# پاتوق هماتولوژی #

Leyenda

Well-known member
منم دوست دارم باشم....
اما...:dadad4:
کنکور امسال نمیتونم شرکت کنم.اااام سال بعدم نمیتونم...اما نمیدونم سال بعدش میتونم یا نه!!!:21:
اما تصمیم گرفتم از تابستون امسال دوباره شروع کنم که بیشتر از اینا هماتوم یادم نره.زیستمم که ضعیفه تا 2 سال تقویتش کنم.
این 2 ماه بگذره و ثابت بشم و خستگیم دربره شروع میکنمو میشم مثل 1 کنکوری که 2 سال بعد کنکور داره...

mohana

Well-known member
منم دوست دارم باشم....
اما...:dadad4:
کنکور امسال نمیتونم شرکت کنم.اااام سال بعدم نمیتونم...اما نمیدونم سال بعدش میتونم یا نه!!!:21:
اما تصمیم گرفتم از تابستون امسال دوباره شروع کنم که بیشتر از اینا هماتوم یادم نره.زیستمم که ضعیفه تا 2 سال تقویتش کنم.
این 2 ماه بگذره و ثابت بشم و خستگیم دربره شروع میکنمو میشم مثل 1 کنکوری که 2 سال بعد کنکور داره...

آفرین لیندا جونم:thanks:
کاش این محدودیت کنکور حذف میشد

Z0HRE

New member
بچه ها من امتحانام از ۱ تیر شروع میشه تا ۱۸م!!!!:65d6a5d6s:
سعی میکنم بعد امتحانا خودمو بهتون برسونم.
من طبرستانی رو نگاه کردم حسابی خوف کردم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
خییییلی حجیمه!:riz277:

من از یکی از بچه های ارشد پرسیدم گفت نیازی به خوندن طبرستانی نیست:smilies-azardl (181

solmaz01

New member
science girl میشه بگی متن طبرستانی چطور بود؟؟مقاییه کردی با هنری؟؟

mahabad

New member
سلام بچه ها خوبو و سرحاليد ؟ کى راجب اين کتاب طبرستانى اطلاعات داره ممنون ميشم يکم راجبش بحرفه

mahabad

New member
سلام ممنون از پاسختون ببخشيد خوب چن جا ديدى مطالعه هم کردى سرفصلاشو ميدونى ؟
لزگى رو خوندى يا قبلش کتاباى ديگه رو خوندى مثل 504 يا تافل واينا....؟رو خود کتاب لزگى که نوشته شامل 504 و تافلم هست.....

mahabad

New member
بابا يکى جواب بده اينجا چرا اينجورى سوت و کوره چشم خوشکلم خشک شد......

science girl

New member
من پایه م زیسته و خیلی از درسایی مثل فیزیولوژی و آناتومی جزو واحدمون نیستن! و اطلاعاتم در حد دبیرستانه!
واسه همین هر جا از فیزیولوژی نمیفهمیدم از کتاب فیزیولوژی گایتون دانشگامون میخوندم یا مثلا بچه ها برا خوندن تکنیک های آزمایشگاه گل افشان رو میگیرن که من ندارمش اما از کتابخونه گرفتم خوب بود!
طبرستانی
اومده از بافت استخوان گرفته تا مکانیسم دقیق جذب آهن توی سلول های روده و خیلی چیزای دیگه به تفصیل و زبان ساده و قابل فهم توضیح داده! البته این نظر منه!+ تکنیک های آزمایشگاهی و ...
بنظرم چون کتاب هنری دیویدسون خلاصه تره خوندن و دوره کردنش راحتتره. کتاب طبرستانی رو اصلا نمیتونی دستت بگیری چه برسه که مث من عادت داشته باشی راه بری و بخونی. در مورد ابعادشم بگم که برگه هاش یه هوا از a4 بزرگتره و هر جلدش ۱۲۵۰ صفحست!
ابعادش اصلا چیزی نیس که عکسش توی اینترنت نشون میده. بقیه هم لطفا نظرشون رو بگن!

mahabad

New member
ممنون البته از يکى از بچه هاى هماتو که پرسيدم ايشون گفتن که قرار بوده بعد اينکه طبرستانى رو گذاشتن, حذفش کنن ولى بعدش حذف نکردن ايشون ميگفت چندان لازم نيست که بخونيدش ايشون هم واسه خون هم بانک خون گل افشان رو به به من معرفى کردن نظرتون چيه ؟

mohana

Well-known member
سلام ممنون از پاسختون ببخشيد خوب چن جا ديدى مطالعه هم کردى سرفصلاشو ميدونى ؟
لزگى رو خوندى يا قبلش کتاباى ديگه رو خوندى مثل 504 يا تافل واينا....؟رو خود کتاب لزگى که نوشته شامل 504 و تافلم هست.....

همون طور ک science girl گفتن حجم کتاب خیلی زیاده...مثلا ی مبحثی اگه تو هافبراند ب اندازه ی پارگراف باشه طبرستانی ب اندازه 5 برگ بوده ینی 10 صفحه!!!!!!!!

قبلش تافل رو خوندم بعد هم لزگی ک تموم نکردم...

ممنون البته از يکى از بچه هاى هماتو که پرسيدم ايشون گفتن که قرار بوده بعد اينکه طبرستانى رو گذاشتن, حذفش کنن ولى بعدش حذف نکردن ايشون ميگفت چندان لازم نيست که بخونيدش ايشون هم واسه خون هم بانک خون گل افشان رو به به من معرفى کردن نظرتون چيه ؟

البته ناگفته نماند که هنرى ديويدسون هم دارم

هنری و ضروریات هافبراند
برای بانک خون گل افشان
کتاب پرسش و پاسخ گل افشان رو هم اگه پیدا کنین خیلی خوبه...

mahabad

New member
روش هاى ازمايشگاهى در خون شناسى چى واسهچاون تظرتون چيه ؟

mahabad

New member
همون طور ک science girl گفتن حجم کتاب خیلی زیاده...مثلا ی مبحثی اگه تو هافبراند ب اندازه ی پارگراف باشه طبرستانی ب اندازه 5 برگ بوده ینی 10 صفحه!!!!!!!!

قبلش تافل رو خوندم بعد هم لزگی ک تموم نکردم...

هنری و ضروریات هافبراند
برای بانک خون گل افشان
کتاب پرسش و پاسخ گل افشان رو هم اگه پیدا کنین خیلی خوبه...
روش هاى ازمايشگاهى در خون شناسى چى راجب اون نظرتون چيه ؟ امسال کنکورى هستى؟
خوب بدون تافل نميشه مستقيم لزگى رو شروع کرد ؟

mohana

Well-known member
روش هاى ازمايشگاهى در خون شناسى چى راجب اون نظرتون چيه ؟ امسال کنکورى هستى؟
خوب بدون تافل نميشه مستقيم لزگى رو شروع کرد ؟

کتاب مهارت های آزمایشگاهی رو دارم.اینطور نیس ک مثه هنری خونده باشمش...هرازگاهی ب مشکل برمیخورم بهش سر میزنم... همون منابع رو بخونین خیلی بهتره
به نظرم اسینشیال تافل خونده شه اول... چون لزگی کتاب آسونی نیس... حالا شایدم چون زبان من قوی نیس اینطور فکر میکنم
بله امسال کنکور دارم

mahabad

New member
اها پس شما منبع اصليتون هنرى هستش هاف براندم مثل روش هاى ازمايشگاهى ميخونى يا اونو خوب ميخونى ؟اگه فضولى نباشه ميخوام بطونم وقتى به مشکل بر ميخورى سراغ روشهاى ازمايشگاهى رو ميخونى پس چرا از همون اول روشهارى ازمايشگاهى نميخوندى به جاى هنرى وقتى مشکلاتتو ميتونى با اون حل کنى معلومه اون ساده تر و روانتر نوشته شده

بالا