پاتوق بچه های بیوشیمی

darab

New member
کنجکاو جونم از طرف من از بی بی تی تشکر کن. به بهارم بگو این خواهر پیر و ناتوانتو انقدر منتظر گذاشتی که رفت. شب بخیر:sad:

konjkave

New member
واااااااااااااااای منو این همه خوشبختی محاله.:28: ناصر دستت درد نکنه چقدر خوشمزه بود همش خوردم یادم رفت واسه داراب بذارم من پیتزا میبینم کنترلم از دست میدم

konjkave

New member
نه آبجیم یکم سرعتش کم وزیاد میشه.ولی الان نمیدونم کجاست:sadsmiley:

نه چرا انقد ساده ای خودم دیدم داشت بدو بدو میرفت تو افق انقد عجله داشت که برنگشت منو نگاه کنه:25r30wi:
شایدم رفته پیش گلاب باز از اون زهر ماری بگیره
ناصر به توام میگن مدیر جی پی است روشن کن ببین نمیتونی بهار پیدا کنی:ahi5slcgm04mi8jqqkl

konjkave

New member
کنجکاو جونم از طرف من از بی بی تی تشکر کن. به بهارم بگو این خواهر پیر و ناتوانتو انقدر منتظر گذاشتی که رفت. شب بخیر:sad:

باشه عزیزم برو بخواب منم برم دنبال اینا ببینم کجا غیبشون زد:sarma:برو ننه تو این سن وسال استراحت از همه چی برات مهمتره:25r30wi:

konjkave

New member
رفتم صد تا کلانتری سر زدم تو پزشکی قانونی سازمان حمایت از اتباع خارجی هرجا فکرش بکنی رفتم.کجا بودی هان هان ؟؟؟

konjkave

New member
458.gif458.gif
بچه ها این عسک همین امشب از ناصر گرف458.gifتم کلاهشم خودم خریدم براش قشنگه؟458.gif

bahar9368

New member

.............
images
شرمنده آجی گلم .
617416_sorry.gif

bahar9368

New member
نه چرا انقد ساده ای خودم دیدم داشت بدو بدو میرفت تو افق انقد عجله داشت که برنگشت منو نگاه کنه:25r30wi:
شایدم رفته پیش گلاب باز از اون زهر ماری بگیره
ناصر به توام میگن مدیر جی پی است روشن کن ببین نمیتونی بهار پیدا کنی:ahi5slcgm04mi8jqqkl

2RXBQK2.GIF
اینم بهار
computer.gif

آخرین ویرایش:

amin88

New member
سلام بهار خییلی بی معرفتی سه روه میام بهت سلام میکنم جواب نمیدی

بالا