پاتوق بچه های بیوشیمی

konjkave

New member
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی هیشکی نیست؟؟؟؟ ما شدیم جن و شما بسم ا...

konjkave

New member
لیلی تویی چشام درست میبینه؟دارابم که پشت سرت بابا شما کجا ،اینجا کجا؟
بیاین،بیاین بشینین ببخشید صندلیا رو بهار گردگیری نکرده :riz303:.
چه خبر؟

darab

New member
لیلی تویی چشام درست میبینه؟دارابم که پشت سرت بابا شما کجا ،اینجا کجا؟
بیاین،بیاین بشینین ببخشید صندلیا رو بهار گردگیری نکرده :riz303:.
چه خبر؟
سلامتي.من كه هميشه هستم. داريم با رومن تيم فوتبال پاتوقو سرو سامون ميديم.با بارسلونا بازي داريم:5:

konjkave

New member
سلامتي.من كه هميشه هستم. داريم با رومن تيم فوتبال پاتوقو سرو سامون ميديم.با بارسلونا بازي داريم:5:

واقعا سرعت اینترنت تو ایران در حد شوخی میخوایم دو کلوم با خواهرامون اختلاط کنیم نمیشه.
بازی بذارین بعد اعلام نتایج الان همه استرس داریم خراب میکنیم. مربی خواستین بیارین ایرانی باشه که از تولید داخل حمایت کنیم:25r30wi:

darab

New member
واقعا سرعت اینترنت تو ایران در حد شوخی میخوایم دو کلوم با خواهرامون اختلاط کنیم نمیشه.
بازی بذارین بعد اعلام نتایج الان همه استرس داریم خراب میکنیم. مربی خواستین بیارین ایرانی باشه که از تولید داخل حمایت کنیم:25r30wi:
مربي منم ديگه خواهر.البته هافبك و تير دروازه هم هستم:25r30wi: آره تاريخ بازي پنجشنبه هفته ديگه س.:4d564ad6:

darab

New member
سعيده جان نت منم هي قطع ميشه:smiliess (2): شب بخير آبجي جونم:riz304:

konjkave

New member
خوبه.مربی از خودمون باشه هزینه ها میاد پایین چون دیگه احتیاج به دستمزد دادن نیست:ph34r-smiley:
اگه به امید خدا قبول شده بودم میام همچین بازی میکنم که همه حیرت کنن اگه نه که ...
دیگه پشت گوشتون دیدین کنجکاو رو هم دیدین هییییییییییییی:sad:

konjkave

New member
امین هی میای تو پاتق گل میذاری حداقل بذار تو گلدون خراب شدن بی زبونا:riz303:

scientist

New member
دوستای عزیزم یه سوال!کسی میدونه با توجه به سالهای قبل وزارت بهداشت نتایج رو درست 6ام میذاره سایت یا یکی دو روز اینور اونور؟؟:shocked:

roman30

New member
دوستای عزیزم یه سوال!کسی میدونه با توجه به سالهای قبل وزارت بهداشت نتایج رو درست 6ام میذاره سایت یا یکی دو روز اینور اونور؟؟:shocked:
سلام عزیزم از اینا هرچی بگی برمیاد شاید یک هفته تاخیر بندازن فک کنم مثه پارسال که اینطوری بود

scientist

New member
سلام عزیزم از اینا هرچی بگی برمیاد شاید یک هفته تاخیر بندازن فک کنم مثه پارسال که اینطوری بود

جدی رومنس جون؟یه هفته؟وااای چه بد!!:5: من این یه هفته رو به زور بتونم دوام بیارم استرس دارم.:sad:

bahram-68

New member

سلام دوست خوبم
چند روز پیش که رئیس سنجش پزشکی مصاحبه کرد و گفتش همون 6 شهریور میادنتایج
شایدم باز بخوان عقب بندازن

kahookahoo

New member
سلام دوستان بیوشیمیست من چن تا سوال ازهمین 2-3 صفحه ای ک بیوشیمی خوندم دارم میشه کمکم کنین؟::14:
1.اول اینکه وزن مخصوص چی بود؟
وزن مولکولی چیه؟
جرم مولکولی چیه؟
2.ندروی واندروالس از پیوند هیدروزنی ضعیف نزولی پرتعدادتره.هیدروزنی ضعیف نزولی چیه دیگه؟؟؟/
3.مولکول اب 2 قطبیه؟؟؟؟یعنی چی؟؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنین::riz304:

roman30

New member
چه زیبا خالقی دارم

چه بخشنده خدای عاشقی دارم

که میخواند مرا، با آنکه میداند گنه کارم...

1111111111111111.jpg

بالا