bahar9368
New member
چی شده بهار جونم.نبینم ناراحتی.راستی سرگیجه ات خوب شد؟؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7
سلام عزیز دلم .خوبی؟:28:
فدات بشم بهترم سعیده جونم اما بعضی وقتا این سرگیجه سوپرایزم میکنه و حالمو بد میکنه
چی شده بهار جونم.نبینم ناراحتی.راستی سرگیجه ات خوب شد؟؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7
سلام منم تازه شروع کردم. دفعه اولم ه که میخوام واسه ارشد بیوشیمی بخونم.سلام بچه ها...من تازه اومدم اینجا.کدومتون سال اوله که براارشدمیخونین؟
سلام به همه غایبین
این یه هفته رفته بودم واسه کارای ثبت نام و خوابگاه و ....
دلیل غیبت دیگر دوستان هم حتما همین بوده
ما 9 داحد داریم :متابولیسم مواد سه گانه و اختلالات وروش تحقیق وروشهای آزمایشگاهی و شناخت کار با دستگاه و سیستم های اطلاع رسانی و آنزیم شناسی
ولی امکانات خوابگاه خیلی حالمو گرفت 6 نفرو چپوندن تو یک اتاق اونم بچه های ارشد آخه من شنیده بودم ارشدا اتاقاشون دو نفری یا نهایتا سه نفریه :sad:
دل منم برات خیلی تنگ شده بود آجی خوبمسلام خواهری خوبی عزیز دلم؟دلم برات تنگیده بود
به ما 11 واحد دادن .
وضعیت خابگاه برا ما هم همینطوره عزیزم .
دل منم برات خیلی تنگ شده بود آجی خوبم
کاش واحدای بیشتری میدادن تا زودتر تموم بشه
تک میزنم شمارمو سیو کن
salam,khosh be haletun be ma 13 vahed dadan ke 10 vahedesh bioshimi omum(6)i+immuno(2)+physiology(2 esmeshunam gozashtan vahedaye jobrani!!!khobe shoma in vaheda ro nadarido hamun 32 vahed pas mikonid ma bayad 42 vahed pas konim!!سلام به همه غایبین
این یه هفته رفته بودم واسه کارای ثبت نام و خوابگاه و ....
دلیل غیبت دیگر دوستان هم حتما همین بوده
ما 9 داحد داریم :متابولیسم مواد سه گانه و اختلالات وروش تحقیق وروشهای آزمایشگاهی و شناخت کار با دستگاه و سیستم های اطلاع رسانی و آنزیم شناسی
ولی امکانات خوابگاه خیلی حالمو گرفت 6 نفرو چپوندن تو یک اتاق اونم بچه های ارشد آخه من شنیده بودم ارشدا اتاقاشون دو نفری یا نهایتا سه نفریه :sad:
سلام عزیزم نمیدونم شاید این واحدارو ترم بعد به ماهم بدن !!!!!!!!!!!salam,khosh be haletun be ma 13 vahed dadan ke 10 vahedesh bioshimi omum(6)i+immuno(2)+physiology(2 esmeshunam gozashtan vahedaye jobrani!!!khobe shoma in vaheda ro nadarido hamun 32 vahed pas mikonid ma bayad 42 vahed pas konim!!
cheraaaaa
سلام خوبین همه
واحد جبرانی هم میدن ؟؟؟
این یعنی یه ترم اضافه میشه دیگه
اینم واحدای ما
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی
روش های ازمایشگاهی
متابولیسم مواد سه گانه و اختلالات
بیوشیمی هورمون و تومور ها و مارکر ها
بیوشیمی غشا و انتقال
و زبان تخصصی
مجموعا 11
کلا 5 ترمه است مثل این که اینجا
هر رشته ای که دوس داشته باشی میتونی شرکت کنی .بیوشیمی بالینی رو هم که صد در صد میتونی شرکت کنیی سوال دارم ....
من با ارشد بیوشیمی علوم چه رشته هایی رو میتونم برا دکتری وزارت بهداشت شرکت کنم؟؟ممنون میشم کمکم کنین...
سلام ریس خوبی چه خبرا ؟؟؟؟؟؟
دانشگاه و امکاناتشو دوس داشتی ؟
همکلاسیا خوب بودن ؟
ما 4 نفر بودیم 2 دختر و 2 پسر .البته یه دختر هم که از استعدادای درخشان بدون کنکور قبولیده و کلا 5 نفر شدیم.5 واحد با هم مشترک داریم
مردمش و شهرش خیلی خوبن دانشگاهشم خوبه .فقط دوری راه خیلی بده....:sad:سلام مرسی سلامتی شما چه خبر
همکلاسی ها رو که زیارت نکردیم تا حالا ول ما دو برابر شماییم
:thumbsupsmileyanim:
دانشگاه هم اره خوبههههههههههه
واسه شما چطور شهر و دانشگاه خوبه ؟