پاتوق بچه های بیوشیمی

BBT

New member
ههههههههه ناصر داداشی اگه گرفتی سهم منم بگیر من بعدا میام ازت میگیرم...ههههههههههههههههههههههه

لیلی من که تا حالا موفق نشدم از اصفهانی ها جیزی بگیریم تو تونستی ما هم خبردار کن

bahar9368

New member
بچه ها من وقت خوابم گذشته
دیگه برممممممممممممممممممممممممممم.فعلا

شبتون بخیر

konjkave

New member
بهار ولیلی یادم رفت بهتون سلام کنم.خوبین؟؟؟؟
لیلی جان بی زحمت رفتی یونی صندلی بغل دستت یه نوشته بزن بزودی در اینجا دانشجو نصب میشود.
عاقا من یه چیزی بگم؟؟؟
چند ماه پیش که میرفتم تو تاپیک مطالعه گروهی ارشد بیوشیمی اصن از بی بی تی خوشم نمیومد ولی تو همین دو سه ماهه فهمیدم خیلی بچه خوبیه نظرم به کل در موردش عوض شد.:ph34r-smiley:

konjkave

New member
لیلی جان بی زحمت رفتی یونی صندلی بغل دستت یه نوشته بزن بزودی در اینجا دانشجو نصب میشود.
عاقا من یه چیزی بگم؟؟؟
چند ماه پیش که میرفتم تو تاپیک مطالعه گروهی ارشد بیوشیمی اصن از بی بی تی خوشم نمیومد ولی تو همین دو سه ماهه فهمیدم خیلی بچه خوبیه نظرم به کل در موردش عوض شد.:ph34r-smiley:

bahar9368

New member
عاقا من یه چیزی بگم؟؟؟

چرا عوض شد؟خخخ
هنوزم همون بچه چن ماه پیشه ها
گول ظاهرشو نخور.هههههههههه

leylii

New member
باشه کنجکاو جون ...راستی من همیشه صندلیم پهلو استاده ایرادی ندارخ که اونجا باشی ؟؟؟؟؟هههههههههههههههه

BBT

New member
عاقا من یه چیزی بگم؟؟؟

مرسی سعیده لطف داری :riz304:
حالا اولا چرا خوشت نمیومد ؟

konjkave

New member
لیلی جان هیچ ایرادی نداره.من خودم تمام دوران مدرسه و دانشگاه صندلی جلو میشستم.یه جورایی خودشیرینی و رسوندن به بچه ها:a2d3: خخخخخخخ
بهار من میترسم یعنی الان فریب خوردم ؟؟؟رییس نظرم عوض شد روت بکن اونور خوشم نمیاد ازت هههههههه

آخرین ویرایش:
بالا