darab
New member
داراب چرا ؟؟؟مگه جیب سعیده بعد از قبولی چه اتفاقی براش می افته؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
آخه قبول میشه انرژی میگیره سرقتای موفق تری انجام میده:25r30wi:
داراب چرا ؟؟؟مگه جیب سعیده بعد از قبولی چه اتفاقی براش می افته؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
آخه قبول میشه انرژی میگیره سرقتای موفق تری انجام میده:25r30wi:
:smiliess (4):
من شیرینی دوس ندالم...
فقط لواشک با الوچه میخورم:rolleyessmileyanim:
انشالله همه قبول شیم یه باند تشکیل بدیمآره داراب حواسم به سرقتای سعیده نبود ...خدا رو چه دیدی شاید منم قبول شم بشم همکار سعیده جون :4d564ad6:
مسی.. لیلی جونم..
کلی میخواما..جون پشت کنکوریم باید محکم بخولم لواشک انرژی بگیرم:sadsmiley:
خب نمیدونم چمه سعیده اصلا استرس و یا نگرانی ندارمسلام سایا جونم خوبی؟؟
رییس نگران جواب ارشد نشسته نقاشی میکنه حواسش پرت شه :riz03:
سلام سایا چی شده ؟ کی با کی قهره ؟سلام مرسی...
رییس با من قهره....:14:
خب لیلی من نقش دلال رو بازی میکنماین رییس فقط شیرینی میگیره؟؟؟؟؟شیرینی نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟:image170::siliess (12):
سایا بذار سعیده شیرینی بگیریم تو هم بیاتازه میخوان برن شیرینی بخورن مارو هم با خودشون نمیبرن....
بی معرفتا:mad_majidonline:
منم میام بشیم 3 تا جمعمون جمع بشهسایا جونم بیا خودمون 2تایی بریم شیرینی بخوریم.....
چطوره که رییس همه جا هست ولی هیجا نیست؟:smiliess (4):
سایا بذار سعیده شیرینی بگیریم تو هم بیا
منم میام بشیم 3 تا جمعمون جمع بشه
سلام لیلی جونم خوبی گلم؟داراب جونمم که هس سایام که هس خب پس رییس تو برو بیرون جمع دخترونس خخخخخ
مرسی ایشالا شمام قبول بشید وقتی کامنتاتون خوندم یه لحظه احساس کردم قبول شدم.واقعا حس خوبی بود:thanks:
من از همین الان باهاتون طی کنم کسی تا حالا ندیده سعیده پول خرج کنه یعنی دوستام آرزو به دل موندن من اصن با پول خرج کردن هیچ ارتباطی ندارم
ولی بذارید ببینم ......:21:
خب باوشع این دفعه بخاطر ارشد چشم نفری یه شکلات مدادی مهمون من خوبهههههه؟؟؟
نخیرم ..منو لیلی میخوایم لواشک بخوریم ...تو نمیتونی..بعدشم اندازه ی سالم میخواد بگیره ..خرجش زیاد میشه..جا نداریم..تکمیل سد:tsimuzpzwoap1t9y3o7
سلام لیلی جونم خوبی گلم؟داراب جونمم که هس سایام که هس خب پس رییس تو برو بیرون جمع دخترونس خخخخخ
مرسی ایشالا شمام قبول بشید وقتی کامنتاتون خوندم یه لحظه احساس کردم قبول شدم.واقعا حس خوبی بود:thanks:
من از همین الان باهاتون طی کنم کسی تا حالا ندیده سعیده پول خرج کنه یعنی دوستام آرزو به دل موندن من اصن با پول خرج کردن هیچ ارتباطی ندارم
ولی بذارید ببینم ......:21:
خب باوشع این دفعه بخاطر ارشد چشم نفری یه شکلات مدادی مهمون من خوبهههههه؟؟؟
سعیده پاسخگو باش سریع خخخخخخخخخخچطور لیلی گله دارابم جونه ولی من نیستم؟:5:
ببخشید عزیزم ویرایشش کردم این کنکور واسم هوش و حواس نذاشته:riz304:چطور لیلی گله دارابم جونه ولی من نیستم؟:5: