پاتوق بچه های بیوشیمی

bahar9368

New member
به سلام داش ناصر خوبی؟
بهار کاش بابام علوم آزمایشگاهی نبود اخه همش میگه چرا نرفتی این رشته شیمی هم شد رشته همش دعوام میکنه خب من چیکار کنم از سوزن میترسم همیشه موقع آزمایش خون گریه میکنم حتی واسه عملمم که آزمایش دادم گریه کردم:sadsmiley:

اینقده ما تو دانشگاه از دست هم خون گرفتیم که دیگه برامون شده نقل و نبات .اینطور راحت شدیم باهاش
یادمه یه بار 4 بار ازم خون گرفتن :13:

fatalist

New member
اینقده ما تو دانشگاه از دست هم خون گرفتیم که دیگه برامون شده نقل و نبات .اینطور راحت شدیم باهاش

وای بهار نگو میترسم شب خوابم نمیبره. یادمه یه بار بچه بودم بابام میخواست ازم خون بگیره اینقده بابامو زدم بیچاره هیچیم نگفت آخرشم نذاشتم ازم خون بگیره:25r30wi::25r30wi:

mahboobe90

New member
بهار روزی رو بگو که باران واسه گروه خونی توی آز فیزیو میخاست ازت خون بگیره.تو دیگه واقعا محکم شدی

bahar9368

New member

fatalist

New member
آره تو پیام خصوصی هم شماره خودتو البته اگه مشکلی نیست هم شماره غزال و بده اخه من گوشیم یه بار خراب شد همه شمارهام پاک شد

darab

New member
واسه اينكه رفتين واسه ناصر زن گرفتين به خواهر بزرگتون نگفتين.چشم و دلم روشن:p7977cujr38iyymsu8:

bahar9368

New member
واسه اينكه رفتين واسه ناصر زن گرفتين به خواهر بزرگتون نگفتين.چشم و دلم روشن:p7977cujr38iyymsu8:

آبجی جات خالی یه بساطی شد که نگووووووووووو
نبودی از من دفاع کنی .
ناصر که زد زیرش فک کنم میخاد طلاقش بده :13:

bahar9368

New member
مگه ناصر زن گرفته:5::5:

اره نیودی چه زن ماهی براش گرفتیم
سلیقه نداره این ناصر حالا میخاد طلاقش بده

- - - Updated - - -

یاد خاطراتمون بخیر.باران گل کاشت واقعا

انگشت بدبخت من چی؟هنو که یادش میوفتم دستام میلرزه .هههههههههه :riz481:

بالا