پاتوق بچه های بیوشیمی

roman30

New member
پس از این به بعد به من احترم بزارید .علامت مخصوص حاکم بزرگ مییییییییییییییتتتتتتتتتتتییییییییییی روووووووووووووووووووووووومممممممممممممممممممممممممن !!!!!!!دیدین قافیشم درست در میاد .
یعنی من جانشین رییسم :25r30wi::25r30wi:

darab

New member
سلللللللللللللللللللللام دوستان. من هم جزو بیوشیمی دانان یا بهتر بگم بیوشیمی خوانان هستم که امسال کنکور دادم. با اجازه بزرگترا من هم وارد پاتوق می شوم

majede

New member
سلللللللللللللللللللللام دوستان. من هم جزو بیوشیمی دانان یا بهتر بگم بیوشیمی خوانان هستم که امسال کنکور دادم. با اجازه بزرگترا من هم وارد پاتوق می شوم

سلاااااااااااااااااام
خیلی خوش اومدی خونه خودتونه...راحت باشین

darab

New member
دوستای گلم الان که ماه رمضان و قرآنه تصمیم دارم گاهی آیات و نکات جالب قرآنی رو بذارم تو پاتوق.

و اذاسَئَلَكَ عِبادی عَنّی فَاِنّی قَریب اُجیبُ دَعوَةَ الدّاعِ اِذا دَعان فَلیستَجیبُوالی وَ لیؤمِنُوا بی لَعَلَّهُم یرشُدُون

[ای پیامبر!] هر گاه بندگان من از تو در مورد من سؤال كردند [بگو] من بسیار نزدیكم، هر گاه كسی مرا بخواند، اجابت می‌كنم پس به ندای من پاسخ دهند و به من ایمان آورند تا راه راست یابند». سوره بقره، آیه 186

roman30

New member
سلام داراب جونم خوش اومدی از طرف رییسمونم بهت خوش آمد میگیم .چققققدر من این آیه سوره بقره رو دوست دارم .خیلی آرامش بخشه .ممنون :rose:

BBT

New member
304019_mcsmiley4.gif

سلام من تو راهم دارم میام

fatalist

New member
به به سلام به رییس گم شده خوبی ناصر کجایی بابا دیر اومدی بچه ها کودتا کردن رییس عوض شد:ph34r-smiley:

بالا