# پاتوق هماتولوژی #

شوکا88

New member
مهنا خاهری میبینم ک شومام اینجا نشوندن صندلی داغ:riz481:

دور اول ماتو سخت میگذره ولی بعدش ک به اخرا میرسید یاد میگیرید
اوایل ک میخونید رووی یسری اسم بیماریا تمرکز نکنین چون اون بیماریارو اخرا و وسط کتاب میخونین

آخرین ویرایش:

mahabad

New member
پارسال هم شرکت کردين ؟
تو هيچ کدوم ازاين ازمون ها شرکت کردين ؟

شوکا88

New member
بعدشم به یچ وج اول لزگیو نخونین!! هر وقت تافلو خوندین = هر منبع دیگه ک خودتون میخاین...بعدش برین سرا غ لزگی...لزگی ک نصفش چیز خاصی نداره بیشتر همون میشه گف متنای سال گذشتستو یسرس سوال.نصفشم ک کلا سالای کنکوره به ترتیب...

mahabad

New member
شوکاى عزيز شما اگه تافل و لزگى رو خوندى ميتونى تقريبى بگى که هر روز يه ساعت وقت بذارىم چند ماهه جفتشون تموم ميشن ؟ سرعت يادگيرى متوسط به بالا رو حساب کن

شوکا88

New member
معمولا از همون هنری شروع میکنن.درواقع هنری باید باید خونده بشه.خوندن منبع دیگه باید کنر هنری باشه...ینی اینطور ک هس هنری ضروریه!!!!!!!

شوکا88

New member
خب من درستو حسابی نخوندم فک نمیکنم امسال برسونم

اگه خیلی خیلی اروم میخونین تافل 3 ماه
لزگی م ک بذارین از اذر به اونور بخونین

mahabad

New member
ااميدوارم که از سوال ناراحت نشده باشى من چون تو پيام نور خوندم از نظر ازمايشگاه خيلى وضعم بده واسه اين ازتون پرسيدم ميخواستم چن تا سوال ازتون بپرسم حسرت به دل موندم درب ازمايشگاه رو باز ببينم ولى سوالا بمونه
ممنون لطف کردى

Z0HRE

New member
درمورد اینکه گفتین از کی پرسیدم یکی از بچه های همین سایت ک سال گذشته تربیت مدرس تهران قبول شد.ایشون گفتن ک طبرستانی ی کتاب قدیمیه ک تجدید چاپ شده و نیازی ب خوندنش نیست و نمیدونه ک چرا جز منابع شده

Z0HRE

New member
دوستان در مورد برنامه ریزی باید از الان بفکرش باشیم ک ایشالا نیمه ی تیر دیگ شروع کنیم با ی برنامه ی منسجم...

نظر من اینه:

بیس ده روزه باشه توی این ده روز حجمی از مطالب رو ک باید بخونیم از قبل باید تعیین شده باشه.

دو روز اخر این ده روز رو بذاریم برای رفع اشکالاتمون و تست زتی.

خواهشا بقیه هم نظراتشونو بگن تا ب نتیجه برسیم.

سپاس...

maxin

Well-known member
اینم تقدیم به همه.

1821612217962372431082212623210135812970.jpg

mahabad

New member
سلام خوب روش خوبيه مرسى از پيشنهادت ولى ده روز بعد چى بخونيم ايا نظرتون اينه هر ده روز يه کتاب بخونيم يا اينکه ده روز ده روز يه جوراي ارزشيابى کنيم بعدش دوباره همون کتاب رو ادامه بديم ؟

science girl

New member
مبحثی میخونیم یا به تعداد صفحه??
راستی بنظرم خوب میشه که قرار بذاریم هر روز سر یه ساعت خاصی اینجا باشیم.
بنظرم اینطوری راحتتر میتونیم در ارتباط باشیم با هم:28:
من اسمم پریسا ست. فکر کنم نوشتن اسم مستعارم یه کم مشکل سازه!!:whistle:
:auizz3ffy9vla57584x

بالا