پاتوق بچه های بیوشیمی

BBT

New member
سلامتی پسری که قشنگترین دختره دنیارو هم تو خیابون دید. سرش را انداخت پایین و زیرلب
گفت: میرم جلوتر شاید بهترشو دیدم
:25r30wi:

و این داستان ادامه داشت تا جایی که تنها کسی را که دید شد اخرین کس که میدید

roman30

New member
نه دیگه سعیده رو لو نده آخه ما با هم یه عمر نون و نمک خوردیم ریس خوب نیسسسسسسسسسسس:25r30wi:

konjkave

New member
ااااااااااااااااااااااا چقد پچ پچ میکنید؟؟؟ یه دقه ساکت باشین ببین دارم چیکار میکنم من رفتم واسه شناسایی امشب گله به گله مامور چیدن همش کار رییس حتما آمارمون به ادمین داده:ph34r-smiley:.

roman30

New member
ااااااااااااااااااااااا چقد پچ پچ میکنید؟؟؟ یه دقه ساکت باشین ببین دارم چیکار میکنم من رفتم واسه شناسایی امشب گله به گله مامور چیدن همش کار رییس حتما آمارمون به ادمین داده:ph34r-smiley:.
وای سعیده ما رو عفو کن فک کردیم رفتی تنها خوری !!!!!!!!!!!:(40):

konjkave

New member
اگه تو وبهار میخواین تو این کار به جایی برسین باید بیشتر حواستون جمع کنید به مافوقتون احترام بذاری آدم فروشی نکنید موانع رو هم از سر راه بردارید الان بزرگترین مانع رییس اون نمیذاره به اهدافمون برسیم باید به یه بهونه ای بفرستیمش بیرون.
این دفعه میبخشمتون ولی از 10 درصدتون خبری نیست:p7977cujr38iyymsu8:

roman30

New member
اگه تو وبهار میخواین تو این کار به جایی برسین باید بیشتر حواستون جمع کنید به مافوقتون احترام بذاری آدم فروشی نکنید موانع رو هم از سر راه بردارید الان بزرگترین مانع رییس اون نمیذاره به اهدافمون برسیم باید به یه بهونه ای بفرستیمش بیرون.
این دفعه میبخشمتون ولی از 10 درصدتون خبری نیست:p7977cujr38iyymsu8:
ریس میری نخود سیاه برامون بخری :25r30wi:

BBT

New member
ههههههههههه
سعیده خودت میدونی که منو هر طوری باشه نمیتونین از سر راه بردارین
کوتای قبلی یادت نبود چه خبر شد ولی بازم نتونستین
پس فکرش هم نکن :riz277:

roman30

New member
نوشته ت از بس عمقش زیاده که نیاز به مفسر ماهری داره رییس
فک کنم منظور اینه فرصتای خوبو برا رسیدن به یه فرصت بهتر از دست داد .
ریس بهار درس گفت عایا
خواهشا از این جملات قصار کمتر استفاده کن ریس به مخامون فشار نیار طفلیا گناه دارن تازه کنکوررو دادنو دارن استراحت میکنن:25r30wi:

BBT

New member
سلام خواهری
نه بهار اشتباه گفتی
به عمقش پی نبرده الان منتظر میگه صبر کن

roman30

New member
خب این همه منو فرستادین دنبال نخود سیاه و شبرت نخود سیاه به نتیجه نرسیدین که هنو
کودتا هم بلد نیستین بکنین خخخخخخخ
وا اون دفعه که با بهار کودتا کردیم یادت نیس خودت کوتاه اومدی دگرنه که خلع شده بودی خخخخخخخخخخخخخ

BBT

New member
خب رمان سیاست به خرج دادم دیگه
به این میگن سیاست حالا هر جا یه اسمی داره خخخخخخخخخ

بالا