سلامتي.من كه هميشه هستم. داريم با رومن تيم فوتبال پاتوقو سرو سامون ميديم.با بارسلونا بازي داريم:5:لیلی تویی چشام درست میبینه؟دارابم که پشت سرت بابا شما کجا ،اینجا کجا؟
بیاین،بیاین بشینین ببخشید صندلیا رو بهار گردگیری نکرده :riz303:.
چه خبر؟
سلامتي.من كه هميشه هستم. داريم با رومن تيم فوتبال پاتوقو سرو سامون ميديم.با بارسلونا بازي داريم:5:
مربي منم ديگه خواهر.البته هافبك و تير دروازه هم هستم:25r30wi: آره تاريخ بازي پنجشنبه هفته ديگه س.:4d564ad6:واقعا سرعت اینترنت تو ایران در حد شوخی میخوایم دو کلوم با خواهرامون اختلاط کنیم نمیشه.
بازی بذارین بعد اعلام نتایج الان همه استرس داریم خراب میکنیم. مربی خواستین بیارین ایرانی باشه که از تولید داخل حمایت کنیم:25r30wi:
سلام عزیزم از اینا هرچی بگی برمیاد شاید یک هفته تاخیر بندازن فک کنم مثه پارسال که اینطوری بوددوستای عزیزم یه سوال!کسی میدونه با توجه به سالهای قبل وزارت بهداشت نتایج رو درست 6ام میذاره سایت یا یکی دو روز اینور اونور؟؟:shocked:
سلام عزیزم از اینا هرچی بگی برمیاد شاید یک هفته تاخیر بندازن فک کنم مثه پارسال که اینطوری بود
دوستای عزیزم یه سوال!کسی میدونه با توجه به سالهای قبل وزارت بهداشت نتایج رو درست 6ام میذاره سایت یا یکی دو روز اینور اونور؟؟:shocked:
سلام دوست خوبم
چند روز پیش که رئیس سنجش پزشکی مصاحبه کرد و گفتش همون 6 شهریور میادنتایج:dadad4:
شایدم باز بخوان عقب بندازن