پاتوق بچه های بیوشیمی

گلاب

New member
بهار اون قرمزیش و اون بیکویتش مال من خو؟ میدونم از اینا خوشت نمیاد میخورما...... وگرنه من که تو رژیمم

majede

New member
گلاب چطوری کلفتی رو خوب انجام دادی؟شام چی پختی؟تنهایی که نخوردی

BBT

New member
باشه پس وایسیم دست پخت گلاب رو بخوریم
پس بدو برو سهم من رو بیار که گشنمه
چی پختی ؟

bahar9368

New member
بهار اون قرمزیش و اون بیکویتش مال من خو؟ میدونم از اینا خوشت نمیاد میخورما...... وگرنه من که تو رژیمم
واااااااااااااااااااااااااا گلابی چرا همیشه میخای با من شریک بشی .اونم مجبوریییییییییییییییییییییییییییییییییییی
عزیزم نمیخام شکنجت بدم ومجبوری بخوری.عزیزم رژیمت برا من از هر چیزی مهمتره

گلاب

New member
واااااااااااااااااااااااااا گلابی چرا همیشه میخای با من شریک بشی .اونم مجبوریییییییییییییییییییییییییییییییییییی
عزیزم نمیخام شکنجت بدم ومجبوری بخوری.عزیزم رژیمت برا من از هر چیزی مهمتره

من برا دوستام جون هم میدم این که چیزی نیس خخخخخخخخخ

majede

New member
دوستان گفته باشم هرکی فردا رو روزه بگیره فردا افطار چیزای خوش مزه در راهه

bahar9368

New member
ااااااااااااااااااااا چرا همتون چشمتون دنبال بستنیه منه.ناصر و گلابی چشمتونو درویش کنین .به بستنیم چشم ندوزین
گفته باشم من با کسی شریک نمیشم .همش برا خودمه
عاقا فردا روزه بگیرین بستنی گیرتون میاد
:ad54ad:

گلاب

New member
ایشششششششششششششش اصن نمیخوایم.........

خدا به جیب مدیرمون برکت بده........ میریم از کوچه ماجده اینا خودمون نفری 2 تتتتتتتا میخریم به هیش کس هم نمیدیم

bahar9368

New member
پیرمردی نارنجی پوش در حالی که کودک را در آغوش داشت با سرعت وارد بیمارستان شد و به پرستار گفت:خواهش می کنم به داد این بچه برسید. بچه ماشین بهش زد و فرار کرد. پرستار : این بچه نیاز به عمل داره باید پولشو پرداخت کنید. پیرمرد: اما من پولی ندارم پدر و مادر این بچه رو هم نمی شناسم. خواهش می کنم عملش کنید من پول و تا شب براتون میارم پرستار : با دکتری که قراره بچه رو عمل کنه صحبت کنید. اما دکتر بدون اینکه به کودک نگاهی بیندازد گفت: این قانون بیمارستانه. باید پول قبل از عمل پرداخت بشه. صبح روز بعد… همان دکتر سر مزار دختر کوچکش ماتش برده بود و به دیروزش می اندیشید:j58r36j3gcr4suxymup

fatalist

New member
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام من اومدم خوش اومدم:thanks:

گلاب

New member
واع؟! چه مشکلی میتونم داشته باشم؟ اصن با کدومشون منظورته؟ خخخخخخخخخخخخخ

بالا