پاتوق بچه های بیوشیمی

shilan

New member
مرسی عزیزم ایشالا هممون قبول میشیم:thanks:
شیلان جون من از گونه های نادر دخترام که کار واسم پیدا نشه شرایطم از پسرا بدتر میشه.خیالتم راحت تنها دزد انجمن منم فرضا دزد دیگه ایم باشه هیچوقت تو محدوده همکارش نمیاد اینم یک نکته طلایی از مبانی سرقت:ph34r-smiley:
انشا اله...
سعيده جان درست ميشه ان شا اله. به خودت سخت نگير.الان تحصيل كرده هاي با كار! ناياب شدن!
كشور ماست ديگه!چه ميشه كرد:smiliess (12):
آره فك كنم فهميد تو اينجايي فرار كرد...

konjkave

New member
دخترا به حقوقای پایین راضین.بعضی کارام ساعت کاریای بدی دارن مثلا جایی که تا خونه ما 2ساعت راهه ساعت کاریش 4تا8شب من چه جوری برم خودمم بخوام برم مسلما خانواده ام نمیذارن مشکل اساسی تر از اینا محیطای کار نود درصد آگهی ها مال شرکتای خصوصی و نیروییم که میخوان عموما منشی شدن چون شغلای دیگر با مدرک مرتبط میگیرن وتوقع دارن با آرایش به قول خودشون ظاهر آراسته برم اونجا من که چادریم چطور میتونم به خواسته اونا عمل کنم البته من رو چادر هیچ تعصبی ندارم ولی اهل آرایش و اینجور چیزا نیستم.تازه بماند که خیلی از شرکتا همون اول به خاطر چادری بودن ردم میکنن

shilan

New member
سعيده جون بيخيال!همون تو آمپاس باشي بهتراز ايناس.:smiliess (13):

konjkave

New member
18 ساعت درس خوندن خیلی کار خاصی نیس از صبح میخوندم تاشب حوصله اشم داشتم کلا درس خوندن خیلی دوس دارم
حالا این تاپیکی که میگی کجا هس؟فرداشب ریم سراغش.:ph34r-smiley:
شیلان جون مرسی بابت دلداریت:riz304:
بچه ها من هی از اینترنت قطع میشم اگه نتونستم وصل شم پیشاپیش شب بخیر

BBT

New member
دخترا به حقوقای پایین راضین.بعضی کارام ساعت کاریای بدی دارن مثلا جایی که تا خونه ما 2ساعت راهه ساعت کاریش 4تا8شب من چه جوری برم خودمم بخوام برم مسلما خانواده ام نمیذارن مشکل اساسی تر از اینا محیطای کار نود درصد آگهی ها مال شرکتای خصوصی و نیروییم که میخوان عموما منشی شدن چون شغلای دیگر با مدرک مرتبط میگیرن وتوقع دارن با آرایش به قول خودشون ظاهر آراسته برم اونجا من که چادریم چطور میتونم به خواسته اونا عمل کنم البته من رو چادر هیچ تعصبی ندارم ولی اهل آرایش و اینجور چیزا نیستم.تازه بماند که خیلی از شرکتا همون اول به خاطر چادری بودن ردم میکنن

اره راست میگی اینطور شده خیلی بده
افرین به تو یه جایزه برات میگیرم بعدن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fatalist

BBT

New member
18 ساعت درس خوندن خیلی کار خاصی نیس از صبح میخوندم تاشب حوصله اشم داشتم کلا درس خوندن خیلی دوس دارم
حالا این تاپیکی که میگی کجا هس؟فرداشب ریم سراغش.:ph34r-smiley:
شیلان جون مرسی بابت دلداریت:riz304:
بچه ها من هی از اینترنت قطع میشم اگه نتونستم وصل شم پیشاپیش شب بخیر

حالا جاش سکرته
منم دیگه داره خوابم میاد
اها دیگه رفتم ....
بچه ها شبتون به خیر شیلان بهار سعیده خداحافظ

یه روز خوب میاد ........

konjkave

New member
اره راست میگی اینطور شده خیلی بده
افرین به تو یه جایزه برات میگیرم بعدن
جایزه ام یا کتاب باشه یا تبلت جفتش دوست دارم البته کتاب بیشتر دوس دارم علمی که باشه دیگه عالی میشه:smilies-azardl (181.

ریحانه-ش

New member

سلام دوستان
همین ظاهر آراستشون منو کشته!
یهو بگن بیاین اونجا دکوری بشید نه کارمند و...

تقصیر ما دخترا خودمونه که اجازه دادیم اینقدر بهمون توهین بشه، و داریم به اسم آزادی! گول میخوریم. کلاه داره میره سرمون عجــیــــــــــــــــب!

دوست عزیز میگم شما از تابستون همینقدر زیاد میخوندی؟؟! یا از مهر به بعد ....؟
من هنوز درستی تصمیم نگرفتم!
فکر کنم(یعنی حتما) میشه سال دیگه!:sadsmiley:

darab

New member
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم...

کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند...

برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم...

با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

darab

New member
گیرم زمانه آنچه که باید نمی دهد

گیرم زمانه بدتر از این بد نمی دهد

گیرم تمام دار و نداری که داشتم

از من گرفته است ومجدد نمی دهد
گیرم به جای هر چه که پرسیده ام از او

با من به غیر پاسخ شاید نمیدهد

این غصه ها برای دلم خیر مطلق است

وقتی خدا به بنده ی خود بد نمی دهد

با این همه به معجزه باید امید داشت

باران گلی به خاک مردد نمی دهد

darab

New member
خداوند همه چيز را در يک روز نيافريد. پس چه چيز باعث شد که من بينديشم ميتوانم همه چيز را در يک روز به دست بياورم

darab

New member
ما هميشه صداهاي بلند را مي شنويم, پر رنگها را مي بينيم, سخت ها را مي خواهيم

غافل از اينكه خوبها آسان مي آيند,بي رنگ مي مانند و بي صدا مي روند:heart:

darab

New member
هیچ کس را در زندگیمان ملامت نکنیم...

آدم های خوب برایمان شادی می آورند...

آدم های بد تجربه.....

بدترین ها.... درس عبرت میشوند

بهترین ها خاطره......

:riz304:

- - - Updated - - -

:sad::sad:

darab

New member
بچه ها سلام:riz304:
لطفا نظرتون رو راجع به اين سايتهايي كه مترجم استخدام مي كنن بگين.من نيز همچون شمايان نياز مبرم به پول دارم
وچون كار ترجمه ام خوب است كورسوي اميدي براي كسب درآمد از اين طريق دارم:ahi5slcgm04mi8jqqkl:smilies:
222.jpeg

konjkave

New member
سلام دوستان
همین ظاهر آراستشون منو کشته!
یهو بگن بیاین اونجا دکوری بشید نه کارمند و...

تقصیر ما دخترا خودمونه که اجازه دادیم اینقدر بهمون توهین بشه، و داریم به اسم آزادی! گول میخوریم. کلاه داره میره سرمون عجــیــــــــــــــــب!

دوست عزیز میگم شما از تابستون همینقدر زیاد میخوندی؟؟! یا از مهر به بعد ....؟
من هنوز درستی تصمیم نگرفتم!
فکر کنم(یعنی حتما) میشه سال دیگه!:sadsmiley:
متاسفانه تو مملکت ما بعضیا زیر سوال بردن،مسخره کردن و به انزوا کشیدن عقاید مذهبی رو روشنفکری میدونن و اسم خودشون میذارن روشنفکر و بقیه هم عقب افتاده و افکارشون که به روشنفکری و آزدیخواهی شباهتی نداره مثل دارو به خورد بقیه میدن.
نه تابستون فک کنم نهایت 12 ساعت خوندم میانگینش 7-8 ساعت بود.ولی مهر به بعد خیلی بیشتر شد.ولی پیشنهاد میکنم مثل من عمل نکن بخاطر اینکه کیفیت درس خوندن خیلی مهمتر از کمیت البته ساعت زیاد درس خوندن یه جورایی به آدم اعتماد به نفس میده ولی از اونطرف انرژی تحلیل میده،وضربه بعدی رو به روند مطالعاتیت میزنه همین اتفاق آبان ماه برام افتاد هر روز کم میخوندم تا اینکه دوباره انرژیم بازیابی کردم و اوج درس خوندنم نیمه آذر تا پایان اسفند ماه بود و همین فشارهای زیاد نداشتن استراحت و استرس بالا باعث شد درست از رو تحویل سال تا نیمه عید به شدت مریض بشم و فرصت طلایی عید از دست بدم.از هر وقت که واقعا اراده کنی به خوندن همون زمان بهترین وقت.اینم یادت باشه که رهرو آن نیست که گهی تند گهی خسته رود رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود

konjkave

New member
سلااااااااااام گلم خوبی؟؟؟
این بیکاریم شده یه اپیدمی شایع.با تصویب قوانین غیر منطقی مثل عدم اجازه کار تو آزمایشگاه تشخیص طبی با غیر لیسانس علوم آز واقعا شرایط بدتر شده.
والا خواهر منم با اینکه داره فوق میگیره ولی بخاطر نبود کار میخواد بره سراغ ترجمه ولی تا الان چیزی پیدا نکرده خیلیا مدرک مرتبط میخوان بعضیام سابقه کار برو دارلترجمه ها سر بزن یه فرمم پرکن شاید فرجی بشه یکی از دوستای خواهرم از همین طریق کار پیدا کرده.:riz304:

آخرین ویرایش:

shilan

New member
متاسفانه تو مملکت ما بعضیا زیر سوال بردن،مسخره کردن و به انزوا کشیدن عقاید مذهبی رو روشنفکری میدونن و اسم خودشون میذارن روشنفکر و بقیه هم عقب افتاده و افکارشون که به روشنفکری و آزدیخواهی شباهتی نداره مثل دارو به خورد بقیه میدن.
نه تابستون فک کنم نهایت 12 ساعت خوندم میانگینش 7-8 ساعت بود.ولی مهر به بعد خیلی بیشتر شد.ولی پیشنهاد میکنم مثل من عمل نکن بخاطر اینکه کیفیت درس خوندن خیلی مهمتر از کمیت البته ساعت زیاد درس خوندن یه جورایی به آدم اعتماد به نفس میده ولی از اونطرف انرژی تحلیل میده،وضربه بعدی رو به روند مطالعاتیت میزنه همین اتفاق آبان ماه برام افتاد هر روز کم میخوندم تا اینکه دوباره انرژیم بازیابی کردم و اوج درس خوندنم نیمه آذر تا پایان اسفند ماه بود و همین فشارهای زیاد نداشتن استراحت و استرس بالا باعث شد درست از رو تحویل سال تا نیمه عید به شدت مریض بشم و فرصت طلایی عید از دست بدم.از هر وقت که واقعا اراده کنی به خوندن همون زمان بهترین وقت.اینم یادت باشه که رهرو آن نیست که گهی تند گهی خسته رود رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود

:applause::applause::applause:

بالا