roman30
New member
ادمین و داش محسنو و فاطمه رو بزاریم خط حمله بی بی تی هم برا دفاعفعلا لژيونر نمياريم تا وضعمون خوب شه:smiliess (12):
یه تپلی وهیکلی هم میخوایم واسه دروازه :25r30wi:
ادمین و داش محسنو و فاطمه رو بزاریم خط حمله بی بی تی هم برا دفاعفعلا لژيونر نمياريم تا وضعمون خوب شه:smiliess (12):
واااای یعنی رومنم آره:motat:؟؟؟؟بفرما.... انقدر بيكار مونديم بچم رفت تو كار مواد:sad:
نهههههههههههههههههههه من نميذارم رومن.خودم خرجتو ميدممشاهده فایلپیوست 3052
من ميتونم هم مربي باشم هم هافبك هم تير دروازه:25r30wi:ادمین و داش محسنو و فاطمه رو بزاریم خط حمله بی بی تی هم برا دفاع
یه تپلی وهیکلی هم میخوایم واسه دروازه :25r30wi:
پس داراب جونم تو نقش واکی بایاشی رو داریمن ميتونم هم مربي باشم هم هافبك هم تير دروازه:25r30wi:
نه سعیده من ورزشکارم برام پاپوش درس کردن :shocked:واااای یعنی رومنم آره:motat:؟؟؟؟
گلاب انقد به بچه ها مواد نده از دست رفتن طفل معصوما
وااااااااااااي يادش بخير رومن.دلم هواي كارتوناي قديمي رو كرد:riz304:پس داراب جونم تو نقش واکی بایاشی رو داری
منم در حد سوباسا ستاره ام و کارم درسته
بی بی تی هم میشه ایشی
سعیده هم کاکرو :25r30wi:
آره واقعا یادش بخیر چه دنیایی داشتیموااااااااااااي يادش بخير رومن.دلم هواي كارتوناي قديمي رو كرد:riz304:
يادته يه كاشيرو بود خيلي تپل بود هميشه به جاي توپ هوارو شوت مي كرد:riz481:
شب بخير گلم:riz304:فردا باید به شغل شریف کوزت بودنم برسم باید صبح زود تو تاریکی هوا از چشمه آب بیارم برا انجام کارا و شستن ظرفا و...
فعلا شب همگی خوش :riz304:
با این که کاکرو دوس ندارم ولی میقبولم.فقط قبلش همه باید آزمایش بدین بازیکن معتاد جایی تو تیم نداره بعدا هم اعمال قانون میشه.پس داراب جونم تو نقش واکی بایاشی رو داری
منم در حد سوباسا ستاره ام و کارم درسته
بی بی تی هم میشه ایشی
سعیده هم کاکرو :25r30wi:
آخیییییی کوزت عزیزفردا باید به شغل شریف کوزت بودنم برسم باید صبح زود تو تاریکی هوا از چشمه آب بیارم برا انجام کارا و شستن ظرفا و...
فعلا شب همگی خوش :riz304:
با این که کاکرو دوس ندارم ولی میقبولم.فقط قبلش همه باید آزمایش بدین بازیکن معتاد جایی تو تیم نداره بعدا هم اعمال قانون میشه.
راستی بهاری چرا نمیاد فقط لایک میکنه کی اذیتش کرده؟؟؟7977cujr38iyymsu8:
هییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سعیده جون .
نگو که دلم خونه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
بیا تاپیک مرور بیوشیمی
ببخشيد:sadsmiley:بچه ها چرا اندقر سرو صدا میکنین نمیذارین ادم بخوابه :image170: