پاتوق بچه های بیوشیمی

roman30

New member
خدای خوبی داریم ...

آنقدر خوب که با هر مقدار بار سنگین گناه ، اگر پشیمان شویم و توبه کنیم باز هم مهربانانه ما را می بخشد ...

و آنقدر بخشنده است که باز فرصت جبران را در اختیارمان می گذارد ...

آری خدای خوبی داریم ...

خدایی که مشتاقانه ما را می نگرد،

با چنین خدای بخشنده و مهربانی ؛ ناامیدی از درگاهش معنایی ندارد ...

darab

New member
جمله گيله مرد خيلي زيبا بود اشكم در اومد.قربون خدا برم:heart:

roman30

New member
چی شده باز اینجا پرنده پر نمیزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

roman30

New member
خدایا بفهمانم که بی تو چه می شوم ، اما نشانم نده

مهربانا هم بفهمانم و هم نشانم بده که با تو چه خواهم شد ...

darab

New member
فكركنم بچه ها ميان اينجا بهشون استرس القا ميشه واسه همين نميان. حالا اينجا كه خوبه تو بعضي از تاپيكا تايمر گذاشتن كه فلان ساعت مونده به نتايج و فلان ثانيه مونده تا بدبختي.........:1dco2x0p1lilzhfpg1t

darab

New member
خودت را گم کن !

بگذار هیچ نقشی از تو بر زمین نماند.

بال هایت را باز کن به سوی معبود حقیقی پرواز کن،

از او بخواه گاهی مواقع اختیار را از دست تو گرفته و به جایت

تصمیم بگیرد،

وقتی صدای ناله هایت به عرش کبریا رفت و قلبت تپید،

قطرات اشک در چشمان زیبایت حلقه زد ،آن هنگام که در

گفتن ایاک نعبد و ایاک نستعین،دلت شکست و صدایت لرزید،

بدان که گوشی را برداشته است و بشارت می دهد

بنده به من بگو چه می خواهی تا دعایت را اجابت نمایم.

بدان که اگر به صلاح تو باشد همه چیز به تو عنایت می کند.

roman30

New member
فكركنم بچه ها ميان اينجا بهشون استرس القا ميشه واسه همين نميان. حالا اينجا كه خوبه تو بعضي از تاپيكا تايمر گذاشتن كه فلان ساعت مونده به نتايج و فلان ثانيه مونده تا بدبختي.........:1dco2x0p1lilzhfpg1t
آجی خوبم اینکه خیلی بده ماها زحمتمونو کشیدیم و باید نتیجه رو واگذار کنیم به خودمهربونش .همیشه باید خوب و مثبت فکر کنیم من اینو تجربه کردم اگه منتظر اتفاقای خوب باشی اتفاقای خیلی خوبی برات میفته و برعکس .....

roman30

New member
مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛
چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند.

به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ...

roman30

New member
راستی آجی تیم فوتبالمون چی شد تو این مدتی که من نبودم باهاشون تمرین کردی ؟
اون کاشیرو و ایشی خیلی نیاز به تمرین داشتن هاااااااااااا:25r30wi:

darab

New member
حرفت كاملا درسته عزيزم.شايد اين حرفم شعاري باشه ولي زندگي در حال گذر كردنه چه ما شاد باشيم چه غمگين و مضطرب.اصلا كدوم آدمي مطمئنه كه خورشيد فردا رو ميبينه چه برسه به يك هفته ديگه........ پس بايد بزنيم تو سر استرس تا لحظه حالمونو خراب نكنه:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

darab

New member
راستی آجی تیم فوتبالمون چی شد تو این مدتی که من نبودم باهاشون تمرین کردی ؟
اون کاشیرو و ایشی خیلی نیاز به تمرین داشتن هاااااااااااا:25r30wi:
والا جات خالي چن تا اردوي برون مرزي رفتيم:5: بايد با تيم بارسلونا مذاكره كنيم واسه ديدار تداركاتي:1dco2x0p1lilzhfpg1t

roman30

New member
حرفت كاملا درسته عزيزم.شايد اين حرفم شعاري باشه ولي زندگي در حال گذر كردنه چه ما شاد باشيم چه غمگين و مضطرب.اصلا كدوم آدمي مطمئنه كه خورشيد فردا رو ميبينه چه برسه به يك هفته ديگه........ پس بايد بزنيم تو سر استرس تا لحظه حالمونو خراب نكنه:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
احسنت آجی خوب و گل خودم همینه :a2d3::a2d3::a2d3:

roman30

New member
والا جات خالي چن تا اردوي برون مرزي رفتيم:5: بايد با تيم بارسلونا مذاكره كنيم واسه ديدار تداركاتي:1dco2x0p1lilzhfpg1t
وای پس آجی بازی خیلی حساسی داریم
بهتره به جای کاشیرو و ایشی تارو وخواهران تاچی بانا رو بیاریم که بردمون حتمی بشه موافقی با سیستم سه پنچ دو تیمو بچینیم ؟:25r30wi:

roman30

New member
زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را .

darab

New member
وای پس آجی بازی خیلی حساسی داریم
بهتره به جای کاشیرو و ایشی تارو وخواهران تاچی بانا رو بیاریم که بردمون حتمی بشه موافقی با سیستم سه پنچ دو تیمو بچینیم ؟:25r30wi:

آره با اين سيستم موافقم:a2d3: واي خواهران تاچي بانا مردم از خنده. يادته فقط دو قسمت طول ميكشيد يكيشون رو زمين سر بخوره تا اون يكي بپره رو پاهاش:25r30wi:

roman30

New member
آره با اين سيستم موافقم:a2d3: واي خواهران تاچي بانا مردم از خنده. يادته فقط دو قسمت طول ميكشيد يكيشون رو زمين سر بخوره تا اون يكي بپره رو پاهاش:25r30wi:
آره ولی ما از اونا خیلی بهتر میپریمو گل میزنیم حالا کدوممون بپریم هوا کی گل بزنه ؟
بارسلونا که الکی نیس آجی تمرین زیادی میخواد :25r30wi:
بزار یه خواهران تاچیبانایی بسازیم که جهانی بشه :25r30wi:

roman30

New member
آجی خوشکلم من فعلا برم
بعدا با طرح ها و سیستمای بهتر واسه تیممون میام
شبت به خیر گلم :riz304:

darab

New member
نوبت نوبتي ميپريم كه زانومون منفجر نشه :25r30wi:راستي زنگ زدم به آقاي مارتينو سرمربي بارسلونا گفتم با ما بازي مي كنين؟ بيچاره ذوق مرگ شد گوشي از دستش افتاد بعدش كمك مربي گوشي رو گرفت گفت با اولين پرواز ميايم ايران:4d564ad6:

- - - Updated - - -

آجی خوشکلم من فعلا برم
بعدا با طرح ها و سیستمای بهتر واسه تیممون میام
شبت به خیر گلم :riz304:

شب بخير عزيزم:riz304:

konjkave

New member
سلااااااااااااام به به همه جمعن فقط جای من خالی بود که الان پرشد:ph34r-smiley:
خوبین چه خبرا؟؟؟

بالا