گزینه 3 از همه آسون تر و شدنی تره آجی جونمچشم
1-بيا با هم آزمايشگاه بزنيم( البته چندسال ديگه)
2-بيا بريم تو كار دارو:motat:
3-همون روش انسان دوستانه سعيده رو پيش بگيريمh34r-smiley:
4-مربي فوتبال شيم:smilies-azardl (113
5-....
صادق تر و پاک تر و بهتر از اینجا هم که جای دیگه ای نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام بي بي تي. وقتي خدا مرام و معرفت را آفريد ديد كه جايي برايشان ندارد به خاطر همين قلب دختر را آفريد(جمله اي از خودم:4d564ad6![]()
باشه رومن. به به استاد اعظم كه وارد شد. سلام سعيده بزرگگزینه 3 از همه آسون تر و شدنی تره آجی جونم
سلام سعیده جونم بد جور رفتیم تو آمپاس بی پولی یه فکری بکن برامون یه سرقت بزرگ در حد لالیگا .ما هم هستیمسلاااااااااام
همینک سعیده خانوم وارد میشود احترام کنیدمشاهده فایلپیوست 3051
شماره کفشتو بفرست تا بزنم رو پیشونیم تا همه ببینن ما خاک پاتیم رفیق !
بند کفشتیم گره بزن خفه شیم
سلام ریس
زنگ گوشیتیم سایلنت کن خفه شیم
رئيس اجازه ميدي با همكاري فاطمه يه تيم فوتبال بزنيم.الان اندازه يه ليگ اينجا آدم بيكار داريم.خدا خيرت بده به يه نون و نوايي هم ميرسيم:a2d3:
عاقا منم از اینا بلدم بگم؟؟؟؟ما که از اینا بلد نیستیم ولی مخلص هر چی رفیق با مرامه هستیم![]()
خب الان چند نفر آنن؟؟اگه تعداد زیاد باشه سهم هر کس میشه 5درصد
باید گاوصندوق انجمن باز کنیم
رییس ظهری جیبت زدمh34r-smiley:یعنی تو به عنوان رییس پاتق فقط یه کاغذ مچاله با کلید در پاتق تو جیبات مگه ادمین حقوق نمیده
عاقا منم از اینا بلدم بگم؟؟؟؟
فقط یه کم...
بگم؟؟؟؟
:ما که از اینا بلد نیستیم ولی مخلص هر چی رفیق با مرامه هستیم![]()
سلام سعیده حالا دیدی چه وضعم خرابه هر سری میای جیب منو اول میزنی حالا برو هر چی تا حالا بردی رو بیار ....
آره آجی جونم وقتی کتر نباشه جونای دسته گلی مثه من باید برا اینکه شکم 7 تا بچه شونو سیر کنن میرن سراغ قاچاق موادبفرما.... انقدر بيكار مونديم بچم رفت تو كار مواد:sad:
فعلا لژيونر نمياريم تا وضعمون خوب شه:smiliess (12):شرمنده هر چی بود استفاده شدh34r-smiley:
در ضمن با تشکیل تیم فوتبال مخالفم میدونید هزینه مربی و بازیکن خارجی از انجمنای دیگه چقدر در میاد؟؟؟؟h34r-smiley:
چروک لباتم بخند تا نابود شم:25r30wi:
الان اینجا سعیده جون من و تو وداراب و بیبی تی آنیمخب الان چند نفر آنن؟؟اگه تعداد زیاد باشه سهم هر کس میشه 5درصد
باید گاوصندوق انجمن باز کنیم
رییس ظهری جیبت زدمh34r-smiley:یعنی تو به عنوان رییس پاتق فقط یه کاغذ مچاله با کلید در پاتق تو جیبات مگه ادمین حقوق نمیده