پاتوق بچه های بیوشیمی

roman30

New member
سلام دوستان بیوشیمیست من چن تا سوال ازهمین 2-3 صفحه ای ک بیوشیمی خوندم دارم میشه کمکم کنین؟::14:
1.اول اینکه وزن مخصوص چی بود؟
وزن مولکولی چیه؟
جرم مولکولی چیه؟
2.ندروی واندروالس از پیوند هیدروزنی ضعیف نزولی پرتعدادتره.هیدروزنی ضعیف نزولی چیه دیگه؟؟؟/
3.مولکول اب 2 قطبیه؟؟؟؟یعنی چی؟؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنین::riz304:
ملکول آب رو دو قطبی میگن چون دارای 2 تا هیدروژنی است که به اتم الکترونگاتیو o وصل اند وبنابراین تشکیل 2 تا پیوند هیدروژنی رو میدن و چون پیوند o-H قطبیه به آب ملکول دو قطبی میگن .
جرم ملکولی آب هم مجموع جرم اتم های سازنده اون هست یعنی H=1gr وo=16 gr که مجموعن میشه 1+1+16=18

roman30

New member
جدی رومنس جون؟یه هفته؟وااای چه بد!!:5: من این یه هفته رو به زور بتونم دوام بیارم استرس دارم.:sad:
آره عزیزم ممکنه حتی یک هفته هم عقب بیفته .تو این یکی دو هفته سرتو گرم کن اصلا بهش فک نکن تو تلاشتو کردی از خدا بخواه هر کجا که به خیر و مصلحتت هست و باعث آسایشت میشه قبول شی :riz304:

ریحانه-ش

New member
ملکول آب رو دو قطبی میگن چون دارای 2 تا هیدروژنی است که به اتم الکترونگاتیو o وصل اند وبنابراین تشکیل 2 تا پیوند هیدروژنی رو میدن و چون پیوند o-H قطبیه به آب ملکول دو قطبی میگن .
جرم ملکولی آب هم مجموع جرم اتم های سازنده اون هست یعنی H=1gr وo=16 gr که مجموعن میشه 1+1+16=18

سلام دوست عزیز
پیوند بین این دو هیدروژن با اکسیژن ، پیوند هیدروژنی نیست. پیوند کووالانسی هست
پیوند هیدروژنی بین دو مولکول ایجاد میشه.یعنی هیدروژن یه مولکول آب با اکسیژن مولکول دیگر، میشه پیوند هیدروژنی:riz304:

- - - Updated - - -

ببخشید دوستان
میشه اینجا سوالای بیوشیمی که میخونیم برام پیش میاد رو بپرسیم؟؟:rolleyessmileyanim:

roman30

New member
حاجتی در دل بی تابم داشتم...

به دل گفتم : لیاقت برآورده شدن خواسته ات را نداری وگرنه از تو حرکت و از خدا برکت و خدا هم برایت برآورده اش میکرد.

دل گفت : مگر آنچه را که تا بحال خدا به تو داده است لیاقتش را داشته ای !

و مگر او تا بحال در بذل نعمت هاش به لیاقت تو نگاه می کرده است ؟!

.... و قسم می خورم که راست می گفت .

roman30

New member
در آسانی ها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش ناآشنا نباشد ...

roman30

New member
سلام دوست عزیز
پیوند بین این دو هیدروژن با اکسیژن ، پیوند هیدروژنی نیست. پیوند کووالانسی هست
پیوند هیدروژنی بین دو مولکول ایجاد میشه.یعنی هیدروژن یه مولکول آب با اکسیژن مولکول دیگر، میشه پیوند هیدروژنی:riz304:

- - - Updated - - -

ببخشید دوستان
میشه اینجا سوالای بیوشیمی که میخونیم برام پیش میاد رو بپرسیم؟؟:rolleyessmileyanim:

آره عزیزم ممنون از تذکرت پیوند هیدروژنی بین 2 ملکول هست
عزیزم سوالاتو میتونی تو تاپیک مرور بیوشیمی از بچه ها بپرسی اونجا قراره بیو رو مرور کنیم و به سوالات بچه ها هم پاسخ بدیم :riz304:

roman30

New member
بخدا گفتم: " بیا جهان را قسمت کنیم، آسمون واسه من ابراش مال تو، دریا مال من موجش مال تو، ماه مال من خورشید مال تو ... ".

خدا خندید و گفت: " بندگی کن، همه دنیا مال تو ... من هم مال تو ... "

roman30

New member
کوله بارم بر دوش، سفری باید رفت،

سفری بی همراه،

گم شدن تا ته تنهایی محض،

یار تنهایی من با من گفت:

هر کجا لرزیدی،

از سفرترسیدی،

تو بگو، از ته دل

من خدا را دارم...

roman30

New member
هیچ کس نمیتونه به عقب برگرده و همه چیز را از نو شروع کنه ولی هر کسی میتونه از همین حالا عاقبت خوب و جدیدی را برای خودش رقم بزنه خداوند هیچ تضمین و قولی مبنی بر این که حتما روزهای ما بدون غم بگذره خنده باشه بدون هیچ غصه ای یا خورشید باشه بدون هیچ بارونی، نداده ،ولی یه قول رو به ما داده که اگه استقامت داشته باشیم در مقابل مشکلات، تحمل سختی ها رو برامون آسون میکنه و چراغ راهمون میشه..........

scientist

New member
آره عزیزم ممکنه حتی یک هفته هم عقب بیفته .تو این یکی دو هفته سرتو گرم کن اصلا بهش فک نکن تو تلاشتو کردی از خدا بخواه هر کجا که به خیر و مصلحتت هست و باعث آسایشت میشه قبول شی :riz304:

ممنوونم رومنس جون توکل به خدا :riz304: آره باید خودمو سرگرم کنم:dadad4: امیدوارم همه بچه ها به نتیجه دلخواهشون برسن:riz304:

roman30

New member
انتهای شب،‎ ‎نگرانی‎ ‎هایت را‎ ‎به‎ ‎خدا بسپار‎ ‎و آسوده بخواب.

خدا بیدار است...

- - - Updated - - -

خدایا!
ما اگر بد کنیم، تو را بنده های خوب بسیار است،
تو اگر مدارا نکنی ما را خدای دیگر کجاست ؟

- - - Updated - - -

خدایا!
ما اگر بد کنیم، تو را بنده های خوب بسیار است،
تو اگر مدارا نکنی ما را خدای دیگر کجاست ؟

roman30

New member
به خاطر بسپاریم که ،
همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است ؛
آرام، بی صدا، همیشگی ...

roman30

New member
معجزه اعتماد به نفس حتی برای قاطر پیر
باران بشدت می بارید و مرد در حالیکه ماشین خود را در جاده پیش میراند ، ناگهان تعادل اتومبیل بهم خورده و از نرده های کنار جاده به سمت خارج منحرف شد . از شانس خوبش ، ماشین صدمه ای ندید اما لاستیکهای آن داخل گل و لای گیر کرد و راننده هر چه سعی نمود نتوانست آن را از گل بیرون بکشه بناچار زیر باران از ماشین پیاده شد و بسمت مزرعه مجاور دوید و در زد . کشاورز پیر که داشت کنار اجاق استراحت میکرد به آرومی اومد دم در و بازش کرد راننده ماجرا رو شرح داد و ازش درخواست کمک کرد .
پیرمرد گفت که ممکنه از دستش کاری بر نیاد اما اضافه کرد که : بذار ببینم فردریک چیکار میتونه برات بکنه .
لذا با هم به سمت طویله رفتند و کشاورز افسار یه قاطر پیر رو گرفت و با زور اونو کشید بیرون تا راننده شکل و قیافه قاطر رو دید ، باورش نشد که این حیوون پیر و نحیف بتونه کمکش کنه ، اما چه میشد کرد ، در اون شرایط سخت به امتحانش میارزید با هم به کنارجاده رسیدند و کشاورز طناب رو به اتومبیل بست و یه سردیگه اش رو محکم چفت کرد دور شونه های فردریک یا همون قاطر و سپس با زدن ضربه رو پشت قاطر داد زد : یالا فردریک ، هری ، تام ،پل ، فردریک ، تام ، هری پل .... یالا همگی با هم سعیتون رو بکنین ... آهان فقط یک کم دیگه ، یه کم دیگه .... خوبه تونستین!
راننده با ناباوری دید که قاطر پیرموفق شد اتومیبل رو از گل بیرون بکشه .
با خوشحالی زائد الوصفی از کشاورز تشکر کرد و در حین خداحافظی ازش این سوال رو کرد :
"هنوزهم نمیتونم باور کنم که این حیوون پیرتونسته باشه ، حتما هر چی هست زیر سر اون اسامی دیگه است ، نکنه یه جادوئی در کاره؟!
کشاورز پاسخ داد : ببین عزیزم ، جادوئی در کار نیست اون کار رو کردم که این حیوون باور کنه عضو یه گروهه و داره یک کار تیمی میکنه، آخه میدونی قاطر من کوره!

roman30

New member
۲- روزی مرد کوری روی پله های ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود. روی تابلو نوشته بود: من کور هستم لطفا کمک کنید. روزنامه نگارخلاقی از کنار او میگذشت نگاهی به او انداخت فقط چند سکه در داخل کلاه بود. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد تابلوی او را برداشت آن را برگرداند و اعلان دیگری روی آن نوشت و تابلو را کنار پای او گذاشت و آنجا را ترک کرد.
عصر آ...نروز روزنامه نگار به آن محل برگشت و متوجه شد که کلاه مرد کور پر از سکه و اسکناس شده است. مرد کور از صدای قدمهای او، خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان کسی است که آن تابلو را نوشته بگوید، که بر روی آن چه نوشته است؟ روزنامه نگار جواب داد: چیز خاص و مهمی نبود، من فقط نوشته شما را به شکل دیگری نوشتم و لبخندی زد و به راه خود ادامه داد.
مرد کور هیچوقت ندانست که او چه نوشته است، ولی روی تابلوی او نوشته شده بود: امروز بهار است، ولی من نمیتوانم آنرا ببینم.

roman30

New member
دنيا هرگز اين مادر را فراموش نمي کند

وقتي گروه نجات زن جوان را زير آوار پيدا کرد،

او مرده بود اما کمک رسانان زير نور چراغ قوه چيز عجيبي ديدند،

زن با حالتي عجيب به زمين افتاده و حالت بدنش زير فشار آوار کاملاً تغيير يافته بود،

ناجيان تلاش مي کردند تا جنازه را بيرون بياورند که

گرماي موجودي ظريف را احساس کردند ...

چند ثانيه بعد سرپرست گروه ديوانه وار فرياد زد:

بياييد! زود بياييد يک بچه اينجا هنوز زنده است !

وقتي آوار از روي جنازه مادر کنار رفت دختر بچه اي از زير آن بيرون کشيده شد،

کودک کاملاً سالم و در خواب عميق بود !

مردم وقتي بچه را بغل کردند يک تلفن همراه از لباسش بر زمين افتاد که روي صفحه

شکسته آن اين پيام ديده مي شد:

عزيزم! اگر زنده ماندي، هيچ وقت فراموش نکن

که مادر با تمام وجودش دوستت داشت...!
فداییییییییییییییییییییییییی همه مادرا

roman30

New member
موشی درخانه تله موش دید، به مرغ وگوسفند و گاو خبر داد و همه گفتند :

تله موش مشکل توست بما ربطی ندارد .

ماری در تله افتاد و زن خانه راگزید ، از مرغ برایش سوپ درست کردند