21Tir
New member
اره نمیگفتیی هم میشد فهمید
کلا این روزا هواشناسی اعلام کرده هوای اکثر جاها خرابه
اشناتون حالش خوب شد ؟
ایشالا خوب میشه....
اره نمیگفتیی هم میشد فهمید
کلا این روزا هواشناسی اعلام کرده هوای اکثر جاها خرابه
اشناتون حالش خوب شد ؟
ما هوای همه رو داریم:tsimuzpzwoap1t9y3o7شما دو تا اجی ها خوب هوای همو دارین
دیگه فضا اینطور شده دیگه
نمیدونم همه تو فاز غم هستن آبجیسلامت باشی عزیزم. چرا امشب فضا غمگینه؟50):
فقط این قسمت رنگی رو قبول دارمیه وقت هایی هست که آدم باید مبارزه کنه و گاهی هم باید سرنوشتش رو قبول کنه و بپذیره که چیزی رو از دست داده . این جور مواقع فقط یه احمق به تلاشش ادامه میده . راستش من همیشه آدم احمقی بودم!
فقط این قسمت رنگی رو قبول دارمیه وقت هایی هست که آدم باید مبارزه کنه و گاهی هم باید سرنوشتش رو قبول کنه و بپذیره که چیزی رو از دست داده . این جور مواقع فقط یه احمق به تلاشش ادامه میده . راستش من همیشه آدم احمقی بودم!
ما هوای همه رو داریم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
خوب دوست خوب نباید بذاره دوستش تو فضای غم بمونه زیاد
بچه ها بای
ایشالا خوب میشه....
جاده ی زندگی نباید صاف و مستقیم باشد و گرنه خوابمان می گیرد دست اندازها نعمتند
کاملا درست میگی. اما یه وقتایی باید زود حال دوستمون رو عوض کنیم وگرنه.... من یک بار وقتی یکی از بهترین دوستام غمگین بود باهاش همنوا شدم و به درد دلش گوش کردم و غصه خوردم. ولی کاش حواسش رو به چیزای خوب جلب می کردم تا اتفاقات بد داغونش نمی کردمرسی اجی
اره خب همیشه ادم شاد نیست که
دوست هم اونه که تو خوشی و ناخوشی با دوستاش باشه نه این که وقت شادی دوستشو بخواد وقتی هم اینطور نیست ولش کنه
نظر لطف شماست.دو تا دفتر دارم پر از جمله های قشنگ که هر جا پیدا کردم نوشتم:smilies-azardl (181خیلی جمله هات قشنگ
هزار بار هم لایک کنیم کمه :rose:
سلام محنا جان. درست نوشتم اسمتو؟فقط اومدم سلامی عرض کنم...:ad54ad:
اصلنم اسپم نیس:rolleyessmileyanim:
سلامفقط اومدم سلامی عرض کنم...:ad54ad:
اصلنم اسپم نیس:rolleyessmileyanim:
اره ولی خب شرایط فرق میکنه همیشه این طور نمیشه کردکاملا درست میگی. اما یه وقتایی باید زود حال دوستمون رو عوض کنیم وگرنه.... من یک بار وقتی یکی از بهترین دوستام غمگین بود باهاش همنوا شدم و به درد دلش گوش کردم و غصه خوردم. ولی کاش حواسش رو به چیزای خوب جلب می کردم تا اتفاقات بد داغونش نمی کرد