# پاتوق هماتولوژی #

IL-2

Well-known member
:tsimuzpzwoap1t9y3o7فقط میتونم بگم خوشا به حال همه اتون ...

zmh

New member
اینقدبودن اینجوری شرایط شماروداشتن قبول شدن
پس ناامیدنباشید هرزمانی ک وقت میکنید بخونید

IL-2

Well-known member
اینقدبودن اینجوری شرایط شماروداشتن قبول شدن
پس ناامیدنباشید هرزمانی ک وقت میکنید بخونید

ان شاء الله که همین طور میشه ...
ممنوووون از راهنمایی هاتون ...:riz304:
ایشال که شما هم از قبولی های امسالید

love virology

New member
سوالات تکراری چند ساله سلولی مولکولی/ فعالیت اندامک میتوکندی و پراکسی زوم / بیشترین کدون و کمترین کدون / کدون اغاز و پایان / جهش nonsense / فعالیت sno rna / sn rna / micro rna / rnas p rna interference si rna

فعالیت ژن p53 و prb / توالی sine و line / دی ان آ میتوکندری / توالی تکراری پشت سرهم / تعریف نوکلئوزوم / فعالیت هیستون ها مخصوصا عملکرد h1 / اجزای g pro / انتقال فسفر توسط توسط کیناز ها به امینو اسید ها / تلومر و انزیم تلومراز / عملکرد c amp / مورفولوژی گلژی و میتوکندری / نقش پیامبر های ثانویه / انواع سلول های بنیادی / فیلامان های حد واسط/ کاسپاز ها / میکروتوبول ها / ژن کاذب/
مراحل چرخه سلولی کمترین و بیشترین دقت کنید یعنی زمانش / غشا قسمت فسفولیپیدها/ folding pro / عملکرد سیکلین های های چرخه سلولی

casper

New member
سلام بچه ها بعد مدتها سلام
من ازمونهای ازمایشی شرکت میکنم این دوره ترازم 6063 شده نمیدونم با این وظعیت قبول میشم یا نه
درصد هماتولوژیم 97 درصد بود هماتو رو بالا زدم ولی ایمنی رو فقط 40 درصد بیوشیمی و ملکولی رو 35
دیگه واقعا ناامید شدم فک کنم باید قید اون دانشگاهی رو که دوست دارم بزنم راهنماییم کنید لطفا:smiliess (12): :14::14:

zmh

New member
سلام
هماتوروخیلی خوب زدین!!!کدوم شرکت کردین و اینکه کلاسی ام شما میرید؟؟

zmh

New member
جای ناامیدی نداره.سه ماه دیگه وقت هست راحت میتونیددرسادیگرو بیشتربخونیدوامادگیتون بیشترشه

محسن ن ک

New member
کسپر جان تو ازمونای خودمونم شرکت کن...
البته این ازمونا فک میکنم واسه اکثرمون بدون امادگیه جدیه،چون چند ماه پیش خوندیمشون...
جالب اینجاس شنیده بودم پارسال نفرات برتر درصداشون حدود ۸۰ بوده

mehrdad.b

New member
سلام بچه ها بعد مدتها سلام
من ازمونهای ازمایشی شرکت میکنم این دوره ترازم 6063 شده نمیدونم با این وظعیت قبول میشم یا نه
درصد هماتولوژیم 97 درصد بود هماتو رو بالا زدم ولی ایمنی رو فقط 40 درصد بیوشیمی و ملکولی رو 35
دیگه واقعا ناامید شدم فک کنم باید قید اون دانشگاهی رو که دوست دارم بزنم راهنماییم کنید لطفا:smiliess (12): :14::14:

الان اینوری زدی ناامیدی؟ پس من چی بگم خخخخخخخخخخخ که میگم رتبه 1 می شم خخخخخخخخ:25r30wi:

sajad rahimi

New member
ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد ...
ایمان بیاوریم به ویرانه های باغهای تخیل
به داس های واژگون شده بیکار و دانه های زندانی.
نگاه کن چه برفی میبارد
و سال دیگر وقتی بهار
با آسمان پشت پنجره هم خوابه میشود.
فواره های سبز ساقه های سبک بار
شکوفه خواهد داد ای یار ای یگانه ترین یار
ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد..

بالا