بکش یکم شان و منزلت خودتو حفظ کن ناسلامتی دامادیا...

آبجی؟زیر مبلارو نگاکن نهال جانمونه باز.قربون دستت نفسم
نفسم؟نهالو بغلش کردم بریم.بغل خالشه.بابا صابخونه پتو هم روش کشید شما دست بردار نیستید.بریم دیگه خجالت کشیدم من.بیچاره مهنا عجب مهمون نوازه باز پاشده نشسته:):)بخاب مهنا جون من دیکه بردمشون خیالت راحت درا رو هم پشت سرم میبندم مطمن باش.شب همگی هم تاپیکی ها و هماتویی هایی خوش

emmy

Member
دوستان عزیز هماتو سلام.....این احسان زن نگه دار خوبی نیست....اینو از من که پدرم در اومده از دستش بشنوید....تازه من خودم رفتم خواستگاریش با من اینجوری تا میکنه وای به حال بقیه....
مرسی که یک شب احسانو تحمل کردید من نفس بکشم.روزگار به کام...خداحافظ :rose::riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

yas13

New member
مهنا جان لطفا هماتو و گل افشان و ايمني رو اعلام كن تا كجا خوندي مرسي خانم گل فقط به شما مي گم چون بقيه اصلا محلم نمي ذارن گزارش نميدن من كلي گفتم اعلام كنيد تا كجا مي خونيد اينجوري ما ها كه عقبيم انگيزمون بيشتر ميشه ميان مي گن امروز هماتو ايمني زبان...ديگه ساعتم نمي گن چه برسه به مبحث

mohana

Well-known member
مهنا جان لطفا هماتو و گل افشان و ايمني رو اعلام كن تا كجا خوندي مرسي خانم گل فقط به شما مي گم چون بقيه اصلا محلم نمي ذارن گزارش نميدن من كلي گفتم اعلام كنيد تا كجا مي خونيد اينجوري ما ها كه عقبيم انگيزمون بيشتر ميشه ميان مي گن امروز هماتو ايمني زبان...ديگه ساعتم نمي گن چه برسه به مبحث

سلام
من هماتو تا بدخیمی میلودیسپلاستیک خوندم امروز باید تا آخر cmml بخونم
ابوالعباس تا آخر فصل 5
بانک خون هم شروع کرده بودم ولی چون ی مدت درگیر موضوعی بودم مجبور شدم فعلا بذارمش کنار تا به هماتو و ایمنی و زبان برسم...

mohana

Well-known member
هیچوقت از فیزیک و دستگاه ها خوشم نمی اومد... الان هم این امپدانس برام سخته...
ب قول ی نفر اگه درسی رو دوست داشته باشیم زود و راحت یاد میگیریم... ب خاطر همینه ک من قسمت تکنولوژی دستگاه رو اصلا یاد نمیگیرم:ph34r-smiley:

hhhmmm

New member
هیچوقت از فیزیک و دستگاه ها خوشم نمی اومد... الان هم این امپدانس برام سخته...
ب قول ی نفر اگه درسی رو دوست داشته باشیم زود و راحت یاد میگیریم... ب خاطر همینه ک من قسمت تکنولوژی دستگاه رو اصلا یاد نمیگیرم:ph34r-smiley:

منم اون قسمت ها رو دوست ندارم....

mohana

Well-known member
بچه ها ی سوال دارم...
تو کتاب شما مبحث بدخیمی های میلوپرولیفراتیو/میلودیس پلاستیک قسمت cmml نوشته کروموزوم فیلادلفیا وجود دارد؟ فک میکنم اشتباه باشه :|

hhhmmm

New member
بچه ها ی سوال دارم...
تو کتاب شما مبحث بدخیمی های میلوپرولیفراتیو/میلودیس پلاستیک قسمت cmml نوشته کروموزوم فیلادلفیا وجود دارد؟ فک میکنم اشتباه باشه :|

توی دیوید سون من صفحه 227 نوشته فیلادلفیا رو نداره...درستش هم همینه که نداره

yas13

New member
با اينكه مسافرتم از ديشب گل افشان شروع كردم مي گم ديباچش مهمه ؟الان نصفه بخش يكم با خلاصه نويسي

mohana

Well-known member
با اينكه مسافرتم از ديشب گل افشان شروع كردم مي گم ديباچش مهمه ؟الان نصفه بخش يكم با خلاصه نويسي

سلام..
من فصل های کتاب بانک خون رو جدا کردم منگنه زدم :) چون ورق ورق شده بود دیگه ب جا اینکه بدم صحافی جدا کردم هرفصلو ک راحت تر بخونم....اصلا این قسمت دیباچه رو ندارم :)) ی نگاه بندازین ب هرحال مقدمه س دیگه شاید نکته ای داشته باشه....

http://olumpezeshki.ir/thread13587-5.html#post528846

:rose:

بالا