پاتوق بچه های بیوشیمی

bahar9368

New member
سلام بچه ها خوبیییییییییییییییییییییییییین دلم براتون تنگ شده بود. سعیده سارق خوبی:ad54ad:

سلام عشقولی .خوبی؟
خیر مقدم
ببین همه اومدن استقبال تو :
MG_124.gif

darab

New member
nasim.png
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام آبجی.خوبی؟چه خبرا؟
خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:rolleyessmileyanim:
مرسي عزيزم تو خوبي؟ خيلي خسته ام ولي خوابم نمي بره:1dco2x0p1lilzhfpg1t

darab

New member
آره آبجی بهتر از این بیکاریه
حداقل به یه نون و نوایی میرسیم .خخخخخخخ

ديشب خواب ديدم زاهدان قبول شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعدش گريه مي كردم مي گفتم به خدا من زاهدان انتخاب نكردم. يهو وزير بهداشت!!!!!!!!! اومد بهم گفت اين قانون جديده خودمون براتون شهر انتخاب مي كنيم:13:

bahar9368

New member
ديشب خواب ديدم زاهدان قبول شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعدش گريه مي كردم مي گفتم به خدا من زاهدان انتخاب نكردم. يهو وزير بهداشت!!!!!!!!! اومد بهم گفت اين قانون جديده خودمون براتون شهر انتخاب مي كنيم:13:

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

konjkave

New member
سلام بچه ها خوبیییییییییییییییییییییییییین دلم براتون تنگ شده بود. سعیده سارق خوبی:ad54ad:

سلام به روی ماهت.خوبی گلم.سعیده جون کمپوتات کجا گذاشتی؟درشون که باز نکردی؟:ph34r-smiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: darab

bahar9368

New member

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
منم قبل کنکور خواب دیدم بابل قبول شدم اینقده گریه کرده بودم که نمیرم .
اونوقت دوستمم هماتو شیراز قبول شده .بعد که موقه انتخاب شهر شد دیدم تا شیراز اصن هماتو نداره .دوستم میخاس کلمو بکنه

konjkave

New member
داراب خوبی؟اسلحه چی داری؟من یه کلاشینکف دارم باید بلد باشی باهاشون کار کنی؟
معلومه تو و بهار علاقمند شدینا باید همه فنون سرقت یاد بگیرید تا یه روزی مثه من بشید:ph34r-smiley:

konjkave

New member
معلومه تو و بهار علاقمند شدینا باید همه فنون سرقت یاد بگیرید تا یه روزی مثه من بشید:ph34r-smiley:

bahar9368

New member

برامون آموزشی بزار اما پول ورودیشو نداریم .:smiliess (3):

بالا