پاتوق بچه های بیوشیمی

konjkave

New member
کسی نیست؟؟؟حیف که دیشب توبه کردم دیگه دستبرد به صندوق نزنم وگرنه الان بهترین فرصت بود:65d6a5d6s:

konjkave

New member
ااااااااا سلام عاقا ناصر خوبید؟اینجا بودید پس چرا ندیدمتون؟
داری کتاب میخونی؟:bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

konjkave

New member
ما خوبيم شما خوبي؟

امین شما مگه چن نفری میگی ما خوبیم؟مثه این پادشاهان قدیم حرف میزنید که هر وقت میخواستن از خودشون یاد کنن میگفتن ما
شوخی کردما یه موقع ناراحت نشید:(40):

آخرین ویرایش:

amin88

New member
امین شما مگه چن نفری میگی ما خوبیم؟مثه این پادشاهان قدیم حرف میزنید که هر وقت میخواستن از خودشون یاد کنن میگفتن ما
شوخی کردما یه موقع ناراحت نشید:(40):

نه بابا پوسم كلفته اين ناصر ميدونه ........

konjkave

New member
اختیار دارید رئیس ما همیشه شما رو میبینیم ولی شمایی که به درخواستای من اهمیت نمیدی:65d6a5d6s:
راستی شکلکی که گذاشتی چیز دیگه ای رو نشون میده.
نماز و روزه شمام قبول باشه
کار در چه وضعی خوب پیش میره؟

آخرین ویرایش:

BBT

New member
اختیار دارید رئیس ما همیشه شما رو میبینیم ولی شمایی که به درخواستای من اهمیت نمیدی:65d6a5d6s:
راستی شکلکی که گذاشتی چیز دیگه ای رو نشون میده.
نماز و روزه شمام قبول باشه
کار در چه وضعی خوب پیش میره؟

درخواست هات که همشون تبانی مالی دارن یا راند خواری یا زمین خواری یا پل شویی ....
خب نیت مهمه تو شکلک گذاشتن
چند روزه تعطییم

konjkave

New member
درخواست هات که همشون تبانی مالی دارن یا راند خواری یا زمین خواری یا پل شویی ....
خب نیت مهمه تو شکلک گذاشتن
چند روزه تعطییم

من دیگه توبه کردم میخوام نون حلال در بیارم.اگه حسابدار پاتوق بشم اموراتم میگذره.:black_eyed:
هنوز نرفتی سرکار تعطیلت کردن؟؟؟؟؟؟:33:

BBT

New member
من دیگه توبه کردم میخوام نون حلال در بیارم.اگه حسابدار پاتوق بشم اموراتم میگذره.:black_eyed:
هنوز نرفتی سرکار تعطیلت کردن؟؟؟؟؟؟:33:
جای شکرش باقیه توبه کردی
ولی به خاطر سوسابقه که تو پروندت هست نمیتونی حسابدار بشی

اره دیگه هر شب اس میدن میگن فردا تعطیله منم خوشحال ....

سلام لیلی

konjkave

New member
سلام لیلی جون.خوبی عزیزم؟
یه شعر بگو حال و هوامون عوض بشه:thanks:

bioshimi@

Well-known member
سلام...
خب يه بحث را بندازين تا نظر بديم خب كسل كننده است همش دونفر يا چند نفر باهم حرف بزنن بقيه تماشا كسل كننده است راستش ..

konjkave

New member
جای شکرش باقیه توبه کردی
ولی به خاطر سوسابقه که تو پروندت هست نمیتونی حسابدار بشی

اره دیگه هر شب اس میدن میگن فردا تعطیله منم خوشحال ....

سلام لیلی

همین الان انتخاب کن یا با انتصاب من به سمت حسابدار موافقت میکنی یا تمام صندوق و جیبت خالی میکنم:78::78:
رئیس ک ل ا س نذار اگر انداختنت بیرون آدرس محل کارت بده من برم سر کار :p7977cujr38iyymsu8:آدرس بده زود باش:p7977cujr38iyymsu8:

آخرین ویرایش:

konjkave

New member
سلام...
خب يه بحث را بندازين تا نظر بديم خب كسل كننده است همش دونفر يا چند نفر باهم حرف بزنن بقيه تماشا كسل كننده است راستش ..

سلام دوست عزیز
حرف شما درسته ولی اینجا هر کی میاد با اونایی که هستن صحبت میکنه و موضوع خاصی هم نداره.حالا شما پیشنهاد بده مام در مورد همون صحبت کنیم

بالا